Detský Kútik do 18 Rokov III

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
trikko

Re: Detský Kútik do 18 Rokov III

#4306 Nový příspěvek od trikko »

jj aj ja som chcel campo ale nič za dobru cenu a všetko na šrot :vztek:
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...

Honza50

#4307 Nový příspěvek od Honza50 »

to je škoda :( ale i ta vitarka bude dobrej pracant ale lůcu s tím neodtáhneš :smich: :smich:
zetor 5748, Belarus EO 2621

major3011

#4308 Nový příspěvek od major3011 »

na lietanie po dedine mám fábiu htp a na to je uplne bohová :) inak oktávka 8)

trikko

#4309 Nový příspěvek od trikko »

oktavku už ne už som jej najedený a posledný čas ma sere a sere sa aj ona :(

major3011

#4310 Nový příspěvek od major3011 »

čo takého? ja do nej budem museť dať tak 50tis...

trikko

#4311 Nový příspěvek od trikko »

minuli rok banka vzduchu , nove kotuče + desky , dnes nové prasátko -stare sa zasekavalo malo už na piču chod takže istavalao zabrzdene - vada oktavii , hnije ako pes blbne central odišli oba kluče na central inak manualne funguju a pod a uť ma takeho chujoviny seru :-/ je to sice tatkove auto jemu vyhovuje ale mne nie byť moja tak by šla hned z domu inak motor a prevodovka OK 8) , a ešte predne ložiská už 2x mene :vztek: ty čo ideš meniť za 50litrov :shock:

major3011

#4312 Nový příspěvek od major3011 »

nápravy na sračky, klepe motor, turbo, rozvody....hento čo si písal je spotrebák.....akurát ten centrál

trikko

#4313 Nový příspěvek od trikko »

no neviem či je spotrebák jeblá stahovačka a + prasátko a hlavne piča hrdzavie , rozvody minuly rok , čapy a tlmiče nás čakaju
a neviem čo ešte to bude , kurna a blbne furt ABS bol som aj na vag všetko ok chybný snimáš LZ koleso vynulova ok a zsae blbne takže nový :) položka to eni drahá ale toho jebania sa furt s opravami :pistol:

feki

#4314 Nový příspěvek od feki »

triko ale to vsetko co pises je fakt spotrebak a dojde cas vymenit tieto veci na aute :) to niesu chyby... a hrdzaveje kde? kusok nejaky lem a blatnik? pripadne tusim vycka nadrze ?

ten snimac kolesa je trosku chyba ale furt je to bezne a nie velka zavada :) myslim ze najpodstatnejsie je ako si povedal motor a prevodovka a tie funguju 8)

s autom ale neporadim :) ja som na felde opravil podtlakovu hadicku od brzdu, bola jebnuta na oboch koncoch, teraz mam ostrejsie brzdy, nekolisu otacky, auto nepodskakuje( hlavne po pusteni plynu to hnusne podskocilo) :D a predpokladam ze aj spotreba klesne ked som pri kludnej jazde mal 8l... 1 skurveta hadicka co dokaze no... som orezal oba konce a nad svieckou nahrial a natlacil na tie nahubky :D ja im dam ze by som kupoval novu :D

trikko

#4315 Nový příspěvek od trikko »

lemy a blatníky a dosť mi nesedí počet km ked to otec kupoval ale je to jeho auto takže mi to je fuk ja ho neplatím :smich:

jj to funguju otom ani potom ss tým spokojnosť až raz na vahu vzduchu a tu podtlakovu banku na turbo inak tuk tuk ale mne to auto proste od začiatku stále nesedí ja sa v tým oktaviach proste nevidím nemám to za nič :-/ a voči VW group už mám aberziu nevedia robiť dobré motory ani D a B ...

romus145

#4316 Nový příspěvek od romus145 »

no já mám na pracovním kangu všechno v kelu :smich: nechávala se dělat spojka za 5k, jinak tlumiče všechny v háji, čepy v háji, ložiska asi taky načnuté, řemen k altecu a servu vyměním už snad i poslepu :smich: ale tak na pole a do okolo v radiusu 20km to bohatě stačí. Ve městě 50 za městem 90-120 na pohodu. :friends:
Věrný člen agresorů.com

major3011

#4317 Nový příspěvek od major3011 »

mne práveže koncern pasuje aj vzhladovo aj sa stým dobre jazdí....oni motory sú to dobré len sa raz za čas niaky nepodarí....

napr. :smich: http://t1.aimg.sk/pokec/fotoalbumy/00/4 ... 2145916800

feki

#4318 Nový příspěvek od feki »

ja som octavia pozitivny no :D sice so starym tdi nemam skusenosti ale ani novy CR 1.6 tdi neni zly :) nasa ma uz skoro 200kkm z toho 50 u nas a maximalna spokojnost a to auto ide stale jak nove bez akykolvech zvukov klepotu alebo cohokovelk :) akurat asi bude tiez chciet nove tlmice, pri vymene som videl ze uz slimacia :)

a vedel by som si predstavit aj nieco ine, ale urcite z vyssej triedy ako sup alebo audinky a6, pripadne nadupana a4rka :)

a jak to tu citam tak mam feldu asi v top stave :smich: este aby nebola ked ma 48k km... rozmyslam este vymenit prevodovy olej nech sa jej ulavi chudinke od tej vody tam :D

trikko

#4319 Nový příspěvek od trikko »

no osobák ma tatko oktu , pracovné bola felina pick up ale už šla z domu a teraz príde Boxer 2,5 :) a ja chcem proste offa už ma nebavia cesty a tý blbečkovia v TDI jak si myslia že su bohovia na ceste :evil:

Martin raz za čas?? to čo teraz robia tak nie dakuejm oco ich vozí a všetko sráč na sráča :-/ hlavne tie ich TDI a TSI a škoda rozprávať aby ti na 1,6 v 80tiskm jebla hlava a všade valil olej a nechceli uznať zaruku tak prosím...

feki aby som neskončil pri takej felde ako golfe ako máš ty a budem mať asi pokoj :-/

major3011

#4320 Nový příspěvek od major3011 »

počkať keď si to kúpil mala 46tis nie? a teraz 48? to nejazdíš? :smich:

Odpovědět

Zpět na „Putyka“