Shrek píše:Jo, ted ho mame v 6245, musel jsem dopredu povesit 300kg ale zase byl za dobrou cenu 8kc/kg
Akorat, kde kupujete pera?
Rotacku polaka, 185, ale to je des bes, oproti ceskejm. Kvalita zpracovani tragicka
v chytry knizce od toho nahrnovače píšou že by se mněl při přejezdu vozit po těch větších kolech ale ještě sem nikoho nevyděl že by to tak dělal
u nás v práci tahá tohodle posledního mohykána s 7245 má vepředu jenom podvanový závaží a občas mu kola jen drnkaj o zem
loni bily ještě 3 ale jelikoš už se nedaj sehnat díly tak poskládali jednoho funkčního a zbytek na díly
pete fotky parádní de ti to od ruky
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
Shrek píše:Jo, ted ho mame v 6245, musel jsem dopredu povesit 300kg ale zase byl za dobrou cenu 8kc/kg
Akorat, kde kupujete pera?
Rotacku polaka, 185, ale to je des bes, oproti ceskejm. Kvalita zpracovani tragicka
Nevím co máš v blískosti za obchod s náhr. dílama na zem. techniku, ale tady jsou běžně k dostání v agriku, jsou stejný s ozetkem ( obracákem) .
zdarec musím souhlasit s Jirkou ty náhradní díly se dají koupit. V mém okolí v pohodě a hlavně za přijatelné ceny.Ještě díky za pochvalu to potěší.Jinak se blíží neúprosně žně tak se chystá technika loni jsem se synovcem zgenerálkoval celou vlečku dostala nové bočnice i náplatky na obili a nový lak a letos jsem vybavil Z5611 dvouma majáky hlavně z důvodu doprovodu kombajnu na pole.Ale múžu s klidným srdcem říci po včerejší skušenosti jen to že vječina řidičů nevnímá a vůbec je nezajímá že jede traktor a má puštěné majáky že asi se něco bude dít na silnici.Pak se divý že na úzké silnici jede kombajn a ejhle ono se nedá jen tak vyhnout.No prostě hrůza.Ještě jsem po dlouhém zvažování doplnil veterán klub o druhou nejnovjejši mašinu první je žtr 185 R.v 1995 a touhle je FORTSCHRIT E 512 R.v.1987 http://raplisk.rajce.idnes.cz/E_512/
pete píše:zdarec musím souhlasit s Jirkou ty náhradní díly se dají koupit. V mém okolí v pohodě a hlavně za přijatelné ceny.Ještě díky za pochvalu to potěší.Jinak se blíží neúprosně žně tak se chystá technika loni jsem se synovcem zgenerálkoval celou vlečku dostala nové bočnice i náplatky na obili a nový lak a letos jsem vybavil Z5611 dvouma majáky hlavně z důvodu doprovodu kombajnu na pole.Ale múžu s klidným srdcem říci po včerejší skušenosti jen to že vječina řidičů nevnímá a vůbec je nezajímá že jede traktor a má puštěné majáky že asi se něco bude dít na silnici.Pak se divý že na úzké silnici jede kombajn a ejhle ono se nedá jen tak vyhnout.No prostě hrůza.Ještě jsem po dlouhém zvažování doplnil veterán klub o druhou nejnovjejši mašinu první je žtr 185 R.v 1995 a touhle je FORTSCHRIT E 512 R.v.1987 http://raplisk.rajce.idnes.cz/E_512/
TAK stema majaka musim plne souhlasit protože lidi to vůbec nevnimaji at když jedu doprovod nebo jedu s 512 tak oni proste se musí nacpat všude pak rozhazujou rukama,coz mou trpelivot dost krati,a nejradši bych mu to sel vysvetlit ,at si stim skusi jet přes les a klickovat s kosou mezi stromama..urcite vite ocem mluvim kdo stiim jezdi..teda ja osobne jezdim po ceste se zapojenou kosou..pred znema zapojim a odpjim az po:)
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
kolot píše:Pěkná sbírka strojů
Už máš nějaká zvířata že sklízíš seno, kolik máš hektarů?
