Traktor M25
Re: Traktor M25
Nazdra chlapi, chcel by som vás poprosiť o fotku na zapojenie hlavného brzdového valca na Muiltkáre.Potreboval by som toho čo má všetky 4 vývody na vrchnej strane.Vopred ďakujem za pomoc
Prepáč, ja som ti na to zabudol...dnes bolo dosť práce, ešte aj dážď nás vyhnal.. ak sa bude dať, zajtra nafotím, nemám to doma.....
Tom-Tom píše:Nazdra chlapi, chcel by som vás poprosiť o fotku na zapojenie hlavného brzdového valca na Muiltkáre.Potreboval by som toho čo má všetky 4 vývody na vrchnej strane.Vopred ďakujem za pomoc
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
tak som ti to poslal, máš ss. ak by si ešte niečo potreboval, nie je problém..
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Ďakujem.
Zdravím páni. Trocha som sa konečne dostal k robote a spravil som si nádržku na vodu (zatiaľ iba provizorne) ale je.Nahodil som hydraulické čerpadlo aby som zacpal dieru v prevodovke.Znova pretesnil prevodovku lebo ma nebavilo sa pozerať na kalužky pod traktorom.Pomaly sa aj vozím aby som otestoval a vychytal chyby.Terez to brzdí ako ĎÁBEL... Asi si to lepšie sadlo a stačí len tak trochu brnknúť po brzde a celý zadok ide do šmyku.Zatiaľ som s ním spokojný Dúfam že mi ten pocit bude pretrvávať aj naďalej...
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
nepojede ti to moc rychle?
Nie prečo?Nám tam totiž prevodovku aj s redukciami.Ide to v pohode skúsim cez víkend natočiť video aby to bolo vidieť ako to chodí rýchlo.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
no tak je tam prevodovka i s motorem multicar a zadnej jinej prevod tam neni ne? a multicara jezdi 50...
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
ma tam speci prevodovku z redukovanou rychlostou, a pokial viem max co sa da jazdit je 40km na kare proste to bude mat traktorovu rychlost akurat nebude mat redukovane traktorove rychlosti ale to az tak nevadi da sa bez toho zit.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Čau táto Multikára bude jazdiť 50 len na 3 cestnej... Áno Mltikára mala max. rýchlosť 50 km/h ale teraz je tam na zadnej náprave väčší priemer tak je to rýchlejšie ale čo som to zatiaľ skúšal tak mi to bohate stačí.Ide to pomaly keď to zredukujem a keď nechcem tak to ide rýchlo ako šíp len sa treba lepšie držať.
Tu je to sľúbené video ale jazdec je testovací to nie som ja aby sa mi náhodou niečo nestalo... (mám malú životnú poistku).Išlo to veľmi dobre.Bol som nad mieru spokojný s dostupnosťou ako a kde to hlavne vyšlo. https://www.youtube.com/watch?v=EA7cCEp ... e=youtu.be
Výsledok sobotnajšieho snaženia...
A ešte sme vozili vodu na zalievanie záhrady. 1 m kubický hore kopcom.Prvý krát trocha s problémami ale na druhý raz veď uvidíte...https://www.youtube.com/watch?v=ZEQvdj7 ... e=youtu.be
Bacha na kytičky...
A ešte sme vozili vodu na zalievanie záhrady. 1 m kubický hore kopcom.Prvý krát trocha s problémami ale na druhý raz veď uvidíte...https://www.youtube.com/watch?v=ZEQvdj7 ... e=youtu.be
Bacha na kytičky...
No pekne, ale ty kokso, čo ideš na to dvihať..?
nieje to trocha zbytočne silné?
A kde si zohnal také parádne domce, sú to klzné, či valivé..?
nieje to trocha zbytočne silné?
A kde si zohnal také parádne domce, sú to klzné, či valivé..?
Čau radšej som si to vyrobil trocha silnejšie aby ma náhodou niečo neprekvapilo keď budem musieť niečo väčšie zdvihnúť.Lepšie väčšie ako malé a potom niekedy ohnuté... Tie domce sú obyčajné len na guličkové ložiská.Kúpil som ich na internete kdesi z východu.