Zdenálova 5211
Moderátor: Lukashil
Re: Zdenálova 5211
Radio jsi dal s mechanikou, nebo bez?pirat píše:tak radio je nainstalovane, koupil sem jeste zavazi do zadnich kol+2kanistry na predek,a sedacku gramer xxl maximo je to pouzita vzduchem odpruzena sedacka s vlastnim kompresorem
Celej svět se v kravskou prdel obrátil .....
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
radio je s mechanikou LG ale muselo se dat misto te plastove vanicky se spinači protoze melo moc dlouhe telo a nevdalo by se do toho otvoru co tam byl s vyroby, a spinace se umistily vedle radia na takovou drevenou deskuCitron píše:Radio jsi dal s mechanikou, nebo bez?pirat píše:tak radio je nainstalovane, koupil sem jeste zavazi do zadnich kol+2kanistry na predek,a sedacku gramer xxl maximo je to pouzita vzduchem odpruzena sedacka s vlastnim kompresorem
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
Dávám sem fotky zabudování radia a závaží které jsem koupil (tech kanistrů do předu to chce víc)
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
Tak po delší době přihazuju další fotky, na traktoru se vyměnily čepy na přední nápravě za kvalitnější české, vyměnilo se servo za repasované a přibylo závaží pod vanu . (omluvte kvalitu foceno je to mobilem)
co prosímtě stála ta sedačka?
a kde jsi jí kupoval?
díky moc
a kde jsi jí kupoval?
díky moc
Stydím se za tuto zem
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
pokud vim tak tato sedacka je grammer maximo xxl a nova stoji 42 tisic ja jsem ji kupoval pouzitou a pokazenou a otec me ji pospravovallukashil píše:co prosímtě stála ta sedačka?
a kde jsi jí kupoval?
díky moc
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
stryc koupil mechanickyho grammera okolo 10 tisic a je to taky pohodlne svezenilukashil píše:já si asi naroubuju sedačku z karossy do šemíka
Pěkne fotky jak si spokojeny s tim mulčovače?
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
- Zetor 6211
Mulčovač se zdá pěkný, ale možná by si utahl i větší ne? Známej má záběr 180cm, váží to teda asi 1000kg a říká že to 7745 nemůže pobrat.
Náhon tam máš na 1000ot.?
Zetor 6245(s motorem7201)
Nothing runs like a Deere :-)
Nothing runs like a Deere :-)
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
s mulčovačem jsem spokojeny ale mame ho dva roky na cca 6 hektaru vinohradu a budeme muset menit kladivka a uz se na nem menily loziska na valciczlukas píše:Pěkne fotky jak si spokojeny s tim mulčovače?
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
sirka mulcovace je tak akorat a ma bocni vysuv coz je do vinohradu idealni,otacky mam 540 a vaha mulcovace je 360 kgZetor 6211 píše:Mulčovač se zdá pěkný, ale možná by si utahl i větší ne? Známej má záběr 180cm, váží to teda asi 1000kg a říká že to 7745 nemůže pobrat.