Zdarec tak abych to upřesnil seno dělám pro koně na prodání cca 4ha uskladním a pak prodávám,na rozjetí živočišné zatím nemam nachystané prostory snad časem.
pete píše:zdarec musím souhlasit s Jirkou ty náhradní díly se dají koupit. V mém okolí v pohodě a hlavně za přijatelné ceny.Ještě díky za pochvalu to potěší.Jinak se blíží neúprosně žně tak se chystá technika loni jsem se synovcem zgenerálkoval celou vlečku dostala nové bočnice i náplatky na obili a nový lak a letos jsem vybavil Z5611 dvouma majáky hlavně z důvodu doprovodu kombajnu na pole.Ale múžu s klidným srdcem říci po včerejší skušenosti jen to že vječina řidičů nevnímá a vůbec je nezajímá že jede traktor a má puštěné majáky že asi se něco bude dít na silnici.Pak se divý že na úzké silnici jede kombajn a ejhle ono se nedá jen tak vyhnout.No prostě hrůza.Ještě jsem po dlouhém zvažování doplnil veterán klub o druhou nejnovjejši mašinu první je žtr 185 R.v 1995 a touhle je FORTSCHRIT E 512 R.v.1987 http://raplisk.rajce.idnes.cz/E_512/
TAK stema majaka musim plne souhlasit protože lidi to vůbec nevnimaji at když jedu doprovod nebo jedu s 512 tak oni proste se musí nacpat všude pak rozhazujou rukama,coz mou trpelivot dost krati,a nejradši bych mu to sel vysvetlit ,at si stim skusi jet přes les a klickovat s kosou mezi stromama..urcite vite ocem mluvim kdo stiim jezdi..teda ja osobne jezdim po ceste se zapojenou kosou..pred znema zapojim a odpjim az po:)
Ano plně s tebou souhlasím . jinak já tu lištu budu muset odpojit všude se s ní nevlezu
STEEL píše:
v chytry knizce od toho nahrnovače píšou že by se mněl při přejezdu vozit po těch větších kolech ale ještě sem nikoho nevyděl že by to tak dělal
Zrovna včera kolem nás jel nějaký zetor (5611, 6718?) s timhle shrnovačem, a fakt to tahal po těch kolech . Pravda, jinak by s tim nehnul.
STEEL píše:
Zrovna včera kolem nás jel nějaký zetor (5611, 6718?) s timhle shrnovačem, a fakt to tahal po těch kolech . Pravda, jinak by s tim nehnul.
HM tak takovej problém neřeším kdybych neměl krystínku tak ten nahrnovač nekupuji
Zdarec tak už mám skoro po žních ještě dosíct 2,5 ha hrachu a vše s podmítat a začnu na orávat pod řepku a aby to lepe šlo tak jsem koupil krystínce nové papučky
pete píše:Zdarec tak už mám skoro po žních ještě dosíct 2,5 ha hrachu a vše s podmítat a začnu na orávat pod řepku a aby to lepe šlo tak jsem koupil krystínce nové papučky
Pěkný fotky, papučky sluší. Jo a gratulace ke "skorodožínkám".
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super
pete píše:Zdarec tak už mám skoro po žních ještě dosíct 2,5 ha hrachu a vše s podmítat a začnu na orávat pod řepku a aby to lepe šlo tak jsem koupil krystínce nové papučky
Pěkný fotky, papučky sluší. Jo a gratulace ke "skorodožínkám".
Díky dožínky budou doufám v neděli snad se počasí umoudří
Pěkný bačkůrky Krystínka dostala, Tak, ty máš po žních a já eště ani nezačal. Ale už taky brzo začnu.Sice je eště byzon zazimovanej, ale jako vždy , odplachtuju , dám baterky, naleju naftu, namažu, a hurá na pole. Teď chystám vleky.