Tomovo TZ 4K 14
-
Re: Tomovo TZ 4K 14
Šlo to k nám od Sázavy,tak sem si říkal že tam to musí bejt mazec,tady pěkně zalito
já mám sklizeno,koupy cca 5cm,skleník je jak řešeto.PULDrapalik píše:Šlo to k nám od Sázavy,tak sem si říkal že tam to musí bejt mazec,tady pěkně zalito
No u nás přišly kroupy včera jak jsem odjížděl z domu... Jak to dopadlo zjistím až v sobotu. Celý pátek a sobotu jsem likvidoval plevel, jednotil řepu, mrkev, no snad není úplně v prdeli. Kroupy byly tak centimetrové, a padaly ani ne pět minut, no ale i to stačí.... Uvidíme
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Aby to nevypadalo, že nic nedělám, tak přidávám pár fotek mojeho pěstění. Z brambor mám zatím radost, uvidíme jak to bude vypadat dál... Intenzivně sbírám mandelinky, ale narozdíl od loňska se mi nad nimi zatím daří vítězit. Zeleninu jsme s přítelkyní zkoušeli letos poprvé, tak uvidíme, půda není ještě natolik kvalitní, abychom mohli očekávat nějaké úžasné výsledky. Navíc tam celkem bojuji s pýrem, takže je to takový běh na dlouhou trať. Čas na to mám vždy jen tak půl dne o víkendu, takže podle toho to taky vypadá Mezi dýněmi jsem trávu zatím jen posekl, snad v pondělí udělám poslední zkoušku a stříknu to (ač nerad) roundupem. Musím na příští rok upravit kultivátor, aby se s ním dalo mezi těmi dýněmi plečkovat, dokud to nezaroste šlahouny.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Tome Všechno nej Hlavně to zdraví a ty MTH bez poruch
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
-
- Kontaktovat uživatele:
Vše nej Tome ) a jak se daří bramborám či mandelinkám?
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Všechno NEJlepší,hlavně zdraví a mašiny ať šlapou
Taky Ti přeji Tome všechno nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdraví, štěstí, pohody, a trpělivosti se svými stroji..
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
-
Přeju vše nejlepší a už jen kolama dolu
- Vinea 30Hp Comfort
Tome všechno nejlepší a hodně zdraví,ať ti stroje šlapou bez problémů,ať tě tady na fóru moc nezlobíme
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Taktéž přeju vše nejlepší a krom těch mth bez poruch aj úspěchy ve studiu. Šak se určitě někdy potkáme
- Jenik.F
- Kontaktovat uživatele:
Také se připojuji ke gratulacím a přeji hodně úspěchů v životě a málo zlobení od miláčků (jak plechových, tak dvounohých)
Žádný učený z nebe nespadl a proto mám hubu a radši se zeptám. No a ... :-D
MT 8 150.32 a čelní nakladač ND 5 060 z Humpolce
MT8-132.2; TON; Bubnovka 130; Cronimo EF 125; NSN10 2B; PON 25
PF 62 a všemožné nářadí k ní
MT 8 150.32 a čelní nakladač ND 5 060 z Humpolce
MT8-132.2; TON; Bubnovka 130; Cronimo EF 125; NSN10 2B; PON 25
PF 62 a všemožné nářadí k ní
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
Kluci, díky Vám všem za přání
Moc tady teď nepřispívám, ale to neznamená, že se nic neděje. S TK průběžně dělám, převážně vozím vodu a pak nějaké další drobné činnosti. Udělal jsem si taky 12 km výlet pro palety na nový kompost, a pak jsem pár palet vyřadil na spálení a vyvezl na pořezání. Provozu podlehlo spojkové lanko, takže poslední týden jsem jezdil jak barbar bez spojky. Nové lanko už je ale v autě
Jinak po chvilkách dlubu do M6 - nechce mi to moc startovat, tak uvidíme. Teď mám s TK naplánovanou likvidaci starého plotu, tak budou nějaké fotky.
No, a teoreticky by mělo zítra přibýt další příslušenství za TK, resp. M6.
Moc tady teď nepřispívám, ale to neznamená, že se nic neděje. S TK průběžně dělám, převážně vozím vodu a pak nějaké další drobné činnosti. Udělal jsem si taky 12 km výlet pro palety na nový kompost, a pak jsem pár palet vyřadil na spálení a vyvezl na pořezání. Provozu podlehlo spojkové lanko, takže poslední týden jsem jezdil jak barbar bez spojky. Nové lanko už je ale v autě
Jinak po chvilkách dlubu do M6 - nechce mi to moc startovat, tak uvidíme. Teď mám s TK naplánovanou likvidaci starého plotu, tak budou nějaké fotky.
No, a teoreticky by mělo zítra přibýt další příslušenství za TK, resp. M6.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz