Zdravotní problémy a jejich následky
Re: Zdravotní problémy a jejich následky
Dane, já jsem včera viděl něco docela jinšího a dneska se po té jízdě nemůžu ani hnout.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
,,, no lenže ja som ju začal vláčiť do auta skoro sám...
od radosti
od radosti
No a to je ono naučit se přemýšlet i když máš radost jak malej kluk Já se to naučil stačilo jedno se prudce ohnout pro Eddyho a bylo 14 dni na práškách
pak ještě jednou a řek sem si že to je špatně a začal u všeho přemýšlet co a jak a zda si neříc o pomoc .
pak ještě jednou a řek sem si že to je špatně a začal u všeho přemýšlet co a jak a zda si neříc o pomoc .
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Ahoj, tak jdu do toho vámi vychvalovaného lehátka taky, ale bourač asi dvě na půjčení nemá, tak ho koupím nové, manželka se mi nějak po 43 letech co ji znám rozpadá a už mě nebaví se koukat, jak prožívá každej schod .
Pozor na jednu věc, kterou jsem se dozvěděl od neurologa. Kdo má silnou Artrozu v kyčlích nebo umělé klouby, neměl by to používat z toho důvodu, že si může vysadit klouby z jamek.
To je pravda!!! Měl by se vyhnout i Dornově metodě masáži, nebo alespoň říci, že má umělý kloub. Volej!!!
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
dane všímal sis jak jsem rozvážně manipulovl a ten diferák byl nejtěžší pěkně na vozíku s ním do rohu aby jsme ho mohli oba zvednout bez ohýbání
Jedu si nechat dobrovolně zvalchovat hřbet od fyzioterapeutičky, tak snad to ve zdraví přežiju.
Se na to vykašli.Přijeď ke mě,dvakrát Tě přejedu bagříkem a budeš mít klid.Nebo si terapii domluv s Otou-máš to blíž.
Víťo, bylo to super. Dokonce jsem tam usnul, když mě obložila těma nahřívacíma pytlíkama a za týden jdu zase.
Tos jí mohl oplatit!!
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Nemohl. Kdyby jí to oplácel každý, měla by tam větší frmol než holky v Perlovce.
Při odběrech krve vždy vyhrožuji sestřičkám,že jim to oplatím.Nevím proč se u toho řehtají a nemají zájem.Jo a ještě mě tahají za kšandy.Když jim to chci vrátit,tak si drží kozy.Nevím zda kvůli gravitaci,nebo se stydí.
Jardo já když už nevím třeba co s nataženým svalem, nebo podobné neduhy, manželka zavolá její spolužačce ta má soukromou fyzioterapeutickou ordinaci. Ze známosti mě někam strčí kde má ,,rezervní" okýnko. Ona má strašně plnej kalednář a to říkala, že už tam je pořát. Jdu podle toho jak ona to vidí třeba 5x nebo jsem byl i 10x. Když jsem dělal na ohraňováku, bolely mě pazoury jako prase. Natažený upony. Před dovolenou jsem chodil k ní. Ona má různý cviky a musí se u toho správně dýchat. Vždycky mě naučí cviky a já je po čase stejně nedělám. A když tam zase dojdu, tak říká, cvičíte? No necvičím. Občas mě namasíruje a to je druhej den jak když máš polovičku váhy! Má taky různý mašinky a ty mi používá a říká, že to přjde až dýlejc od té elektriky. Že to není druhej den. Vždycky říká, posaďte se já si vás prohlídnu. A rukama sem tam tuhle zmáčkne, tady zatlačí, zatahá za ruce, kývá nohama a pak řekne jak na tom jsem. A zaměří se na ty místa. Jo jo po té kůře třeba 5x sezení je to kurva znát. Ty upony mě pak přešly. No a teď jsou upony v cajku, bo na tom ohraňováku už nedělám.
Jé Víťo o té krvi. V bývalé firmě byl nějaký certifikát a tam se muselo každej rok na odběry a vyšetření. To aby pak někdo nechtěl nárok nemoc z povolání. No a byli tam asi 4 kluci co to nesnášejí. Po začátku se jezdilo do Bioregeny tam přímo na odběry. Pak jezdili z té Bioregeny do firmy a nabírali tam. No to se ví, sestřičky šikovný mladý a ty uměly nabírat krev že to ani nepoznal. No a nejdřív si vzaly ty 4 klučiky. Snad dva se pokaždý skáceli hned jak vstali ze židle. Další dva museli pak bejt pod dozorem, aby se neskáceli taky. Pak sestřičky šli na kus řeči s kafíčkem. No bylo to tenkrát. Byla sranda, vyprávěli nám zážitky co měly.
Jé Víťo o té krvi. V bývalé firmě byl nějaký certifikát a tam se muselo každej rok na odběry a vyšetření. To aby pak někdo nechtěl nárok nemoc z povolání. No a byli tam asi 4 kluci co to nesnášejí. Po začátku se jezdilo do Bioregeny tam přímo na odběry. Pak jezdili z té Bioregeny do firmy a nabírali tam. No to se ví, sestřičky šikovný mladý a ty uměly nabírat krev že to ani nepoznal. No a nejdřív si vzaly ty 4 klučiky. Snad dva se pokaždý skáceli hned jak vstali ze židle. Další dva museli pak bejt pod dozorem, aby se neskáceli taky. Pak sestřičky šli na kus řeči s kafíčkem. No bylo to tenkrát. Byla sranda, vyprávěli nám zážitky co měly.
No, ona si mě také nejprve omakala, pokřižovala se a začala po mě šmejdit rukama a jen jsem cítil, jak to ve mě lupe. Ptala se mě, jestli se má unavovat vysvětlováním cviků a oba jsme se shodli na tom, že je to marná snaha, leda že by nade mnou stála jako dráb, s devítiocasou kočkou v ruce.