Počasí II

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
vitex

Re: Počasí II

#13756 Nový příspěvek od vitex »

Svítíčko slunilo celý den,pracovalo se mě krásně.

Čárls

#13757 Nový příspěvek od Čárls »

Před obědem zatáhlo chvíli i sněžilo a nyní prší a už mě to počasí s... to radši -5 a třeba i sníh než tyhle sračky :vztek:
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

ota

#13758 Nový příspěvek od ota »

Dej pokoj se sněhem! Chodím do lesa a řekl bych ideální počasí. Teď už budu dělat mimo močál uvnitř lesa. A mám tam kus paseky po těžbě. Tuhle jak napaslo krapet sněhu, na pasece se nedalo dělat, tahat to z pod sněhu. A uvnitř lesa, padal mi sníh za krk. Takhle to jde parádně. Aspoň do konce roku by to mohlo vydržet jako dneska. Foukal příznivej vítr a bříza padla na centimetry přesně kam jsem chtěl. Z jednoho stromu plná kára špalíků. Zrovna s níma budu topit v týdnu. Jsou suchonký.

sekalsemmalo

#13759 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

bílé vánoce- jablonecko
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

ota

#13760 Nový příspěvek od ota »

Krásný pracovní den! Venku 2°C poprašek sněhu polojasno. Jsem v lesním porostu a masakruju souše. Je slyšet motorové pily asi ještě ze 2 míst. Stejný nápad mělo více lidí. Nefouká vítr pracuje se pěkně. Spocenej jsem jako prase. Manželka ráno že tam je zima, třeba se ani nespotíš :D

fikejz

#13761 Nový příspěvek od fikejz »

Ráno -0,3°C, potom ukázka sněžení asi tak na půl hodiny výsledkem byly trochu pocukrované louky.Teď je +0.5 a už je dávno zase všude jen spousta mokra a bláta. Nebe šedivý od obzoru k obzoru, hnus. Kdyby alespoň pořádně pár dní mrzlo, stačilo by i trochu klidně jen -10˚C.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

ota

#13762 Nový příspěvek od ota »

Jo mohlo by tak na pár dnů umrznout. Potřebujeme na zahradě navozit do té vybagrované díry reciklát a zhutnit deskou. Pod panely. Takhle jak je, to se tam nedá skoro ani chodit, natož tam nacouvat s károu plnou reciklátu.

fikejz

#13763 Nový příspěvek od fikejz »

Odpoledne se udělalo asi na dvě tři hoďky před setměním slušněji. Vylezlo slunko a bylo skoro pěkně. Než jsem dostal vyhubováno, že jak jsem jel posledně traktorem udělal jsem kolej i ve štěrku co na něm v létě parkujeme. Všechno je tak rozmáchaný, že se nedá ani pohnout.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

ota

#13764 Nový příspěvek od ota »

No tak to já dneska couval s tou nalozenou károu na malou zahradu. Tam to vypadá! Už jsem tam couval několikrát a je tam slušný bláto! No mě ale nikdo nevynadá! Ta zahrada je moje. A manželka je ráda, že už jsem doma a cože jaká zahrada a kde že je bláto? Ále však to v létě zase vyschne. Potřeboval bych zajet na zahradu a vytáhnout sběrací vůz. Mám v něm bedny do kterejch potřebuju narovnat dřevo. No tam je synovo království. To bude řečí! :smich: Že to rozjezdíme!

fikejz

#13765 Nový příspěvek od fikejz »

Jenže my tamtudy, hned vedle musíme všichni vždycky projít ať už jdeme domů, nebo do města... tak se ani nedivím. Ale už začalo mrznout. Na to že je sotva večer tak to vypadá slibně - už jsou skoro dva pod nulou 8)

hobr

#13766 Nový příspěvek od hobr »

Ráno bylo těsně nad nulou (okna na autě zamrzlé). Přes den lezavo, pofukovalo...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

sekalsemmalo

#13767 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

nabalil jsem se,jak pumpa,no prostě podle pohledu z okna.sjel jsem z kopce k Hodkovicím a tam bylo jaro.sníh tam vůbec neznaj.a to je přesně ta věc,že jabloněčák,jak někde cestuje,tak je to hned poznat,vystoupí ve sněhulích,zimní bundě a je k smíchu.ale funguje to i obráceně a tam je to pak k pláči...

fikejz

#13768 Nový příspěvek od fikejz »

Dnes ráno -1 stupeň a poprašek sněhu, pak to opět roztálo. Pořádný mráz nikde.

sekalsemmalo

#13769 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

pohádkové bílé vánoce.polobotkové.tak to mám rád.plno cyklistů,žádnej lyžař.a vypadá to,že díky inverzi budou mrznout lidi dole v mrazový kotlině a neuvidí,jak vypadá sluníčko.tak si taky trošku zanadávejte...

ota

#13770 Nový příspěvek od ota »

Od rána svítí sluníčko, obloha jak vymetená. Teploměr ukazuje 1°C. Začal jsem brousit masku na traktor a zamrzá mi vzduchová bruska. Dal jsem ji cvrka lihu a nepomohlo to. Zkusím si dát cvrka i já, ale myslím, že to taky nepomůže. :typek: Uplné bezvětří ani větev se nepohne. Krásnej den na práci. Až obrousím, natmelím a půjdu skládat dřevo z káry. 8)

Odpovědět

Zpět na „Putyka“