CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Super. Beru. Ostatní po sz
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Dano - vyzerá to tak, že ano. ešte tam mal pár kg lahkého.
lebo posledne čo viem bolo u nas 3 centy za kilo
Fúú to už môžeš dať rovno cigánom čo chodia po dedinách
dneska jsem si vyměnil olej v automatické převodovce, ne že bych se musel srát fakt do všeho ale nabídky od 5 do 12tisíc a termín za 14dnů od renomovaných automechaniků - si polibte. Olej + filtr + těsnění = 2880Kč.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Zatím jsem tady moc nepřispíval, ale dnes jsem si udělal radost a konečně jsem od strýce vyžebral stolní vrtačku Jihokov, asi V10, nebo V13. Zatím nevím co to přesně je, ale je snad v dobrém stavu, majitel byl pečlivka. Je to vzpomínka na mládí, když jsem se na ní tak před 30 lety začínal učit zacházet se stroji. Musím ji očistit a možná přetřu, jo a ještě musím přepojit starou zástrčku (plochou 380) na novou kulatou. Chtěl jsem si ji vzít do postele, ale to mi doma zatrhli:-) Vik
dnes po prvýkrát v živote na plese, najprv ako súčasť otvorenia plesu , a potom sa zabaviť ,vraj som na to mladý ale no čo , jedna momentka https://postimg.cc/image/roo7gxlez/
Neboj sa tažkých chvíľ, To najlepšie príde po nich
To bylo pro mě také těžké - první ples. A to jsem šel povinně se spolustudenty předtančit zahajovací polonézu. Vysoký, odevšad viditelný, stydlivý a musel jsem vyrazit do zírajícího sálu s partnerkou první. Dva roky jsme takto vymetali všechny plesy ve městě. Takže se z toho stal šok a už nikdy jsem tam nechtěl chodit dodnesPeter TK píše:dnes po prvýkrát v živote na plese, najprv ako súčasť otvorenia plesu , a potom sa zabaviť ,vraj som na to mladý ale no čo , jedna momentka https://postimg.cc/image/roo7gxlez/
Od 7 hodin jsem jak včelička. Nesvítila mi zářivka ve sklepě a nebyl jsem štont přijít na to kde je chyba, tak jsem ji celou vyměnil, naložit kotel, vybrat popel a teď se starám co bude do volátka, protože doktořice pendluje mezi barákem a ordinací. Právě vyrazila po 3tí. Po obědě jedu povinně slavit výročí vyskytnutí staré panny, která je bohužel sestrou doktořice a trvá i na mé přítomnosti a já bych potřeboval dělat doma.
-
Jdeš na oslavu kam se ti moc nechce tak bych dorazil na oběd a neodešel dokud se do mě něco vejde
Raději bych viděl, kdybys šel na oslavu místo mě a dorazil to, na co já nemám žaludek. Konkrétně švagrovou. Já si snad kvůli tý dorotě rozmyslím sňatek s doktořicí.
-
Tak jo,a až odejdu tak jí řekneš: "Podivej se co je to zač,buď ráda že tvoje ségra má mě,mohlo to odpadnout hůř"
Je vidět, že jsi nepoznal ženu. Tahle hydra by po tobě chňapla jako anakunda po králíkovi.
a je k svetu?
Já nevím, kozy to má, díru asi taky...Podle mého má v hlavě to samé co mezi nohama. Vylízáno!