Vyndej všechny vstřiky jinak to neuděláš, golou budeš pootačet klikovou hřídelí.
Tak se nastavuje převstřik.
Maš olej v vstřikovacím čerpadle?
předvstřik zetor 7011.
Moderátor: Lukashil
Re: předvstřik zetor 7011.
tak jsem zustal asi 8 cm od rysek. Už mi to vic přiklonit k motoru nejde.Takže mam strašně maly předvstřik. Prý mám zkusit propilovat dvojzub na kolecku a naklonit cerpadlo o zub. Tak nevim,nechce se mi to rozebirat.Ta hridel je tam asi pootocena co jde do čerpadla.Mate stim nekdo zkusenost?
jeste bych se rad zeptal,proc by musely byt vstriky venku?Ja je nevyndaval a zmeril sem to
Máš čerpadlo špatně nasazené podívej se na ozubené kola musí tam být značky tak proti sobě.
Proc by musely byt vstriky venku? Komprese peruruje, hne třeba o 2mm .
Další tajemství je to že musíš mít natlakovanou nízkotlakovou palivovou soustavu. Víš jaký tam má být tlak?
Proc by musely byt vstriky venku? Komprese peruruje, hne třeba o 2mm .
Další tajemství je to že musíš mít natlakovanou nízkotlakovou palivovou soustavu. Víš jaký tam má být tlak?
Pokial nebola menena hriadel nahonu cerpadla, tak je po tych rokoch nemozne nastavit predvstrek presne podla risiek. Na nahonovom koliesku nepiluj nic lebo ho znicis a aj tak si tym nepomozes. Nastav to podla polohy piesta vo valci. Natoc si hornu uvrat piesta 1valca+ventily zatvorene. Potom vrat spät (proti smeru otacania) kluku o 4,5mm pred HU. Urob si mierku so zvaracieho drôtu a risku pri HU piesta a potom risku 4,5mm nad nou (kedze s jedna o motor 7001). V tejto polohe natacaj vsrtekovacie cerpadlo a sleduj pohyb v kapilare. Mne sa uz stalo ze som na zotrvaku ziadne risky nenasiel. Proste bol uplne holy a to som ho mal vybraty a umyty na stole .