Tak potom to vidím takto:
1. pretesniť piest a vyskúšať
2. pretesniť kocku a vyskúšať
3. zobrať celú tu rárohu a vymeniť alebo dať zreparovať odborníkovi, samozrejme ak nebude chyba medzi čerpadlom a celím blokom
Padajú ramená Zetor
Moderátor: Lukashil
Re: Padajú ramená Zetor
Tak závada odstránená, boli to manžety na pieste a medené podložky na potrubí, dá sa to jednoducho natlakovat vzduchom a zistiť netesnosť.
Loni jsem nechával zrepasovat hydrauliku, taky to takhle houpalo (ale i další věci) na čerstvě koupené 6711 a chlapi co mi to dělali mi s hrůzou volali, že na víku hydrauliky dokonce chybí nějaké díly. Takže se shánělo nové staré víko - cena byla cca 6-7k Kč, takže nakonec jsem zvolil repas víka a ten vyšel v Agricu na 8,5k Kč bez daně zato s jistotou, že to bude chodit jak má.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Jafi chcem sa opýtat kto v okoli Námestova opravuje hydrauliky mohol by si mi dat kontakt dakujem.
- mojmirmatta
Zdravím
Ako si to testoval vzduchom? Ako si to napojil na vzduch
Ako si to testoval vzduchom? Ako si to napojil na vzduch