Toto jsi napsal. Máš k tomu nějaké vysvětlení?jack30 píše:dvojtakty maju vsetky rovnaky otrh ci vari ci babeta ci jicinka na jicinke ked das 0.5 tak kope jak krava na vsetko ja davam radsej 4.5mm alebo 4 zalezi v akom stave su kladivka
vari dvoutakt chcipe
Moderátor: DYK
Re: vari dvoutakt chcipe
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
jo clovek je omylny to ze som tam omylom nulu napisal je pre teba velka tragedia samizda
To jsi mi nerozuměl. Když si teda odmyslím tu nulu s tečkou před pětkou jinak tvůj text sedí?
ja som uz dopleteni cely jo hore som zasa nedal 0 na ramienka ok beriem to
tak pre opravu odtrh ma byt 0.3az 0.5 a predstih od 3 do 5 mm
Ale?! Doposud jsi jasně psal o odtrhu!!! Kdopak ti poradil? Kdypak jsem ty hodnoty sem psal? Před stránkou?
Ty jsi dílenskou příručku zjevně ani neviděl a nevíš, co tam ti amatéři z výrobního závodu píšou a máš svoje - lepší hodnoty, daleko lepší. Jak chceš někomu s něčím radit, když sám děláš fatální chyby a uvádíš ostatní v omyl. Tady nejsme na FB nebo jiné přiblblé sociální síti, ale na celkem technickém foru, kde se z huby řiť nedělá. Já tady toto nemám zapotřebí a kokotin se neúčastním. Přeju zakladateli hodně zdaru a úspěchů. Jen mu teda doporučuju, ať se tvým radám pokud možno vyhne, protože jsou zmatečné a nepravdivé. Tady máš úryvek s dílenské příručky od těch, kteří o tom něco vědí.
Ty jsi dílenskou příručku zjevně ani neviděl a nevíš, co tam ti amatéři z výrobního závodu píšou a máš svoje - lepší hodnoty, daleko lepší. Jak chceš někomu s něčím radit, když sám děláš fatální chyby a uvádíš ostatní v omyl. Tady nejsme na FB nebo jiné přiblblé sociální síti, ale na celkem technickém foru, kde se z huby řiť nedělá. Já tady toto nemám zapotřebí a kokotin se neúčastním. Přeju zakladateli hodně zdaru a úspěchů. Jen mu teda doporučuju, ať se tvým radám pokud možno vyhne, protože jsou zmatečné a nepravdivé. Tady máš úryvek s dílenské příručky od těch, kteří o tom něco vědí.
jo ale an nechce zapalovanie nastavovat kazdy motor sa nastavuje rovnako co ma ramienka ci stvortakt ci dvojtakt
dobre ripes domna idem aj ja do teba nespomenul som mu tu este dve poruchy . mas slovo teraz mozes byt mudry kolko len chces
To je ale v tomto případě úplně nepodstatné. O hodnotách předstihu a odtrhu jsi začal ty a s jakýma hodnotama ti můžu sem zase nakopírovat. Ještě jsi netrefil ani jednu hodnotu a zjevně nevíš co je co, protože se ti plete jako hodinky a holinky. Proti takovým to scestným a nepravdivým informacím se aspoň já ozvu vždy, protože to souvisí i s úrovní tohoto fora a úroveň tohoto fora je v technických tématech myslím slušná. Ale z předepsaného odtrhu 0.3 mm na celé 3 mm je zhovadilost, lež a neznalost pojmů. Já do tebe nerýpu kurvíš to zde jen ty. Já dbám na to, by se neznalému dostalo věrohodných informací a ty ty prostě neposkytuješ. Jasně jsem napsal, že na to zde kašlu, protože když se snažím napravit lži dočtu se jen o rýpání.
je to podstatne mu rad si najmudrejsi na svete
uz mi par ludi pisalo o tebe ze len vyvolavas konflikty tu
Dyť toto je lež jak sviňa, toto já zde trpět prostě nebudu. Co na tom nechápeš? Stěžovat si na moje rýpání a požadovat třeba BAN můžeš v "problémy s forem" nebo SZ u Administrátora Chavier. Je mě jasný, že tě seru, ale všeho moc škodí a jsi-li soudný uznáš, že píšeš nepravdy.jack30 píše:dvojtakty maju vsetky rovnaky otrh ci vari ci babeta ci jicinka na jicinke ked das 5 tak kope jak krava na vsetko ja davam radsej 4.5mm alebo 4 zalezi v akom stave su kladivka
serem na teba
Milý Jacku30,nedokážu pochopit Tvoji averzi vůči Dykovi.Lepšího odborníka na tyto stroje který Ti dokáže poradit neznám,tak si jeho rad alespoň trochu važ.
Na ty lidi já v tomto případě seru ať si přečtou co píšeš, co píši já a oč mi jde, pak se můžeme dál bavit. A ty místo toho, aby jsi uznal svoji jasnou chybu kopeš a mlátíš kolem sebe, jako bych za to mohl já. Znovu ti zopakuji, že se pustím do křížku s každým, když vím, že nepíše pravdu a uvádí zcestné hodnoty. Já svoje tvrzení doložím třeba dílenskou příručkou. Co je na tom spatně?jack30 píše:uz mi par ludi pisalo o tebe ze len vyvolavas konflikty tu