Do lese mám 100 konové Landini.Měl jsem možnost vozit podle času obilí od kombajnu a pak jsem to chtěl popřípadě,časem do vyvážecího vleku.Jinak by mě bohatě stačil i 110 koní.Radši bych samozřejmě 4válec.myslíš,že když bych jezdil v lese 4válcem za 30 litru,tak 6válec ....????40 litruChudej farmar píše:no to si pis, vim jakej byl rozdil mezi NH TS 110 4 valec a NH TS 115 6 valec, vykon o malo vetsí ale spotreba nekde jine, zas to ale byl delsi traktor a vic unesl.. otazku na co to chces... jestli do lesa tak 6 valec je sebevrazdaTomikKouril píše:Dík.Budeš asi znalec.....bude velkej rozdíl ve spotřebě oproti 4 válci??díkChudej farmar píše:http://www.konedata.net/Traktorit/caseihMXM.htm tady to mas napsany je to 6 valec
CASE IH
Moderátor: DYK
- TomikKouril
Re: CASE IH
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
Pěknej přírůstek, jsi si dovezl , v jaký je výbavě a na kolika hektarech bude děat?tomous píše:Novej přírůstek.
Celej svět se v kravskou prdel obrátil .....
Celkem mám 72Ha,Je to předváděčka. Měl 200Mth a už 50natočil. Ještě ho čeká 15Ha oraček a pak bude mít do jara klid. Výbava je trocha sociál,ale mě to stačí. Převod.je mechanicka s 2st.násobičem 24/24 Hydraulika mechanická,klima,automat.závěs a já nevím kde jaká pič....a. Zatím max spokojenost až na pár much co se budou pomalu vychytávat. Tom
Tak zase nějaké foto. Stříkal jsem močku do lesa na malé stromky,až je půjdou krást na vánoce aby jim to tam pěkně vonělo.
Myslíš? Někdy bych jej i uvítal ..
To je ta 100ka z Protivína ?
Jo. Nějakou dobu se tam ohřála. Původně je z německa.
Ahoj a jak se ti jeví rozdíl mezi tou MXU a tím JXU ? Asi před 4 lety jsem mluvil s chlapem co měl malou stovku (3,9 motor) od NH a pak koupil to co máš ty a hodne si to chválil, že je to tahoun až se mi tomu nechtělo věřit