Ako "kosíte" zemiakovú vňať pred zberom zemiakov?
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Ako "kosíte" zemiakovú vňať pred zberom zemiakov?
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
- kepšta lubomir
Škoda že nevidíme to čo by sme radi videli-čo to robí a ako to robí ,daj nejaké detaily.
No podle mně tam má řetázky na hřídeli, něco jako na mulčovači kladiva.
Jo jak říká lipovák jsou tam řeťázky který to "tlučou" no dokáže to vzít i dva metry vysokej suchej rákos, foto nemám ale shoval jsem v tom 4011 že nebyl vidět
-
Pedroz: Dnes som kúpil niečo podobné. Je to továrenský cepák na zemiakovú vňať. Záber má 4 riadky, no váži cca 800kg. Uvažujem že ho skrátim na dva riadky a bude pokoj. Treba ho však trochu poliečiť. Niekde sú osadené retiazky a niekde perá. Všetko je to pekne tvarované tak aby kopírovalo tvar riadku.
-
Kúpil som takéto niečo. Neviete čo je to za typ, kto to vyrábal a aké tam majú ísť nože?
Nepodarilo sa mi nič o tomto stroji zohnať. Je pôvodne z JRD kde ho chceli rozpáliť do šrotu.
Nejde mi vložiť obrázok, škoda.
Nepodarilo sa mi nič o tomto stroji zohnať. Je pôvodne z JRD kde ho chceli rozpáliť do šrotu.
Nejde mi vložiť obrázok, škoda.
jak každý rok tak letos jsem naše políčko posekal sekačkou na trávu s košem koš kvůli sběru semen plevelů a za 15 minut hotové a čisté
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Brambory si sekl sekackou na travu? A jezdil si pres radky aby to pekne drncalo?
kurva ty už me sereš sopláku jeden měl bys mět trošku pokoru vůči starším si myslíš že su idiot nebo co kurva dělám to tak už nějaký rok a na malé výměře to neni žádný problém posekat natě aj s travskem benzinovů sekačků s pojezdem
jo nanetu si velký silák ale v reálu bys držel ústa tak se laskavě zamysli nad svým chováním!!!
jo nanetu si velký silák ale v reálu bys držel ústa tak se laskavě zamysli nad svým chováním!!!
normálně jezdím jednima kolama na hrůbcích a druhýma mezi řádky a pak to projedu mezi řádkama tak že kola jedou částěčně po bocích hrůbků záběr je 52cm pár brambor co trčely ze zemi jsem sejmul fort lepší jak soused s křiviňákem co tam hrčel 3 hodiny a všecky semena plevelů rozstřílel široko daleko
ale na ty tvoje bodláky to by nestačilo tomu je třeba se trochu věnovat a nekybycovat na netu
ale na ty tvoje bodláky to by nestačilo tomu je třeba se trochu věnovat a nekybycovat na netu
-
Občas mě napadne si pořídit sekačku, ale na kousky trávníku co mám se mně to zdá zbytečné. Kdybych ji mohl využít i takhlekenybz píše:jak každý rok tak letos jsem naše políčko posekal sekačkou na trávu s košem koš kvůli sběru semen plevelů a za 15 minut hotové a čisté
Nevěř všemu co si myslíš
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Tak se uklidnime asi mas jinou sekacku na travu, fakt by me zajimalo jak tim jezdis po radkach protoze jelikoz mam radky na stred 56cm a sekacky siu vetsinou 40-50cm zaber tak si to fakt neumim predstavit. Dokud sem nemel traktor s mulcerem tak sem to delal krovinakemkenybz píše:kurva ty už me sereš sopláku jeden měl bys mět trošku pokoru vůči starším si myslíš že su idiot nebo co kurva dělám to tak už nějaký rok a na malé výměře to neni žádný problém posekat natě aj s travskem benzinovů sekačků s pojezdem
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Proto sem je taky vytrhalkenybz píše: ale na ty tvoje bodláky to by nestačilo tomu je třeba se trochu věnovat a nekybycovat na netu
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Strejdo promin, su nejakej urejpanej. Neber si to osobne