koupě SUPRU

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
bigles
Kontaktovat uživatele:

Re: koupě SUPRU

#106 Nový příspěvek od bigles »

pasekař píše:
bigles píše:jakej vlasten mas problem s hydraulikou? a ještě něčím?
Paka vedle sdadla,ovládaní hydraulikynefunguje
a zkousel jestli se toci cerpadlo a de ta packa lehko nebo tezko? a kdyz das packu dopulky ma to snahunadzvednout jen kousicek ?

pasekař

#107 Nový příspěvek od pasekař »

Peetan píše:
pasekař píše:
A když přepneš na vnější okruh tak funguje? Jde tlak do rychlospojek?
Do rychlospojky to de vlečku vyklápím ale taky tím i zvednu šavle

pasekař

#108 Nový příspěvek od pasekař »

bigles píše:
pasekař píše:
a zkousel jestli se toci cerpadlo a de ta packa lehko nebo tezko? a kdyz das packu dopulky ma to snahunadzvednout jen kousicek ?
Ta páčka tam líce jak mucha v lampě jak kdyby tam něco chybělo

bigles
Kontaktovat uživatele:

#109 Nový příspěvek od bigles »

no tak tam mas neco vypadliho musis odelal hydrauliku a sundat ju neni to slozity

honzar

#110 Nový příspěvek od honzar »

Měl bych na vás prozbu.Nevíte někdo o kabině 70 až 77 jako má honza?Chtěl bych jí dát na druhýho supra.

sychrovak

#111 Nový příspěvek od sychrovak »

pasekař píše:Jsem 3 měsíce novím majitele SUPRA,ale moc lidi mi říkalo že jsem tím kupem udělal obrovskou chybu . co si o tom myslíte
Ahoj,záleží co stím chceš dělat.Já ho mám jako veterána a dělám s ním málo,ale stačí.Předemnou ho měli bratránci na statku.Kromě tohoto supra měli 40-cítku
a velkej sběrák tahal supr a diskovku taky.Teď mají 6911.
Já Supra chci přivést do stavu veterána.Mám i čísla a pracovat bude také.Díly jsou-žádný problém jen se neuspěchat a nenaletět překupníkům.

Nechápu přirovnání traktoru 50 letého a 20 let starého.Každé má své a Supr ve své době byl vynikající,což třeba u traktorů vyrobených v 80 letech se s porovnáním konkurence říct nedá.
A kdo maže ten jede a řízení není tak zlé. :)
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

k.ondra89
Kontaktovat uživatele:

#112 Nový příspěvek od k.ondra89 »

honzar píše:Měl bych na vás prozbu.Nevíte někdo o kabině 70 až 77 jako má honza?Chtěl bych jí dát na druhýho supra.
tady jednu máš
http://stroje.bazos.cz/inzerat/2842902/ ... 1-7211.php

Peetan

#113 Nový příspěvek od Peetan »

pasekař píše:
Peetan píše:
pasekař píše:
A když přepneš na vnější okruh tak funguje? Jde tlak do rychlospojek?
Do rychlospojky to de vlečku vyklápím ale taky tím i zvednu šavle
Takhle by to mělo fungovat když je zadní páka přepínání okruhů uprostřed... Když ji vrazíš dopředu už to nejde?
Napřed zkus oddělat tu kostku a vyčistit a rozhýbat, ať nemusí jit dolů hned víko...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA

honzar

#114 Nový příspěvek od honzar »

Dík za odpověd.

pasekař

#115 Nový příspěvek od pasekař »

sychrovak píše:
pasekař píše:Jsem 3 měsíce novím majitele SUPRA,ale moc lidi mi říkalo že jsem tím kupem udělal obrovskou chybu . co si o tom myslíte
Ahoj,záleží co stím chceš dělat.Já ho mám jako veterána a dělám s ním málo,ale stačí.Předemnou ho měli bratránci na statku.Kromě tohoto supra měli 40-cítku
a velkej sběrák tahal supr a diskovku taky.Teď mají 6911.
Já Supra chci přivést do stavu veterána.Mám i čísla a pracovat bude také.Díly jsou-žádný problém jen se neuspěchat a nenaletět překupníkům.

