Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
to je dobře, budu potřebovat udělat futra
zetor 5748, Belarus EO 2621
aj ja potrebujem pár veci spraviť
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
Od budúceho tyždna prijímam zákazky Za chvilu tam idem pre zmluvu a dat zalohu a dohodnuť sa na odvoze. Len potrebujem schopneho sustružnika, ja to neviem ani zapnuť
Zetor 4011
takže nebude problém ked budem mať pre teba kšeft???
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
pokial to nebude rezanie atypickych polmetrovych vnutornych zavitov, tak nebude problém ak to teda dovalím dom, tak sa s tým musím trochu zoznamiť a pozhanať nejaké náradie
Honzo, ved mi to pošli a ja ti to spravím, len s poštovným to bude prúser
Honzo, ved mi to pošli a ja ti to spravím, len s poštovným to bude prúser
Zetor 4011
tak v3sska pojde z dvora... co za nu mozem pytat?
inak ako su na tom s cenou crystaly 80tky? motor by sa neskor prehodil z lktcka turbak
inak ako su na tom s cenou crystaly 80tky? motor by sa neskor prehodil z lktcka turbak
draha udrzba a nejak sa chceme distancovat od lesa... otec tam uz nema s kym robit, jeho dlhorocny kamarat a pilcik je tiez alkoholik a uz mu zacina prepinat... to by slo o zivot
akurat neviem odkial vzal ze crystal s predkom a papiermi stoji 1800-2000e... ked pozeram ze 5 bez papierov, s papiermy 6... v3ska hadam ze pojde tak za 4000.... hlavne ze nieje z coho dolozit no ked on ratal ze sa mu zvysi este na hydraulicku ruku
akurat neviem odkial vzal ze crystal s predkom a papiermi stoji 1800-2000e... ked pozeram ze 5 bez papierov, s papiermy 6... v3ska hadam ze pojde tak za 4000.... hlavne ze nieje z coho dolozit no ked on ratal ze sa mu zvysi este na hydraulicku ruku
budzogaň kedy chceš streknut tu kapotu ? mimochodom - špatný traktor
Z5611
Chod spat Robo nespravil si mi ložiska, tak nič nebude, ani pištol si za mnu nechodz pytať
Zetor 4011
boha ale ja nechcem aby ma ten náš sustruh zabil to by bola potupna smrt ja sa bojim ked sa rozbieha a nieto ešte tam 2 hodiny tebe upravovat ložiska ty kokon a už mam aj svoju pištol
Z5611
Zetor 4011
jaci ten horny kusok dvier je najlepsi nech sluzi