MT8-050 Tomáš
Re: MT8-050 Tomáš
Ja tiez planujem dorabat servo a uz to mam aj premyslene a dost nastudovane, tak na mt8 050 sa pouzivaju orsty 50cm3 a piestnica s vysuvom 100mm. A zozen si orbitrol tip LS s prioritnim ventilom alebo najlepsie novinku PB. Precitaj si vlakno hydraulicke riadenie na TKaMT8 tam to mas vsetko pekne rozpysane.
Milhausi, z coho mas to tiahlo na vlecku? vyzera celkom dobre. Pozeram ze tam uz mas tiez zopar veci upravenych.a kcomu tam mas tolko hadic?
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
To táhlo,rozporka je dělaná,měl jsem ho už na domadělu,tady na Mt8 jsem ho musel z obou stran zkrátit. Slouží mi už dost dlouho. No on ten můj traktor je taková skládačka,i když se snažím dát vše do origo stavu,nějaké věci už se mi zadařili,některé neřeším,jako třeba zadní ramena,nemám tam momentálně co zapřahat,tak to nějak neřeším. Hadic tam je tolik proto,neboť mám právě zadní ramena zapojitelná přes rychlospojky,teď třeba vozím vlek,potřebuji rychlospojku pro sklápění,tak ramena jsou odpojená a zapojím si je jen když potřebuji
mislim si ze 80ka orsta je akurat ked u nas ju maju vsetci skoro v malotraktorochmatto píše:80-tka je velka hladaj 50-ku alebo 40-tku
Idú dve stíhačky a jedna nestíha...
Iseki tu 180f http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=63978
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
Iseki tu 180f http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=63978
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
80ka by bola akurat ale to by si potreboval vecsi piest a dostat ho tam by bol asi problem. S 80kou a piestom 50x22x100 by si mal riadenie ako na formuli. A aj vsetky original serva maju na mt a tk maju 50ku.
Ono také záleží na typu zapojení. Já budu dávat dva písty 40/22/125 a 80ku danfos s prioritním ventilem. Počet otáček volantu vychází na 3,3
To ti vzchodi takto, aj ja by som chcel davat dva piesty take ako ty ale na 050ku sa pouzivaju s vysuvom 100 mm a tie dlhsie neviem ako by pasovali.
Uchycení pístního oka posunu o 25mm dozadu a vyjde to. Dva písty dávám ze dvou důvodů. První - stejný počet otáček volantu na obě strany a druhý ten podstatný - při použití tenších pístů nemusím oslabovat uchycení rámu, vyřezávat sloupek, který drží blatníky s čelním nakladačem.
Nejdem sa hadat ale este som nepocul ze by niekto daval na 050ku take dlhe piesty, ja tiez planujem to servo z dvoma piestamy hlavne kvoli tomu rovnakemu poctu otacok volantu. Var ti to vyde. a na tie dva piesty to bude parada voci jednemu.
Aspon niesom sam co uvazuje napchat tam dva piesty.
Montáž delších pístů má samozřejmě nějaká úskalí, ale měly by se vejít. Zatím pracuju na jejich uchycení. Jak se mě podaří nabodovat je na rám, udělám fotku.lukas.15 píše:Nejdem sa hadat ale este som nepocul ze by niekto daval na 050ku take dlhe piesty, ja tiez planujem to servo z dvoma piestamy hlavne kvoli tomu rovnakemu poctu otacok volantu. Var ti to vyde. a na tie dva piesty to bude parada voci jednemu.
Chlapy čistě náhodou nemáte doma orbitrol na předělání řízení? Zrovna nikde ty 50 orbitroly nejsou :-(
S 50kama je potíž. Sháněl jsem ji půl roku a nic. Pokud bys byl ochotný investovat do nové tak u Šalka v Prostějově je mají skladem.
Na kolik vyjde u šalka?
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
Zítra zavolám Šálkovi ale tuším že to bude darda :-( Mám to teď vše rozebrané tak by se to krásně dělalo no :-(