snezna freza
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
snezna freza
zdravim chcel by som sa spytat ci niekto neriesil vyrobu frezy na sneh diky
- Zetor
Re: snezna freza
Jj,řešil.Už mám i úhlovou převodovku (mělo to být na motokultivátor MS-16 (Mountfield)),ale když se podívám z okna,tak je zbytečné nějakou stavět Princip viz foto,zdálo se mě to jednoduchy a na naše odklízení by to stačilo.
no vies ja som myslel nieco zo zaberom 2 metre
- Zetor
Aha .Tak to se omlouvámJPL7 píše:no vies ja som myslel nieco zo zaberom 2 metre
- mareko
Napište jaké používáte frézy jestli k traktoru anebo s náhonem. Doma dělané frézy, by mohly být taky zajímavé.Dělá se to vůbec ?
Pár fotek pro inspiraci
Pár fotek pro inspiraci
diesel to je koncert
klucí máte s tím nekdo zkušenost??
chtel bych jen nejakou malou třeba 1m
chtel bych jen nejakou malou třeba 1m
U nas byla ve sberu cca v rijnu vyhozena doma delana freza zaber 1m uvnitr 2 protibezne sneky uhlova tovarne vyrobena prevodovka to same domecky a remenice jinak zelezo samodomo konstrukce su vul ze jsem ju nevzal bo je hodne snehu a je to makacka...
nevies nahodou prevod tej uhlovej prvodovky ? vdaka
ano, vím
Vstupní otáčky 1000 ot/min, převod 3 : 1 do pomala, průměr šnekovnice 450 mm, průměr metače 400 mm šířka lopat metače 200 mm průměr komína 250 mm, pásovina šneku 5 x 40 plech konstrukce je 2,5 mm, břit je z plastu, kardan má momentovou lamelovou spojku. Vyrábí se to v Prostějově, jenom doufám, že když to vyvíjeli, tak měli na Hané sníh.
Vstupní otáčky 1000 ot/min, převod 3 : 1 do pomala, průměr šnekovnice 450 mm, průměr metače 400 mm šířka lopat metače 200 mm průměr komína 250 mm, pásovina šneku 5 x 40 plech konstrukce je 2,5 mm, břit je z plastu, kardan má momentovou lamelovou spojku. Vyrábí se to v Prostějově, jenom doufám, že když to vyvíjeli, tak měli na Hané sníh.
vdaka
Já jsem si vyrobil takovouto frézu před TKčko záběr 110cm, ještě jí testuju a vychytávám myšky. No spíš čekám na sníh
Nic není nemožné, vše je pouze otázka času...