můj malej napůl tovární napůl domácí kocourek
-
Re: můj malej napůl tovární napůl domácí kocourek
tak tady jsou.od trubky ke dnu podlahy je to nějakých 31 cm až 35 cm.záleží kde to změřím.a počítám že ten pístík by měl vyjíždět minimálně 50 cm aby se to zklopilo
-
co na to říkáte.nic moc co
mě se to líbí,je to zajímavé řešenímustang77 píše:co na to říkáte.nic moc co
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
-
děkuji.a ty máš jaký a z čeho?ještě to nemám dodělaný.chtěl bych tam udělat dopředu ruční hydrauliku ale nějak nevím jak.je to trošku složitější je tam motor a pak je to kloubák
- bastardtraktor
Možná by uplně stačilo, kdybys tam dal nějaký hydraulický teleskopický hever nad tu osu.mustang77 píše:tak tady jsou.od trubky ke dnu podlahy je to nějakých 31 cm až 35 cm.záleží kde to změřím.a počítám že ten pístík by měl vyjíždět minimálně 50 cm aby se to zklopilo
Vyklápění s ruční pákou. Nebudeš s tím vozit dennodenně 20 fůr a u toho pumpování za celý život neztrávíš suma sumárum víc času, než kdybys dokutil nejakou hydropumpu.
Hever se dá sehnat levně, ale ty mailery z Muliny stojej majlant.
ooooooooooooo
-
stále přemýšlím jak to provedu ale dík.třeba to provedu.bohužel tomu nerozumím.mám doma malej píst a ještě něco k tomu ale nevím jak to dát dokupy
No když tomu nerozumíš tak by pro tebe bylo možná jiné řešení kup si ruční naviák s lankem k te korbičce přidělej otočne rameno a budeš mět aj vyklápění aj jeřábek taky sa dá použít ruční hever na kliku ze škodovky neni to sice žádný zázrak ale lepší točit minutu kliků jak házat 10 minut lopatů
-
taky sem nad tím heverem že staré škodovky uvažoval.ale je to pmalé.to bych měl dív lopatou složený
Ručnou pumpou som ja vyklápal svoju vlečku pred prerobením. V podstate som cele riešenie ponechal nezmenené, Ručnú pumpu som mal prerobený obyčajnú hydraulickú panenku, akurát miesto piestu bol vytočený nový kus s dierou a závitom pre hadicu a zaistený proti vysunutiu. Do obalu som navaril trubku a pridal zásobnú nadrž asi 1,5 l na olej. Určite je to lepšie ako vyhadzovať s lopatou. Je úplne jedno či je tam hydraulický, alebo mechanický zdvihák. Valec na vlečke mám s výsuvom 20 cm. Pred prerobením tam bol jednočinný valec s priemerom piesta 45 mm, spružíny ktoré tam boli, ostali na svojom mieste. http://www.nasetraktory.com/forum/downl ... &mode=viewbastardtraktor píše:Možná by uplně stačilo, kdybys tam dal nějaký hydraulický teleskopický hever nad tu osu.mustang77 píše:tak tady jsou.od trubky ke dnu podlahy je to nějakých 31 cm až 35 cm.záleží kde to změřím.a počítám že ten pístík by měl vyjíždět minimálně 50 cm aby se to zklopilo
Vyklápění s ruční pákou. Nebudeš s tím vozit dennodenně 20 fůr a u toho pumpování za celý život neztrávíš suma sumárum víc času, než kdybys dokutil nejakou hydropumpu.
Hever se dá sehnat levně, ale ty mailery z Muliny stojej majlant.
Si na omyle. Použil by som radšej s hever zo Š-1203, na vrakovištiach a v kovošrotoch sa ich potúka dosť. Je pevnejší. Stačí ho len pod korbu upevniť tak ako mám hydraulicky piest a kluku hevera predĺžiť von spod korby. Ale treba málinko prerobit panty na korbe, kvôli páke preklápania.mustang77 píše:taky sem nad tím heverem že staré škodovky uvažoval.ale je to pmalé.to bych měl dív lopatou složený
Naposledy upravil(a) sferos dne pon srp 10, 2009 10:44 am, celkem upraveno 1 x.
-
tady jsou věci na hydrauliku ale nevím jak to dát do kupy
Máš ručnú pumpu, máš valce, akurát tam nevidím nádržku na olej a hadicu na prepojenie. Tu máš obrázok žirafi ako to zapojiť. Nádrž na olej- ručná pumpa – tlaková hadica – hydraulický valec zapojiť ako jednočinný.mustang77 píše:tady jsou věci na hydrauliku ale nevím jak to dát do kupy
-
tak že ten velký válec a pumpu propojit mezi sebou a byla by hydraulika na sklápění vlečky nebo na co se to dá použít?sem zahradník tak že tohle nejní moje parketa.spíš tak dřevo zdi ale černý řemeslo nee.na to sem blb
Všetko sa dá použiť, len to musí mať to správne využitie. Áno stačí len prepojiť ten veľký valec s pumpou. A keď sa tomu moc nerozumieš, tak sa spoj s niekým čo ti to pomôže dať do kopy.