BCS
Moderátor: DYK
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: BCS
Nestras ja chcem jar, unas je treraz pekne slnecno sucha cesta 8st, pekne som povysaval auto umyl ho, zelena trava... okolo radost pozerat a robit niečo
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
-
A ja sem odmontoval radlicu,znova namontoval a znova odmontoval a v sobotu znova namontoval,a uz mne to sere a natruc budu snu jezdit do leta,ponevac my z teho pocasa pomalicky zacina je..t .
Nakeru prdel sem kupoval i na autak letne gumy .
Kurnik,a zas sa sere,.
Nakeru prdel sem kupoval i na autak letne gumy .
Kurnik,a zas sa sere,.
http://www.youtube.com/watch?v=5MrUadSy ... re=related
Video navod pre SIMSON motor - demontaz,montaz a nadstavovanie motora,prevodovka a karburator.
Video navod pre SIMSON motor - demontaz,montaz a nadstavovanie motora,prevodovka a karburator.
Ne, protože se nebudu koncem roku zase zpovídat z toho, že jsem řekl sundat Ty taky děláš, jako kdyby to přendávání trvalo celou věčnost - dvě minuty. Do třiceti vteřin je dole fréza a za zhruba setjnou dobu je tam rotavátor i když vlastně je třeba ještě otočit řidítka.Dobrá, tak ať nežeru, do tří minut?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Není kam spěchat. Dneska jsem byl ve Studenci, což je o něco níž než ty a je to tam všechno nabáňaný vodou a ve zastíněných skarpách ležel i nějaký ten zbytek sněhu. Navíc země je studená, takže i kdyby šlo do ní něco dát, bude to tam jen ležet.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej strojek to je. Mám Agzat a říkám si, jestli by to BCS nebyla lepší volba.
No ale chtěl bych se, prosím, zeptat na nějaké věci.
Kolik máš rozchod kol na středy a kolik celkovou šířku ?
Jaká je váha stroje ?
Do jaké hloubky zpracuje rotavátor půdu ?
Jestli jsem dobře pochopil tak na tom videu s rotavátorem jedeš na Reverse: I = 1.33km/h ? Nejde vyčíst z technických dat ke stroji, kolik otáček má při této rychlosti rotavátor?
A máš i nějaké pasivní nářadí ( pluh, brány, kultivátor ... ) ?
No ale chtěl bych se, prosím, zeptat na nějaké věci.
Kolik máš rozchod kol na středy a kolik celkovou šířku ?
Jaká je váha stroje ?
Do jaké hloubky zpracuje rotavátor půdu ?
Jestli jsem dobře pochopil tak na tom videu s rotavátorem jedeš na Reverse: I = 1.33km/h ? Nejde vyčíst z technických dat ke stroji, kolik otáček má při této rychlosti rotavátor?
A máš i nějaké pasivní nářadí ( pluh, brány, kultivátor ... ) ?
Jediný co má na světě cenu je hlína a co z ní vyroste ..
Ahoj,
manuálů je cca 10 cm na výšku, ale potřebných informací v nich jako šafránu.
1. Základní rozchod na střed kol je 43 cm s koly 5 - 10, celková šířka 57 cm. Jeden pár rozšíření je 12 cm (jeden kus 6 cm) - tak to mám já.
2. Váha samotného stroje je 107 kg, ale nejsem si jistý, jestli je to s koly nebo bez. Závaží do jednoho kola je 34 kg. Pro polní práce bych ale určitě volil 6,5/80 - 12
3. Hloubka rotavátoru je psaná 8". Já dělám tak cca 15 cm najednou v pravidelně obhospodařované zahrádce.
4. Na videu fréza couvá, protože se s tím na malých plochách lépe manévruje a chodí se potvrdu. Výrobce tento postup zakazuje.
5. Otáčky hřídele rotavátoruj jsou při jmenovitých otáčkach motoru 290 ot/min (převodovka má poměr 1 :3,4) a vývod má motorovou závislost.
6. Stroj byl původně koncipován jako fréza na sníh, pak přibyla košová sekačka a rotavátor. Další nářadí nemám.
7. Jeho hlavní předností je silný motor, diferenciál s uzávěrkou, reverzor, nezávislý vývod a směrové brzdy.
Pokud by to pro mě byl jediný stroj do domu, tak bych si ho nekoupil, jedině snad verzi se 4 cestovní rychlostí a to bych se rozmýšlel.
manuálů je cca 10 cm na výšku, ale potřebných informací v nich jako šafránu.
1. Základní rozchod na střed kol je 43 cm s koly 5 - 10, celková šířka 57 cm. Jeden pár rozšíření je 12 cm (jeden kus 6 cm) - tak to mám já.
2. Váha samotného stroje je 107 kg, ale nejsem si jistý, jestli je to s koly nebo bez. Závaží do jednoho kola je 34 kg. Pro polní práce bych ale určitě volil 6,5/80 - 12
3. Hloubka rotavátoru je psaná 8". Já dělám tak cca 15 cm najednou v pravidelně obhospodařované zahrádce.
4. Na videu fréza couvá, protože se s tím na malých plochách lépe manévruje a chodí se potvrdu. Výrobce tento postup zakazuje.
5. Otáčky hřídele rotavátoruj jsou při jmenovitých otáčkach motoru 290 ot/min (převodovka má poměr 1 :3,4) a vývod má motorovou závislost.
6. Stroj byl původně koncipován jako fréza na sníh, pak přibyla košová sekačka a rotavátor. Další nářadí nemám.
7. Jeho hlavní předností je silný motor, diferenciál s uzávěrkou, reverzor, nezávislý vývod a směrové brzdy.
Pokud by to pro mě byl jediný stroj do domu, tak bych si ho nekoupil, jedině snad verzi se 4 cestovní rychlostí a to bych se rozmýšlel.
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji moc za odpovědi - 15cm je luxus, to mě dělá velkej traktor s velkým rotavátorem. A spojku to má prosím jakou - odstředivou nebo jinak ?
Jediný co má na světě cenu je hlína a co z ní vyroste ..