zetor crystal 12045 krystinka

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
STEEL

Re: zetor crystal 12045 krystinka

#136 Nový příspěvek od STEEL »

Shrek píše:Jo, ted ho mame v 6245, musel jsem dopredu povesit 300kg :zly: ale zase byl za dobrou cenu 8kc/kg
Akorat, kde kupujete pera?
Rotacku polaka, 185, ale to je des bes, oproti ceskejm. Kvalita zpracovani tragicka
v chytry knizce od toho nahrnovače píšou že by se mněl při přejezdu vozit po těch větších kolech :-/ ale ještě sem nikoho nevyděl že by to tak dělal
u nás v práci tahá tohodle posledního mohykána s 7245 má vepředu jenom podvanový závaží a občas mu kola jen drnkaj o zem
loni bily ještě 3 ale jelikoš už se nedaj sehnat díly tak poskládali jednoho funkčního a zbytek na díly

Obrázek

pete fotky parádní 8) de ti to od ruky
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039

zetorak jirka

#137 Nový příspěvek od zetorak jirka »

Shrek píše:Jo, ted ho mame v 6245, musel jsem dopredu povesit 300kg :zly: ale zase byl za dobrou cenu 8kc/kg
Akorat, kde kupujete pera?
Rotacku polaka, 185, ale to je des bes, oproti ceskejm. Kvalita zpracovani tragicka
Nevím co máš v blískosti za obchod s náhr. dílama na zem. techniku, ale tady jsou běžně k dostání v agriku, jsou stejný s ozetkem ( obracákem) .

pete

#138 Nový příspěvek od pete »

zdarec musím souhlasit s Jirkou ty náhradní díly se dají koupit. V mém okolí v pohodě a hlavně za přijatelné ceny.Ještě díky za pochvalu to potěší.Jinak se blíží neúprosně žně tak se chystá technika loni jsem se synovcem zgenerálkoval celou vlečku dostala nové bočnice i náplatky na obili a nový lak a letos jsem vybavil Z5611 dvouma majáky hlavně z důvodu doprovodu kombajnu na pole.Ale múžu s klidným srdcem říci po včerejší skušenosti jen to že vječina řidičů nevnímá a vůbec je nezajímá že jede traktor a má puštěné majáky že asi se něco bude dít na silnici.Pak se divý že na úzké silnici jede kombajn a ejhle ono se nedá jen tak vyhnout.No prostě hrůza.Ještě jsem po dlouhém zvažování doplnil veterán klub o druhou nejnovjejši mašinu první je žtr 185 R.v 1995 a touhle je FORTSCHRIT E 512 R.v.1987
http://raplisk.rajce.idnes.cz/E_512/

kolot

#139 Nový příspěvek od kolot »

Pěkná sbírka strojů 8)
Už máš nějaká zvířata že sklízíš seno, kolik máš hektarů?

Přemo

#140 Nový příspěvek od Přemo »

pete píše:zdarec musím souhlasit s Jirkou ty náhradní díly se dají koupit. V mém okolí v pohodě a hlavně za přijatelné ceny.Ještě díky za pochvalu to potěší.Jinak se blíží neúprosně žně tak se chystá technika loni jsem se synovcem zgenerálkoval celou vlečku dostala nové bočnice i náplatky na obili a nový lak a letos jsem vybavil Z5611 dvouma majáky hlavně z důvodu doprovodu kombajnu na pole.Ale múžu s klidným srdcem říci po včerejší skušenosti jen to že vječina řidičů nevnímá a vůbec je nezajímá že jede traktor a má puštěné majáky že asi se něco bude dít na silnici.Pak se divý že na úzké silnici jede kombajn a ejhle ono se nedá jen tak vyhnout.No prostě hrůza.Ještě jsem po dlouhém zvažování doplnil veterán klub o druhou nejnovjejši mašinu první je žtr 185 R.v 1995 a touhle je FORTSCHRIT E 512 R.v.1987
TAK stema majaka musim plne souhlasit protože lidi to vůbec nevnimaji :tyty: at když jedu doprovod nebo jedu s 512 tak oni proste se musí nacpat všude pak rozhazujou rukama,coz mou trpelivot dost krati,a nejradši bych mu to sel vysvetlit :pistol: ,at si stim skusi jet přes les a klickovat s kosou mezi stromama..urcite vite ocem mluvim kdo stiim jezdi..teda ja osobne jezdim po ceste se zapojenou kosou..pred znema zapojim a odpjim az po:)
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)

pete

#141 Nový příspěvek od pete »

kolot píše:Pěkná sbírka strojů 8)
Už máš nějaká zvířata že sklízíš seno, kolik máš hektarů?
Zdarec tak abych to upřesnil seno dělám pro koně na prodání cca 4ha uskladním a pak prodávám,na rozjetí živočišné zatím nemam nachystané prostory snad časem.

