Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
Martin šak neni ale som sa nudil
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
Zetor 4011
Vypadá dobře, ještě si do toho dej nějakou píšťalu ať to má aspoň zvuk jako pořádnej traktor
zetor 5748, Belarus EO 2621
Zdravím chtěl bych se zeptat kamarád se dnes byl ptát na brigádu v JZD Papíry na traktor má ale problém je prej v tom že mu není 18 Let a za traktorem by nemohl nic tahat až od 18 Máte stím nějakou skušenost ?
Aj píštala bude, len aby vobec bola tá trubka
Krusna, tuším je to a u nás tak, že do 18 rokov sa može za traktorom len nesené náradie voziť
Krusna, tuším je to a u nás tak, že do 18 rokov sa može za traktorom len nesené náradie voziť
Zetor 4011
pak bude krásnej zvouček
Tak to slyším poprvé, když má papíry na traktor tak proč by nemohl tahat vlek, závěrečky v autoškole jsou přece taky s vlekem. Podle zdravého rozumu by neměl bejt problém, pokud nějaký chytrý Palice zase něco nevymysleli
Tak to slyším poprvé, když má papíry na traktor tak proč by nemohl tahat vlek, závěrečky v autoškole jsou přece taky s vlekem. Podle zdravého rozumu by neměl bejt problém, pokud nějaký chytrý Palice zase něco nevymysleli
Taky to nechápu na závěrečkách jsem jezdil se 7t a ještě na ní balíky tak nechápu proč to nejde jen mně napadá že když by se stal pruser tak by přebírali zodpovědnost nic jiního mně nenapadá
feki niečo pre teba som to po 3 rokoch prezúval zo zimákov a napadlo ma tam hodiť normálny rozmer http://t1.aimg.sk/pokec/fotoalbumy/01/4 ... 2145916800
co to je preboha za balon
mam krajsiu :DDD
http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/9/952 ... .jpg?ver=0
inak ako skola chalani? alebo robota? ja zajtra skuska ble
mam krajsiu :DDD
http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/9/952 ... .jpg?ver=0
inak ako skola chalani? alebo robota? ja zajtra skuska ble
hej? hodiť sem oktávku? mám kúpenú 17RS-ové elektróny ešte gumy a bude ale tá tvoja je popičovka len škoda že benzínfeki píše:mam krajsiu :DDD
ja mam benzin rad ten rozsah otacok je super a neni to traktor, o motore neviem ze tam je a ziadna turbo diera ani nic, krasna atmosfera a lieta to aj 150 bez problemov, uz som skusal
a octavku samozrejem hod
a octavku samozrejem hod
jaaaj čo by som ja dal za diesel motor vo fabii.. ta 1.2 motor má spotrebu tak 10l na 100
škola na koko... kvoli jednemu chybajucemu bodu ma nechcu pustit na skušku z elektriky
škola na koko... kvoli jednemu chybajucemu bodu ma nechcu pustit na skušku z elektriky
Zetor 4011
tak spotrebu mam 8l stabilne ci idem slusne alebo jej slapem na krk ale nvm ci mam ok termostat ale neni cas to riesit...
janci janci mne vcera vydrbal zo skusky profak blb
janci janci mne vcera vydrbal zo skusky profak blb
feki, co to tam máš za špatný tel. číslo, chtěl jsem si objednat pizzu a nějak mi to nejde
Honziku a dal si predvolbu??? , inak čo robotu už máte najdenu na prazdniy?? ja som čosi našiel poslal životopis a utorok už pohovor
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...