Kaslík baterie jsem ničím nepodkládal. Turbky jsou 12x1,5. Na víku převodovky jsou nálitky a v kastlíku baterie jsou také vypoukliny, takže změřil jsem mezeru a byla tuší m 17 mm.McPeci píše:vidim že trubky se nějak staly oblíbenými ten kastl jsi něčim podložil???? trubky mají kolik venkem ? 12mm ??
máš to krásně naohýbané
Chtěl jsem, abych když s traktorem jezdím po lese, aby se mi trubka třeba neprodřela, kdybych je vedl spodem a zároveň jsem nechtěl, aby mi to čumělo všude a třeba si při vystupování o to rozbil hubu. Doufám, že to bude fungovat...
Co se týče termostatu, tak jsem dával termostat do vody na 80 °C a byl roztažený dostatečně aby mi zakryl mezeru 3-4 mm při studeným. Takže tam termostat šoupnu tak jak je.Peter768 píše:Hydraulika na parádu
Vrátim sa k tomu termostatu. Schválne som skúšal ten termostat. Pri plnom otvorení sa spodná časť (tá čo uzatvára malý okruh) posunie o 10mm. V studenom stave MUSÍ byť malý okruh otvorený a tá spodná medzera tam musí byť aby mohla cirkulovať voda v malom okruhu a motor sa rovnomerne ohrieval. Na termostate ne napísaná teplota 82°C.
Co se týče rozvaděče a sklápění, tak uvidím jak to bude fungovat , pokud budu muset vypínat při sklápění tak to mi vadit nebude. Dám vědět až to vyzkouším.