Problém s převodovkou
- Martin-SVK
Re: Problém s převodovkou
to bude asi alebo teda určite k aretácii rychlostnej a pojazdovej páky
T-4K-22 :)
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
- Honzula1234
M mysli, že by se tím štelovala vůle na tech dvou pákách?
mrknu na to, ale myslim, že jsou pod tím kuličky s pružinama na aretaci rychlostí
- Honzula1234
Takže by tím mohlo jít seřídit i řazení rachlostí, aby tam šli líp kvalty?
Když to utáhneš, tak půjdou ztěžka přeřazovat rychlosti, ale zase budou líp držet. Nikdy jsem to nezkoušel štelovat, protože mi nikdy nevypadla rychlost. Ale raději se mrknu do manuálu, jestli je to opravdu aretace rychlostí
- Honzula1234
Dneska jsem to študoval a je to opravdu k aretaci řadících páček,máš pravdu.
- Martin-SVK
ved som to tu hneď napísal ...
T-4K-22 :)
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
nemôžu to robiť ložiská na hruške? pri jazde vpred na ňu zrejme pôsobí iná sila ako pri cúvaní...raz ju ťahá k diferáku a raz od neho odtláča si myslím. skúšali ste s ňou hýbať dopredu-dozadu? ale môžu to robiť aj iné kolá
Samozřejmě, že to můžou dělat i jiný kola, ale nejvyšší otáčky jsou myslím na hrušce. A čistě logicky pokud jedu dopředu nebo dozadu, tak se skoro všechny kola točej stejným směrem, směr otáčení se mění až za reverzem, aspoň si to myslim
Pánové, mám podobnej problém, nejde mi zařadit rychlejší otáčky na hnací čep.Jen ty pomalý anebo vypnuto. S rotavátorem mi zařadit šla,sice těžce,ale šla,pak začla vyskakovat a už nejde vůbec.Aretace páky je v pořádku,ale jestli se ve vnitř zlomila vydlička?To by přece nešla ani ta pomalá zařadit,tak nevim jestli to budu muset půlit?Co vy na to?
Ale to nemáš mt8 132,2, protože tam jsou na vývodu jenom jedny otáčky, nebo pojezdová závislost
Jinak s tím hučením převodovky zkus vyřadit na neutrál, zapnout zadek a zapnout na vývodovej hřídel motorovou závislost, tím budeš mít vyřazenej předek a zařazenej zadek a pojede to rychle jako na čtyřku. Jestli to nebude hučet, tak je to na hrušce
- Honzula1234
No počkej vždyt přece jezdit se zadním náhonem a zařazenou motorovou závislostí se přece nesmí, tím se poškodí převodovka!!!
Tak nevím,zase jsem se v tom rýpal a nic,prostě nejde zařadit
- robert xxx
Isiel by si ako na stvorke. Inu rychlost tem nesmies dat a ani nedas.Honzula1234 píše:No počkej vždyt přece jezdit se zadním náhonem a zařazenou motorovou závislostí se přece nesmí, tím se poškodí převodovka!!!