Traktor Multicar,...
Re: Traktor Multicar,...
Já mám taky chladič z boku a je to v pohodě.
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 8&start=15
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 8&start=15
Ešte uvidím ako to bude vychádzať a možno ho dám na výšku dopredu, tým pádom chladiaca zmes nebude v chladiči prúdiť zhora dole, ale vodorovne, ale vadiť by to nemalo lebo napr aj felda má takto stavaný chladič od výroby, a predpokladám že aj ostatné autá. Z boku by to malo tú výhodu že nemusím prerábať hadice...
Ako pokračuješ?Máš niečo nové?
Ahoj, pokračujem dosť pomaly, čas mávam len v sobotu a posledná mi vypadla lebo sme mali stretávku zo základnej školy po 16tich rokoch
Pracujem na prednej náprave, rám už mám, ale ešte ju chcem trocha povystužovať, poriadne vyvariť a dám fofo
Pracujem na prednej náprave, rám už mám, ale ešte ju chcem trocha povystužovať, poriadne vyvariť a dám fofo
...žiaden z obrázkov ktorý som tu mal uložený cez imgupload mi nejde zobraziť.. ušla mi nejaká novinka...?
Pomaly pokračujem s prednou nápravou, už čakám len na vysústruženie uloženia výkyvu aby som ju mohol skompletovať, mal som ju poskladanú len tak "na sucho" bez diferáku, lebo som to už nemohol vydržať...
Foto zatiaľ len z mobilu, až bude komplet, pofotím to lepšie..
Pomaly pokračujem s prednou nápravou, už čakám len na vysústruženie uloženia výkyvu aby som ju mohol skompletovať, mal som ju poskladanú len tak "na sucho" bez diferáku, lebo som to už nemohol vydržať...
Foto zatiaľ len z mobilu, až bude komplet, pofotím to lepšie..
Predná náprava zložená (bez bŕzd a riadenia), diferák na motore zavarený..
Foto zatiaľ nemám, tak aspoň takýto krátky report
Skúsim sa polepšiť a niečo nafotiť...
Foto zatiaľ nemám, tak aspoň takýto krátky report
Skúsim sa polepšiť a niečo nafotiť...
No to vidíš a že to nejde...keď sa slniečko vykukne s tých mrakov hneď tá robota človeka aj baví.Nezabúdaj že pomaly ale iste. Ale pekne to vyzerá.Som zvedaví ako sa s tým popasuješ a ako to bude vyzerať.Čakám na ďalšie foto...
..však ma v sobotu dobre osmahlo
teraz v lete je kopec inej roboty, a ešte pribudne, tak sa obávam že to v tejto podobe zase dlhšie pobudne, ale aspoň už motor nemám na palete a odveziem si ho kde chcem ako na fúriku
Len mu musím pridať ešte jeden silentblok...
teraz v lete je kopec inej roboty, a ešte pribudne, tak sa obávam že to v tejto podobe zase dlhšie pobudne, ale aspoň už motor nemám na palete a odveziem si ho kde chcem ako na fúriku
Len mu musím pridať ešte jeden silentblok...
Čau pracuješ?Daj novinky...