Zloději zase řáděj

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Vladimír Šimo

Re: Zloději zase řáděj

#136 Nový příspěvek od Vladimír Šimo »

Tak došlo i na mně. Předělávám barák na polosamotě, bourání zdí atd. Zabezpečit to nijak nejde. Měděný zloději. Třífázovej prodlužovák pryč, jednofázovej taky, vylezli i na půdu, ufiklý kabely od trafa, kabel od štípačky i se zásuvkou, kabel od přenosný zářivky, no prostě k nasrání. Už jsem to všechno pořídil znova a budu to muset odvážet.Ach jo.

josef1

#137 Nový příspěvek od josef1 »

Vladimír Šimo píše:Tak došlo i na mně. Předělávám barák na polosamotě, bourání zdí atd. Zabezpečit to nijak nejde. Měděný zloději. Třífázovej prodlužovák pryč, jednofázovej taky, vylezli i na půdu, ufiklý kabely od trafa, kabel od štípačky i se zásuvkou, kabel od přenosný zářivky, no prostě k nasrání. Už jsem to všechno pořídil znova a budu to muset odvážet.Ach jo.
Ty tam nejsou naposled.
U otce byli letos už potřetí :vztek: .Má takovou zahradu s chatou, stranou od města.Naposledy mu ukradli i šňůru od vysavače! :shock:
Nejsem vyznavačem násilí,ale každá trpělivost má své meze :cert:
Navrhuji místo chytání a zavírání zlodějů do věznic a pak řešit přeplnění věznic amnestií,ty hajzly zlodějský pěkně ocejchovat na viditelném místě,aby člověk věděl,když je potká,s kým má tu čest.

edo

#138 Nový příspěvek od edo »

to sa im môže oplácať? ved tam tej medi až toľko neni. ja mám teraz v podstate hneď vedľa cesty sklad starého železa a mám tam vyhodený aj kábel od cirkuláru (má zničenú izoláciu) a už je tam dosť dlho a zatiaľ nikomu ruky nepodal. budem to musieť naskore odviesť do šrotu...

drobec

#139 Nový příspěvek od drobec »

:tyty: Tak Edo poponahlaj sa! Aby ťa nepredbehli indovia. U svokra boli takto uz 2x. Vzdy ich zbadal sused a zahnal ich. Majú tam v pristresku kôpku železa ale je to za domom, a vidno to z cesty. Tak si tie k.... Na to robili chute. Aspon si to niecim zakry, lebo oni pojdu na prázdno okolo len raz... :vztek:
Výpočet rýchlosti: http://prevody.alm.cz spáchal autor a užívateľ "Jiřin"

Stále tu zbieram inšpiráciu............

josip

#140 Nový příspěvek od josip »

edo píše:to sa im môže oplácať? ved tam tej medi až toľko neni. ja mám teraz v podstate hneď vedľa cesty sklad starého železa a mám tam vyhodený aj kábel od cirkuláru (má zničenú izoláciu) a už je tam dosť dlho a zatiaľ nikomu ruky nepodal. budem to musieť naskore odviesť do šrotu...
ked ukradnu u kazdeho trochu medi tak sa to nazbiera robit nebudu ale kradnut sa im chce je to neprisposobiva banda darmozracov :vztek:

edo

#141 Nový příspěvek od edo »

drobec píše::tyty: Tak Edo poponahlaj sa! Aby ťa nepredbehli indovia. U svokra boli takto uz 2x. Vzdy ich zbadal sused a zahnal ich. Majú tam v pristresku kôpku železa ale je to za domom, a vidno to z cesty. Tak si tie k.... Na to robili chute. Aspon si to niecim zakry, lebo oni pojdu na prázdno okolo len raz... :vztek:
Občas okolo idú, ale zasa u nás je stále niekto doma, tak moc nemajú odvahu, kedysi mi ale z inej kopy zmizli dva radiátory, to si pomohli, potom som tam zahatal prístup starou železnou bránkou, na nu som dal kábel a cedulku že je to pod napätím, potom už nič nezmizlo :D už to budem musieť odviesť, som dorozoberal starý plot, tak už mi tam nebude nič pribúdať.

Chodak
Kontaktovat uživatele:

#142 Nový příspěvek od Chodak »

Mě ukradli z kolny konsky přioravač brambor. Kurvy darebny. :puska:
Zavařit,uřiznou,nebo umrtvit kladivem :D
Stroje:
1 Traktůrek http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=52618
2 vlatním pouze polovinu. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 51&t=61275

Jan.F

#143 Nový příspěvek od Jan.F »

josip píše:
edo píše:to sa im môže oplácať? ved tam tej medi až toľko neni. ja mám teraz v podstate hneď vedľa cesty sklad starého železa a mám tam vyhodený aj kábel od cirkuláru (má zničenú izoláciu) a už je tam dosť dlho a zatiaľ nikomu ruky nepodal. budem to musieť naskore odviesť do šrotu...
ked ukradnu u kazdeho trochu medi tak sa to nazbiera robit nebudu ale kradnut sa im chce je to neprisposobiva banda darmozracov :vztek:
Moc té mědi tam neni ale když se potom zmuchlá do malé koule,tak to už něco váží.
Navíc izolace se dá opálit a to je potom kovu když se na oheň hodí několik kabelů...

Některé výkupny maj dokonce v ceníku napsáno že vykupujou měděné kabely: nové,staré,opalované...
Pomožte zachránit tisíce lidských životů, objevit dosud neznámé prvky, či dokonce nalézt mimozemskou civilizaci..
A to vše jen s použitim vašeho PC
http://www.czechnationalteam.cz/

imaginaro

#144 Nový příspěvek od imaginaro »

Jan.F píše:
josip píše:
Moc té mědi tam neni ale když se potom zmuchlá do malé koule,tak to už něco váží.
Navíc izolace se dá opálit a to je potom kovu když se na oheň hodí několik kabelů...