Nechápu přirovnání traktoru 50 letého a 20 let starého.Každé má své a Supr ve své době byl vynikající,což třeba u traktorů vyrobených v 80 letech se s porovnáním konkurence říct nedá.
A kdo maže ten jede a řízení není tak zlé. :)
Jak jsem již psal mám ho na vození dříví a sečení trávy,ale velice málo,jinak bude jenom schovany.koupil jsem ho i s SPZ.Když jsem ho dovez tak sem ho řadně umyl ,namazal provedl pár drobnych opravyček,vyměnil olej v převodovce v motoru olej vyměnil starý majitel a to taky zapsal do smlouvy(kdy a jaký).Slyšel sem taky že když ten traktor dostane dobry olej,vodu a bude se oněj člověk starat tak vydrží ještě dlouho

staník

#116 Nový příspěvek od staník »

Tos slyšel dobře 8) S těmahle traktorama jezdili CHLAPI atejně jako třeba s Tatrou 111 a spoustou dalších strojů z té doby tenkrát se jim o všech možnejch posilovačích všeho možného ani nezdálo :tyty: ,prostě to tak brali a jezdili s těma strojama od rána do večera.Dneska je kdejakej posilovač a omezovač a všechny možný pomůcky a když selžou tak to stojí a je drahej problém-to se jim nestalo :D Převodovka se dělá čím dál menší a lehčí ale taky s menší životností.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

pasekař

#117 Nový příspěvek od pasekař »

staník píše:Tos slyšel dobře 8) S těmahle traktorama jezdili CHLAPI atejně jako třeba s Tatrou 111 a spoustou dalších strojů z té doby tenkrát se jim o všech možnejch posilovačích všeho možného ani nezdálo :tyty: ,prostě to tak brali a jezdili s těma strojama od rána do večera.Dneska je kdejakej posilovač a omezovač a všechny možný pomůcky a když selžou tak to stojí a je drahej problém-to se jim nestalo :D Převodovka se dělá čím dál menší a lehčí ale taky s menší životností.
Vydím to uplně stejně.Dřív jsem byl zastancem všeho nového a moderniho ale postupem času začínam čím dál tím víc věřit a spolehat na starou a poctivou práci. Je my jasné že to nemá veškeré moderní vymoženosti je to výhoda nebo nevíhoda? Promě výhoda na udržbu opravy a ceny nahradních dílu nehledě na pořizovací cenu traktoru,duležitá věc také je že já ho používat k drobnym pracem kolem domu,kdych měl těžit denně desítky kubíku nebo sect několik ha. tak bych uvažoval jinak

Ajo
Kontaktovat uživatele:

#118 Nový příspěvek od Ajo »

honzar píše:Každej má na supra jinej názor.Někomu se líbí někomu ne.Mě se i líbí protože je těžkej a uzkej.Když máš supra v originálu a vedle jede 69 tak supr se mezi stromy vyplete líp.A servo na něj jde taky.Vyděl sem to u kamaráda a je to super.Točíš jednou rukou.
ja normálne točím jednou rukou a servo nemám :wink:
UNI-systém MT7-055

borsuk

#119 Nový příspěvek od borsuk »

podľa finskej stranky super nemá väčší výkon ako Z4011.

Rozzik

#120 Nový příspěvek od Rozzik »

Mám uplně stejný problém, taky mi ta páka nereauguje, musim hydrauliku zvedat zapinanim nahonu na podlaze mezi nohama.
Asi to bude potreba zvednout cele to viko a asi tam bude vypadle nejake tahlo.

Cus

pasekař píše:Jestli se múžu zeptat mam problem s pákou ovládaní hydrauliky vedle sedadla,vůbec nereaguje.

.Zvedám šavle pomocí té druhé páky,včem by mohl být problem .A ještě něco včera jsem daval nemrznoucí (do této doby jsem měl vodu vypuštěnou) a místo 22l které tam mají byt aspon podle knížky kterou jsem dostal k traktoru,tak tam vešlo 19l
Jednou měř a třikrát řež! :)
Foto album: https://photos.app.goo.gl/bHQ5upK8wDy8Jc4NA

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“