Brambory
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brambory
no ty bláho, ale to snad ještě nekvetly ?
Já jsem dnes podruhé přihrnoval a sebral jsem 7dospělců mandelinky a oštípal několik listů s vajíčky.
Já jsem dnes podruhé přihrnoval a sebral jsem 7dospělců mandelinky a oštípal několik listů s vajíčky.
Jediný co má na světě cenu je hlína a co z ní vyroste ..
-
no konecne mi lezou,sem tam je vidim,jak radkujou.teda vladimire.jak sis je dal ty novy ?ale kluci,tady mame tak dobrej sklep,teda hlavne sem zatim neotevrel okynko.par klicku oloupu a pochutnam si na tech starejch asi marabell taky.nevim co to je.tenkrat sem je koupil od sedlaka u mnichova hradiste,kdyz jsme dopadli s bramborama moc blbe.a ted je tam peru.kazdej si je pochvaluje....
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
...s mlíčkem...sekalsemmalo píše:... vladimire.jak sis je dal ty novy ?
-
tak to ses znalec.to je vono.nove brambory,maslo,sul ,zapit mlikem.nicim jinym tuhle bastu nekazit.zavidim ti....ani v krame je nebudu brat.pockam si ....
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
... nejkrásnější květina na světě.
Jáj, sme sa včera na tom s maminou nasmiali. Aspoň že chytáme čt, máte tam super filmy.
Naše Marabely ani nevykukli zo zeme, zato burine sa darilo, kým som ju nepoplečkoval
Naše Marabely ani nevykukli zo zeme, zato burine sa darilo, kým som ju nepoplečkoval
bych jen doplnil, že nejkrásnější a nejprospěšnější kytka je ještě Marihuana
Věrný člen agresorů.com
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
A taky nejdražší
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
krásných a užitečných kytek je hafo - třeba pampeliška, měsíček, třapatka, kopretina ...
Ale toto vlákno je o bramborách a v tom filmu je tak pěkně obásnili. Spousta hlášek ze Slavnosti sněženek je profláknutá ale tento poetický kousek o bramborách zapadá a to mě přišlo škoda.
Ale toto vlákno je o bramborách a v tom filmu je tak pěkně obásnili. Spousta hlášek ze Slavnosti sněženek je profláknutá ale tento poetický kousek o bramborách zapadá a to mě přišlo škoda.
naše marabely 2 riadky su tam spojené lebo sa jarky robili konom a zahrnalo ručne ale nevadí chutiť budu rovnako
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
Tak už jsem sebral nějakých 70 - 100 kusů mandelinek na 60m2 a zničil mnoho vajíček, letos přišla velmi brzy. Loni mi spolu se suchem zničila celo úrodu a ta jsem to při líhnutí larev 1x stříkal. Přijde mi, že ty postřiky pro hobby použití jsou jen slabým odvarem.
-
To máš pravdu a když nezaberou je dobré mít známé v ovocných sadech a používat postřiky které stříkají v noci kvůli užitečnému hmyzu,protože tyto postřiky berou vše
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Hobby postřiky jsou hobby jen minibalením a maxi cenou v přepočtu na objem k těm velkopěstitelským balením.MaxC píše: ... a ta jsem to při líhnutí larev 1x stříkal. Přijde mi, že ty postřiky pro hobby použití jsou jen slabým odvarem.
Čím jsi stříkal a v jaké koncentraci ?
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Když sbíráte mandelinky, jak je pak ryche usmrtíte ?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Do kelímku a napustit vodu nebo rozmačkat pokud jich není moc