Některé výkupny maj dokonce v ceníku napsáno že vykupujou měděné kabely: nové,staré,opalované...
pokud vím tak za opalovanou měď platí míň,pač je ta měď znehodnocená "hořením" a pro další použití nejde jen roztavit,ale nějak se musí upravit.Nevím jak,ale vím že dávají míň.Já to vždycky radši ořezal. :rohy:
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/

tis

#145 Nový příspěvek od tis »

Ahoj ,mě vyprávěl zákazník že když jim v ulici vykradli 16té auto a nic se nevyšetřilo, tak se čtyři borci domluvili dali na ulici bezdrát kameru a drželi na střídačku službu u monitoru (měli ho vedle televize).Když pak dva šmejdi zas dorazaili tak na ně vystartovali s nejakýma násadkama od štípací sekery,jeden utek a druhej vytah kudlu,to je ale moc naštvalo tak mu dali na "pamětnou".
Ale jak byli v ráži tak mu nechtě přerazili ruku a taky trochu nohu v holeni.No a co teď s ním že?Tak ho naložili do auta a vodvezli ho do špitálu a tam uvedli že chlapa našli ležet na chodníku ,že to je asi feták,von jim totiž cestou trochu omdlel.No a policajti postupovali stejně jako vždy"tady nám to podepište kde jste ho našli "a byl šmytec.No a to je příběhu konec.Od té doby se jim v ulici nestratila ani odrazka na kolo.Voni si to šmejdi mezi sebou asi řekli a tu ulici radši obešli obloukem.Neberte to ale prosím jako návod na snížení kriminality a pokud jo tak je lepší když je poblíž zdravotník. :)

sychrovak

#146 Nový příspěvek od sychrovak »

Dnes vybrali souseda za bílého dne.........hajzly
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

Jan.F

#147 Nový příspěvek od Jan.F »

Tady je nějaký ceník:
http://www.sbersurovin.cz/aktualni-cenik
např: drát opal. nad 0,5 mm,vlasový, lakovaný do 0,5 mm 112,00 Kč
A na železnici se daj najít pořádné kabely.
Navíc na velkých nádražích maj kdejaké kreatury mnoho skrýší....
A na ten chlast to vždycky stačí

Unás letos v zimě vykradly několik novostaveb a ukradly jim kotle...
Ale oni neni tak trochu divu, když do těch baráků lidi navozily vybavení aniž by tam už bydlely a přes okna bylo docela dobře vidět co tam všechno maj... :roll:
Navíc ani po nastěhování většina nepoužívá závěsi,žaluzie...takže večer krásně z ulice vidíte kdeco maj.... :pohlavek:
Pomožte zachránit tisíce lidských životů, objevit dosud neznámé prvky, či dokonce nalézt mimozemskou civilizaci..
A to vše jen s použitim vašeho PC
http://www.czechnationalteam.cz/

bigles
Kontaktovat uživatele:

#148 Nový příspěvek od bigles »

tis píše:Ahoj ,mě vyprávěl zákazník že když jim v ulici vykradli 16té auto a nic se nevyšetřilo, tak se čtyři borci domluvili dali na ulici bezdrát kameru a drželi na střídačku službu u monitoru (měli ho vedle televize).Když pak dva šmejdi zas dorazaili tak na ně vystartovali s nejakýma násadkama od štípací sekery,jeden utek a druhej vytah kudlu,to je ale moc naštvalo tak mu dali na "pamětnou".
Ale jak byli v ráži tak mu nechtě přerazili ruku a taky trochu nohu v holeni.No a co teď s ním že?Tak ho naložili do auta a vodvezli ho do špitálu a tam uvedli že chlapa našli ležet na chodníku ,že to je asi feták,von jim totiž cestou trochu omdlel.No a policajti postupovali stejně jako vždy"tady nám to podepište kde jste ho našli "a byl šmytec.No a to je příběhu konec.Od té doby se jim v ulici nestratila ani odrazka na kolo.Voni si to šmejdi mezi sebou asi řekli a tu ulici radši obešli obloukem.Neberte to ale prosím jako návod na snížení kriminality a pokud jo tak je lepší když je poblíž zdravotník. :)
NO toot je dobré, ale taky jsou takový hajzli co ti pak podpálí barák za to že si ho při krádeži chytlm zmlátil a tak

Leo

#149 Nový příspěvek od Leo »

tis píše:Ahoj ,mě vyprávěl zákazník že když jim v ulici vykradli 16té auto a nic se nevyšetřilo, tak se čtyři borci domluvili dali na ulici bezdrát kameru a drželi na střídačku službu u monitoru (měli ho vedle televize).Když pak dva šmejdi zas dorazaili tak na ně vystartovali s nejakýma násadkama od štípací sekery,jeden utek a druhej vytah kudlu,to je ale moc naštvalo tak mu dali na "pamětnou".
Sousedovi na ulici taky několikrát vykradli staré auto. Když to naposledy vyšetřovali policajti, tak jsme jim stejně řekli, že nic nevyšetří, že ztrací jen čas. Soused jim řekl, že příště, pokud toho zloděje chytne u auta, tak mu zpřeráží kosti a nebude se sním mazlit. Policajt jen pokrčil rameny, řekl, že je to jeho věc, co se zlodějem udělá, jen ať si dá veliký pozor na to, aby u toho neměl žádného svědka, který by to pak práskl, co se tam skutečné událo.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

tis

#150 Nový příspěvek od tis »

Jo je tak v pohádkovým království"ševče zaplať daně a nechtěj nic za ně!!!Braň se sám že?

Odpovědět

Zpět na „Putyka“