pete

#142 Nový příspěvek od pete »

Přemo píše:
pete píše:zdarec musím souhlasit s Jirkou ty náhradní díly se dají koupit. V mém okolí v pohodě a hlavně za přijatelné ceny.Ještě díky za pochvalu to potěší.Jinak se blíží neúprosně žně tak se chystá technika loni jsem se synovcem zgenerálkoval celou vlečku dostala nové bočnice i náplatky na obili a nový lak a letos jsem vybavil Z5611 dvouma majáky hlavně z důvodu doprovodu kombajnu na pole.Ale múžu s klidným srdcem říci po včerejší skušenosti jen to že vječina řidičů nevnímá a vůbec je nezajímá že jede traktor a má puštěné majáky že asi se něco bude dít na silnici.Pak se divý že na úzké silnici jede kombajn a ejhle ono se nedá jen tak vyhnout.No prostě hrůza.Ještě jsem po dlouhém zvažování doplnil veterán klub o druhou nejnovjejši mašinu první je žtr 185 R.v 1995 a touhle je FORTSCHRIT E 512 R.v.1987
TAK stema majaka musim plne souhlasit protože lidi to vůbec nevnimaji :tyty: at když jedu doprovod nebo jedu s 512 tak oni proste se musí nacpat všude pak rozhazujou rukama,coz mou trpelivot dost krati,a nejradši bych mu to sel vysvetlit :pistol: ,at si stim skusi jet přes les a klickovat s kosou mezi stromama..urcite vite ocem mluvim kdo stiim jezdi..teda ja osobne jezdim po ceste se zapojenou kosou..pred znema zapojim a odpjim az po:)
Ano plně s tebou souhlasím . jinak já tu lištu budu muset odpojit všude se s ní nevlezu

pete

#143 Nový příspěvek od pete »

Tak pánové minulí pátek jsme sekly ozimý ječmen s 517kou nestíhal odvoz tak jsem ho posílil o můj Z5611 a 7 T . A přidávám ještě jedno video z nahrnovákem a druhé ze žní 2014 http://www.youtube.com/watch?v=bL5qTNzzgX4
http://www.youtube.com/watch?v=HTdbsOMrFgU

zetorak jirka

#144 Nový příspěvek od zetorak jirka »

No pěkný, jak začne foukat ze strnišť, tak to už bude podzim.

kolot

#145 Nový příspěvek od kolot »

STEEL píše:
v chytry knizce od toho nahrnovače píšou že by se mněl při přejezdu vozit po těch větších kolech :-/ ale ještě sem nikoho nevyděl že by to tak dělal
Zrovna včera kolem nás jel nějaký zetor (5611, 6718?) s timhle shrnovačem, a fakt to tahal po těch kolech :driver: . Pravda, jinak by s tim nehnul.

pete

#146 Nový příspěvek od pete »

kolot píše:
STEEL píše:
Zrovna včera kolem nás jel nějaký zetor (5611, 6718?) s timhle shrnovačem, a fakt to tahal po těch kolech :driver: . Pravda, jinak by s tim nehnul.
HM tak takovej problém neřeším kdybych neměl krystínku tak ten nahrnovač nekupuji

pete

#147 Nový příspěvek od pete »

Zdarec tak už mám skoro po žních ještě dosíct 2,5 ha hrachu a vše s podmítat a začnu na orávat pod řepku a aby to lepe šlo tak jsem koupil krystínce nové papučky
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek

Martin90

#148 Nový příspěvek od Martin90 »

pete píše:Zdarec tak už mám skoro po žních ještě dosíct 2,5 ha hrachu a vše s podmítat a začnu na orávat pod řepku a aby to lepe šlo tak jsem koupil krystínce nové papučky
Pěkný fotky, papučky sluší. Jo a gratulace ke "skorodožínkám".
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super

pete

#149 Nový příspěvek od pete »

Martin90 píše:
pete píše:Zdarec tak už mám skoro po žních ještě dosíct 2,5 ha hrachu a vše s podmítat a začnu na orávat pod řepku a aby to lepe šlo tak jsem koupil krystínce nové papučky
Pěkný fotky, papučky sluší. Jo a gratulace ke "skorodožínkám".
Díky dožínky budou doufám v neděli snad se počasí umoudří

zetorak jirka

#150 Nový příspěvek od zetorak jirka »

Pěkný bačkůrky Krystínka dostala, Tak, ty máš po žních a já eště ani nezačal. Ale už taky brzo začnu.Sice je eště byzon zazimovanej, ale jako vždy , odplachtuju , dám baterky, naleju naftu, namažu, a hurá na pole. Teď chystám vleky.

Odpovědět

Zpět na „Zetor 80 Crystal+“