čím hrnete sníh ?
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: čím hrnete sníh ?
Na ten nakladač jen rovnou a možná šípovou, šikmá mě odšoupne bokem jako nic,to už mám vyzkoušený
- Tekiti
- Kontaktovat uživatele:
Urcite di sipu:) Sikma nee...ja sem ted zkosuel sikmou se suprem v zadu...taky sem cumel jaky je to svinstvo...najednou sem mel zadek ve skarpe:D
I pád na držku je pohyb vpřed :)
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar
- pepa.traktor
mel jsem problem s velikosti fotek,uz je to vpohode.ten jester je tovarní vyroby ,predelávali to sts chabařovice a ma to otoceny difer.a i rychlosti----3 na předek a 1zpět tema někdy snad založím nemám dost fotek.Ta fotka se žlutou zdviží je moje a ta druha byla na prodej na BAZOŠI.bastardtraktor píše:Moc pěknej JEŠTĚR !!pepa.traktor píše:jsem tu novy,my doma odhrnujeme traktor ješter 4011.panove prosím jak poslat fotky do diskuse.poradí mi někdo.predem dekuji pepa
To je doma upravené - otočené ovládání ??
Fotky jsi sem dal , tak v čem je problem.
Ještěrovi založ téma asi nekam do
Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry
nebo do Zetorů
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Mam dotaz: myslite ze bych mohl dat na jednoosak malu radlicku do 1m podobne jak mivate v 3bodu? protoze me uz ten bily hnus nebavi hazet rucne...
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
já vyhrnuju malotraktorem s čelákem, přez zuby na lopatě mám našroubovanej břit, aby to líp klouzalo po zemi. Se zubama se vyhrnovat nedá. Na rovině to jde dobře, ale na hrbolech to logicky moc nejde. Pluh by byl lepší, ale je to lepší než ruce a lopata. Zejtra budu vyhrnovat zas, tak dodám nějaké to foto.
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
fotky budou snad zejtra, mám je ve foťáku, ale vzhledem k tomu že někdo zašantročil kabel k PC. Nemám je sem jak dostat
Na podzim jsem udelal tuhle bednu.Neni to sice ono, ale svoji praci to taky udela.
- HonzaHorka
- Kontaktovat uživatele:
- HonzaHorka
- Kontaktovat uživatele:
tak tady je take moje troska do mlina
není žádné velké umění něco rozebrat ale zase to dát dohromady
Já mám origo radlici od husqvarny, a kyž sní v zimě hrnu sníh tak jedině s řetězy jinak bych neměl ani šainu
zítra dodám foto
zítra dodám foto
Věrný člen agresorů.com
Já jsem si vyrobil radlici z bojleru, je otočná na obě strany. Těžce jí využívám celou zimu ale i vlétě jsem s ní rozhrnoval hlínu, štěrk atd. Letos jsem si vyrobil frézu, první pokusy na mokrým sněhu nebyli moc úspěšné a tak po drobných úpravách čekám na sníh.
Nic není nemožné, vše je pouze otázka času...
-
- Kontaktovat uživatele:
MY hrneme silničářskou 3m radlicí koupili jsme ji za 1500 trocu pomuchlaná je no dodám aj foto až se m ito povede dat do pc