Kunčičák
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kunčičák
Hlavně,že jsis vzpomněl .Budu muset znovu project tvé vlákno......inspiračka...kopírovačka
-
jj klidně kopíruj.....akce s ele. spojkou se povedla....Libor píše:Hlavně,že jsis vzpomněl .Budu muset znovu project tvé vlákno......inspiračka...kopírovačka
ale udělal jsem na traktoru i věci, který musím předělat.....ty bych nedoporučoval kopírovat
To se musí kalit co to dá....
.... že by? A ani ses nám nepochlubil . Dělám to však stejně - nezdary se neprezentují .radim.strnad píše: udělal jsem na traktoru i věci, které musím předělat.....ty bych nedoporučoval kopírovat
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
Změř mi prosím tě vršek sedáku od podlahy a volant také.Díky
Libore, dřepni na židli nebo na WC mísu - a něco mezi tím bude výška sedačky . A volant podle toho, jak Ti bude pohodlné mít na něj natažené ruce....... To se nedá úplně kopírovat, někdo má 160 cm a jiný dva metry a pro každého bude pohodlné něco jiného .
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
Já to zkoušel,jenže na židli nesedím s rozcapenýma nohama jak kuběna
.... a co ta druhá alternativa?Libor píše:Já to zkoušel,jenže na židli nesedím s rozcapenýma nohama jak kuběna
-
jj je to tak, že člověk se s těma nezdarama moc nechce chlubit....ale už teď vím, že spojení převodovky s nápravou pomocí jednoho kar. křížku je naprd, zvlášť když unašeče nejsou v ose, ale dost mimo .......křížek je pak zalomený. Viz moje spojení zadní nápravy + redučky z v3s.
http://www.nasetraktory.eu/forum/downlo ... &mode=view
Ono to funguje, ale povolují se mi šrouby na tom křížku a nejsem schopný je zajistit.....když jsem rozdělával pole na brambory, tak se mi dokonce ustřihly a musel jsem opravovat......
Njn člověk se chybama učí......přiště to udělám jinak
hrana sedáku sedačky je cca 54cm od podlahy a vrchní hrana volantu je 84cm od podlahy......nejlepší je jak píše daddy zkusit si to....ale info od někoho kdo již má realizovaný se hodí...jen tak na porovnání.
http://www.nasetraktory.eu/forum/downlo ... &mode=view
Ono to funguje, ale povolují se mi šrouby na tom křížku a nejsem schopný je zajistit.....když jsem rozdělával pole na brambory, tak se mi dokonce ustřihly a musel jsem opravovat......
Njn člověk se chybama učí......přiště to udělám jinak
hrana sedáku sedačky je cca 54cm od podlahy a vrchní hrana volantu je 84cm od podlahy......nejlepší je jak píše daddy zkusit si to....ale info od někoho kdo již má realizovaný se hodí...jen tak na porovnání.
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
A to máš Vláďo pravduDaddy píše:.... a co ta druhá alternativa?Libor píše:Já to zkoušel,jenže na židli nesedím s rozcapenýma nohama jak kuběna
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
ja myslim, ze mam od podlahy k volantu asi 60cm...ale ted koukam na fotky a skoro jsem to moh o 5cm zvysit...
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
Díky chlapi, chcu to prozatím orientačně,já si teď ne něj nesednu ve vzpřímené poloze,jsem blízko stropu ......no,spíše mám nízko v Divadle nízko strop
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
jj, nejak to tady umrelo a pritom myslim, ze je toho skoda, aby upadnul to zapomeni
-
nebojte, přijde čas kdy to zase rozjedu, ale momentálně mám moc práce kolem baráku a skládání soustruhu, který se snažím trochu zrenovovat......
do budoucna mám několik věcí, který bych chtěl na traktoru vylepšit.....
do budoucna mám několik věcí, který bych chtěl na traktoru vylepšit.....
Po roce povzbudíme Tvoje téma, protože je škoda aby zapadlo. Obzvlášť když uvažuješ o evoluci svého stroje