..tak to nevím,já je především lovím,ale nepohrdne vajíčkem,sušenými plody-švestky....vyzkoušej,pokus omyl..sychrovak píše:odbodníci chci se optat už někdo viděl ochočenou kunu?
Jedno pískle se ke mě na chalupě tulilo,tak si říkám že bych mu zítra přivezl něco k snědku,sice nevím co? mlíko,housku... ....uteče až odroste nebo budu mít další kotě.
Myslivost
Re: Myslivost
sychrovak píše:odbodníci chci se optat už někdo viděl ochočenou kunu?
Jedno pískle se ke mě na chalupě tulilo,tak si říkám že bych mu zítra přivezl něco k snědku,sice nevím co? mlíko,housku... ....uteče až odroste nebo budu mít další kotě.
k snědku ? jedině silný jed něčím ovoněn.
Až ti ta svině jen tak pro zábavu zatočí se slépkama,tak si budeš rvat vlasy,že si to hned nezašlápl jak to přišlo
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.
Kunu ochočenou sem měl před 6lety. Uhynula na stáří po 12 letech. Jinak doporučuju co nejvíc brát do ruk aby si na ně zvykla. Zpočátku dost kouše, taky záleží jak je maličká ale nebát se jí ona to vycítí. Za pár dní jí to přejde. Vypiplala se když byla ještě dost malá ale už sama trochu žrala. Dnes máme 6letou fretku a je to mazel. Kup jí postroj s rolničkou na fretky takové kšíry, budeš vědět kde běhá ale nenechávej jí bez dozoru. Naše chodila na vodítku. Jinak jestli je tak malá tak krmit syrovým masem kuřecí drůbež hovězí zvěřina. Vepřové se nemá dávat. Dobré jsou granule pro koťata s co nejvyšším podílem masa, pořád plnou misku mají prý krátké střevo tak si zobne pár granulí a za dvě hoďky třeba zase no a nějakou napáječku třeba pro králíky s vodou. Naše dokonce žrala okurky, papriku ovoce občas. Je čistotná, chodí do normálního kočičího záchodku na to stelivo. Já mám voliéru 100x80x180 přes den je zavřená stejně to celé prospí a jak dojdu hodím postroj a pustím do dílny nebo na dvůr. Je ale potřeba zajistit aby někama nezdrhla. Je to svéhlavé zvíře neposlouchá jako pes, spíš jako kočka prostě když se jí chce tak přijde i na zavolání. Je fakt že když jsme ji měli tak slépkám se nikdy nic nestalo od cizí kuny a že jich tady bylo! Každopádně si užiješ spoustu zábavy. Rychlé divoké zvíře které dovede pěkně řádit. Když tak se ptej.sychrovak píše:odbodníci chci se optat už někdo viděl ochočenou kunu?
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
tak čo nikto tu nepoľuje s 9,3x62?
Ja som toho naštudoval dosť a dvaja ľudia ktorý s tým kalibrom realne poluju mi povedali že su spokojni a ze by nemenili - viacerych som nenasiel
Ja som toho naštudoval dosť a dvaja ľudia ktorý s tým kalibrom realne poluju mi povedali že su spokojni a ze by nemenili - viacerych som nenasiel
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
TAK A FLINTA JE Už DOMA "SABATTI ROVER 870" so syntetickou pažbou. (čierna preto, lebo tá polymérová pažba je lepšia do ruky, ako drevená!!!) Nastrelená presne na 150 metrov. Teraz ešte vyskúšať v praxi...
..lovo zdar a šodné zmar-ideální vyrazit na poisečenou louku,ona nějaka ta kmotřička se určitě ukáže..
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
no neviem - 9,3x62 stirelať na líšku, tak z nej nenajdem ani chvostík to zo žartu... inak je do toho drahé strelivo, tak na obstrelovanie líšok zvolím radšej remington
...to je uplně jedno co z ní bude,hlavně,že leží...čím víc zbraní ve skříni-tím pak si nevíš co máš vzít sebou....nebo by jsi snad pustil lišku,když by jsi měl na posedě 9,3?
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
no to nieje vylucene, ale na spolocnej by som ju pustil... neodplasim si predsa bliziace sa diviaky
...tak mi chodily po hromadě 3bašky a asi 15 selat na hromadu i dvakrat denne,ale od minuleho tydne jak kdyz utne,uz se neukazaly...
-
Me dneska 2 loncaci na 200m a minuli čtvrtek 9 kusu chodi na strniste po repce . Smula nedalo se nic delat
200m neni zas tak daleko..
-
Dneska nic - ticho jak v hrobe.
Není to az daleko ,ale párkrát se vyucis ze to vyjde nastejno jenom se podivat nebo ho postrilane nenajit a pak se rozmyslis jestli zmacknout ? Prase je bud dobře strelene a lezi do 50m nebo blbe strelene a ide aj 5km a pak mozna zhasne.
Není to az daleko ,ale párkrát se vyucis ze to vyjde nastejno jenom se podivat nebo ho postrilane nenajit a pak se rozmyslis jestli zmacknout ? Prase je bud dobře strelene a lezi do 50m nebo blbe strelene a ide aj 5km a pak mozna zhasne.
samozřejmě,jistá rána je jistá rána...