Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
jj aj ja som chcel campo ale nič za dobru cenu a všetko na šrot
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
to je škoda ale i ta vitarka bude dobrej pracant ale lůcu s tím neodtáhneš
zetor 5748, Belarus EO 2621
na lietanie po dedine mám fábiu htp a na to je uplne bohová inak oktávka
oktavku už ne už som jej najedený a posledný čas ma sere a sere sa aj ona
čo takého? ja do nej budem museť dať tak 50tis...
minuli rok banka vzduchu , nove kotuče + desky , dnes nové prasátko -stare sa zasekavalo malo už na piču chod takže istavalao zabrzdene - vada oktavii , hnije ako pes blbne central odišli oba kluče na central inak manualne funguju a pod a uť ma takeho chujoviny seru je to sice tatkove auto jemu vyhovuje ale mne nie byť moja tak by šla hned z domu inak motor a prevodovka OK , a ešte predne ložiská už 2x mene ty čo ideš meniť za 50litrov
nápravy na sračky, klepe motor, turbo, rozvody....hento čo si písal je spotrebák.....akurát ten centrál
no neviem či je spotrebák jeblá stahovačka a + prasátko a hlavne piča hrdzavie , rozvody minuly rok , čapy a tlmiče nás čakaju
a neviem čo ešte to bude , kurna a blbne furt ABS bol som aj na vag všetko ok chybný snimáš LZ koleso vynulova ok a zsae blbne takže nový položka to eni drahá ale toho jebania sa furt s opravami
a neviem čo ešte to bude , kurna a blbne furt ABS bol som aj na vag všetko ok chybný snimáš LZ koleso vynulova ok a zsae blbne takže nový položka to eni drahá ale toho jebania sa furt s opravami
triko ale to vsetko co pises je fakt spotrebak a dojde cas vymenit tieto veci na aute to niesu chyby... a hrdzaveje kde? kusok nejaky lem a blatnik? pripadne tusim vycka nadrze ?
ten snimac kolesa je trosku chyba ale furt je to bezne a nie velka zavada myslim ze najpodstatnejsie je ako si povedal motor a prevodovka a tie funguju
s autom ale neporadim ja som na felde opravil podtlakovu hadicku od brzdu, bola jebnuta na oboch koncoch, teraz mam ostrejsie brzdy, nekolisu otacky, auto nepodskakuje( hlavne po pusteni plynu to hnusne podskocilo) a predpokladam ze aj spotreba klesne ked som pri kludnej jazde mal 8l... 1 skurveta hadicka co dokaze no... som orezal oba konce a nad svieckou nahrial a natlacil na tie nahubky ja im dam ze by som kupoval novu
ten snimac kolesa je trosku chyba ale furt je to bezne a nie velka zavada myslim ze najpodstatnejsie je ako si povedal motor a prevodovka a tie funguju
s autom ale neporadim ja som na felde opravil podtlakovu hadicku od brzdu, bola jebnuta na oboch koncoch, teraz mam ostrejsie brzdy, nekolisu otacky, auto nepodskakuje( hlavne po pusteni plynu to hnusne podskocilo) a predpokladam ze aj spotreba klesne ked som pri kludnej jazde mal 8l... 1 skurveta hadicka co dokaze no... som orezal oba konce a nad svieckou nahrial a natlacil na tie nahubky ja im dam ze by som kupoval novu
lemy a blatníky a dosť mi nesedí počet km ked to otec kupoval ale je to jeho auto takže mi to je fuk ja ho neplatím
jj to funguju otom ani potom ss tým spokojnosť až raz na vahu vzduchu a tu podtlakovu banku na turbo inak tuk tuk ale mne to auto proste od začiatku stále nesedí ja sa v tým oktaviach proste nevidím nemám to za nič a voči VW group už mám aberziu nevedia robiť dobré motory ani D a B ...
jj to funguju otom ani potom ss tým spokojnosť až raz na vahu vzduchu a tu podtlakovu banku na turbo inak tuk tuk ale mne to auto proste od začiatku stále nesedí ja sa v tým oktaviach proste nevidím nemám to za nič a voči VW group už mám aberziu nevedia robiť dobré motory ani D a B ...
no já mám na pracovním kangu všechno v kelu nechávala se dělat spojka za 5k, jinak tlumiče všechny v háji, čepy v háji, ložiska asi taky načnuté, řemen k altecu a servu vyměním už snad i poslepu ale tak na pole a do okolo v radiusu 20km to bohatě stačí. Ve městě 50 za městem 90-120 na pohodu.
Věrný člen agresorů.com
mne práveže koncern pasuje aj vzhladovo aj sa stým dobre jazdí....oni motory sú to dobré len sa raz za čas niaky nepodarí....
napr. http://t1.aimg.sk/pokec/fotoalbumy/00/4 ... 2145916800
napr. http://t1.aimg.sk/pokec/fotoalbumy/00/4 ... 2145916800
ja som octavia pozitivny no sice so starym tdi nemam skusenosti ale ani novy CR 1.6 tdi neni zly nasa ma uz skoro 200kkm z toho 50 u nas a maximalna spokojnost a to auto ide stale jak nove bez akykolvech zvukov klepotu alebo cohokovelk akurat asi bude tiez chciet nove tlmice, pri vymene som videl ze uz slimacia
a vedel by som si predstavit aj nieco ine, ale urcite z vyssej triedy ako sup alebo audinky a6, pripadne nadupana a4rka
a jak to tu citam tak mam feldu asi v top stave este aby nebola ked ma 48k km... rozmyslam este vymenit prevodovy olej nech sa jej ulavi chudinke od tej vody tam
a vedel by som si predstavit aj nieco ine, ale urcite z vyssej triedy ako sup alebo audinky a6, pripadne nadupana a4rka
a jak to tu citam tak mam feldu asi v top stave este aby nebola ked ma 48k km... rozmyslam este vymenit prevodovy olej nech sa jej ulavi chudinke od tej vody tam
no osobák ma tatko oktu , pracovné bola felina pick up ale už šla z domu a teraz príde Boxer 2,5 a ja chcem proste offa už ma nebavia cesty a tý blbečkovia v TDI jak si myslia že su bohovia na ceste
Martin raz za čas?? to čo teraz robia tak nie dakuejm oco ich vozí a všetko sráč na sráča hlavne tie ich TDI a TSI a škoda rozprávať aby ti na 1,6 v 80tiskm jebla hlava a všade valil olej a nechceli uznať zaruku tak prosím...
feki aby som neskončil pri takej felde ako golfe ako máš ty a budem mať asi pokoj
Martin raz za čas?? to čo teraz robia tak nie dakuejm oco ich vozí a všetko sráč na sráča hlavne tie ich TDI a TSI a škoda rozprávať aby ti na 1,6 v 80tiskm jebla hlava a všade valil olej a nechceli uznať zaruku tak prosím...
feki aby som neskončil pri takej felde ako golfe ako máš ty a budem mať asi pokoj
počkať keď si to kúpil mala 46tis nie? a teraz 48? to nejazdíš?