koupě SUPRU
Moderátor: Lukashil
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: koupě SUPRU
supr nema primi vstrikovani tak co ma podle vas zetor 25 kdyz ma zaveni a pisty sou jinaci jak u supra u supra je s kalíškem a u zetora 25 ne
-
- Kontaktovat uživatele:
ZAjimavi ze nektery mne rikali ze ma neprimi vstrikovani a jak vysvetlite ten kalisek ?
Myslíš o hnaném přední nápravě? Jestli myslíš to tak nad tím sem přemýšlel jen tak jaak by to bylo dobrý( většinou to bylo když zapadnu a pak nadávám že pujde do šrotu a to si vždy říkam jak bych tam jel s předkem). Ale jezdil tady supr, který měl ve předu těžkou hnanou nápravu a to byla mašina.bigles píše:Ok a premejsleli ste nekdo o predku na supra ?
zetor 5748, Belarus EO 2621
- jimmy 4011
a japa ji honilHonza50 píše:Myslíš o hnaném přední nápravě? Jestli myslíš to tak nad tím sem přemýšlel jen tak jaak by to bylo dobrý( většinou to bylo když zapadnu a pak nadávám že pujde do šrotu a to si vždy říkam jak bych tam jel s předkem). Ale jezdil tady supr, který měl ve předu těžkou hnanou nápravu a to byla mašina.bigles píše:Ok a premejsleli ste nekdo o predku na supra ?
tlačil ji zadnima,co
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
On jí tam měl jen nandanou.jimmy 4011 píše:a japa ji honilHonza50 píše:Myslíš o hnaném přední nápravě? Jestli myslíš to tak nad tím sem přemýšlel jen tak jaak by to bylo dobrý( většinou to bylo když zapadnu a pak nadávám že pujde do šrotu a to si vždy říkam jak bych tam jel s předkem). Ale jezdil tady supr, který měl ve předu těžkou hnanou nápravu a to byla mašina.bigles píše:Ok a premejsleli ste nekdo o predku na supra ?
tlačil ji zadnima,co
- pepa.soused
někdy kouknite na stránky zetoru brno a budete se divit kolik tipů supr měl.Honza50 píše:On jí tam měl jen nandanou.jimmy 4011 píše:a japa ji honilHonza50 píše:Myslíš o hnaném přední nápravě? Jestli myslíš to tak nad tím sem přemýšlel jen tak jaak by to bylo dobrý( většinou to bylo když zapadnu a pak nadávám že pujde do šrotu a to si vždy říkam jak bych tam jel s předkem). Ale jezdil tady supr, který měl ve předu těžkou hnanou nápravu a to byla mašina.bigles píše:Ok a premejsleli ste nekdo o predku na supra ?
tlačil ji zadnima,co
-
- Kontaktovat uživatele:
jo myslel sem přední hnanounápravu a podle mě by tam šla ale třeba jen na jednu pomalejší rychlost
A už?? nevímAjo píše:sychrovak: ten prvý obrázok mi nejde otvoriť
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Ale vždyť supr nemá žadnou díru na spodku, kam by si mohl dát převodovku z který bys měl kardan.bigles píše:jo myslel sem přední hnanounápravu a podle mě by tam šla ale třeba jen na jednu pomalejší rychlost