Zetor250
Re: zetor250
o tom jsem taky přemejšlel, brzdy v těch nábojích sou, ale nevim jak přesně to propojit s traktorem
Práce pěkně natřená bejvá hodně skurvená
maximus84 píše:o tom jsem taky přemejšlel, brzdy v těch nábojích sou, ale nevim jak přesně to propojit s traktorem
No pokial viem tak by tam mali byt bubnové brzdy
Tak normálne natiahneš lanká a na oj uchytiš buď normalnu "ručku" ako mám ja pozri si v mojej téme kde mám traktor alebo sa to dá spraviť aj ináč ale to je troška zložitejšie Ale aj lepšie lebo si možeš presnejšie nastaviť brzdný účinok
určitě tam dodělej ty brzdy. Moje vlečka je menší a mám jí brzděnou a je to úplně o něčem jiném.
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
Díky
tady je to řazení
tohle bylo asi to nejhorší vymyslet,někdy to i bolelo a vyšlo to až na druhej pokus
tohle bylo asi to nejhorší vymyslet,někdy to i bolelo a vyšlo to až na druhej pokus
Naposledy upravil(a) maximus84 dne ned pro 12, 2010 6:50 pm, celkem upraveno 1 x.
takže ty máš spojku v motoru -jawa 250 - a ještě máš spojku na převodovce z favorita? máš ovládané obě dvě nabo jak to máš pořešené?maximus84 píše:spojka
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
no motorka je poloautomat,takže používám jenom tu na převodovce z favorita
Luxusní mashinka Nejvíc se m líběj ty kotouče vzadu to je o něčem jiným než ty bubny. Akorát jak máš vyřešenou Ručku na traktůrku :???
Jinakj super
Jinakj super
Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo aneb když nestačí kladivo jistota je ještě větší kladivo.
děkuju za pochvalu, ručku má vyřešnou oplně prymitivně, klasická ruční páka z favorita a jeden lanovot se kterým přitahuju brzdovej pedál k podlazecaja008 píše:Luxusní mashinka Nejvíc se m líběj ty kotouče vzadu to je o něčem jiným než ty bubny. Akorát jak máš vyřešenou Ručku na traktůrku :???
Jinakj super
originální
Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo aneb když nestačí kladivo jistota je ještě větší kladivo.
Tak jsem se rozhod že musim udělat na svuj traktor radlici na sních,shruba je hotová a doufám že až jí dodělám tak napadne nějak sních když teď má bajt oteplení
ty jo dobra radlicka jak je velka a kolik to vazi
Přeprava do 1,3t a rozměru vozíku 2,5x1,3m 11Kč/km Písek,kámen nebo co potřebute převezt Jičín,Boleslav,Turnov dál po dohodě
http://www.teamfofr.estranky.cz
http://www.teamfofr.estranky.cz