máš pravdu, já si to spletl s jinou svářečkou (KS250) mám tu první K320-1. Ten regulační odpor už mám opravovaný a je to namontováno opačně, takže mi nesouhlasí stupnice a odhadovat proud na různé elektrody metodou pokus omyl mě nebaví. Jinak to svařuje pěkně.salus píše:Nevím co myslíš typem KS320, o těch tu nebyla řeč. Buď K320-1 (to je triodyna jen s přepínačem hvězda trojúhelník, vývody svařovacího proudu z boku na statorové části, dalším poznávacím znamením pro teto typ je tvar krytu ventilátoru chlazení - je čtvercový s obdélníkovými otvory do boku), nebo RK320-1 (to je triodyna co má na sobě takovou "truhličku" ve které je kromě přepínače hvězda trojúhelník umístěn regulátor svařovacího proudu, zásuvka pro dálkový regulátor, bočník, ampérmetr a vývody svařovacího proudu, zadní část kde se nachází ventilátor je válcová s "výfukem" dozadu).Chose11 píše:ampérmetr na triodynu by se hodil, mám zájem. Možná i nový regulační odpor do regulátoru. Mám tu KS320
Tak abych to shrnul, primárně ten ampérmetr, který mám k dispozici je určen pro typ RK320-1, tam byl montován už od výrobce. Na K320-1 ho bez použití bočníku a nějakých mechanických úprav nedáš. Pokud by jsi ale o měření proudu na K320-1 stál, měl bych tady k dispozici takový "homemade" přípravek, který jsme používali při seřizování svařovacího proudu při opravách, je to taková malá přenosná bedýnka, která se zapojí do série s plusovým svařovacím kabelem, která obsahuje bočník, ampérmetr, svorníky pro připojení svařovacích kabelů. Měl bych tady jeden kus regulačního odporu pro RK320-1, pozor není zaměnitelný (mechanicky) s odporem pro K320-1.
Kovošrot
Re: Kovošrot
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Dnes som videl v šrote nepoužité predné "poloosy" na zetor kompletné aj z nábojmi.
Keď ste už neúspešne vyskúšali všetky možnosti, prišiel čas prečítať si návod.
boli to tie nastavovacie nohavice, nebolo to na hnanú nápravu.
CB750: škoda, že si to neodfotil.....
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
- jirka_holub
Dnes kovosrot v Basce (stare město u F-M), ulovil jsem par prkotin a peknej volant vyskove stavitelnej.
Pak se tam valely zajimave věci, ale to nepotrebuju. Pokdu mate zajem tak si tam zajedte
http://www.kovovy-odpad.cz/autovrakoviste_Ostrava.html
převodovka Avie
Nejake fakt huste pistnice
Rameno bagru s dvěma pisty:
Rozvadec nejaky ital
A nejaky motor s převodovkou:
Pak se tam valely zajimave věci, ale to nepotrebuju. Pokdu mate zajem tak si tam zajedte
http://www.kovovy-odpad.cz/autovrakoviste_Ostrava.html
převodovka Avie
Nejake fakt huste pistnice
Rameno bagru s dvěma pisty:
Rozvadec nejaky ital
A nejaky motor s převodovkou:
Takto to vyzeralo: od spodu piaty obrázok (nástavec levý 6911 3602)
http://www.prochazka-hk.cz/katalog-napr ... -ur-i---ii
http://www.prochazka-hk.cz/katalog-napr ... -ur-i---ii
CB750: vďaka, práve tie náboje ma zaujímali, išlo mi o to, či boli uchytené na zvislom čape štyrmi alebo šiestimi skrutkami....tie zo štyrmi my sa hodili, ak sa nemýlim tak majú trošku tenší zvislí čap. A do Senca to nie je ďaleko, len dákych asi 40 km...
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Tak detailne som to neštudoval a také podrobnosti v počte šrobov jednoducho neovladam.
Dotáhl jsem ze šroťáku jakési DDR elektročerpadlo na 12 V. Nemáte někdo potuchu z čeho to je? Jestli to čerpá vzduch nebo olej či naftu? Ta zelená věc.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
- jirka_holub
Ctu tam LUFT
takze vzduch
takze vzduch
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
Ostrava Vitkovice u cementarny podkop na hona s lopatou
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
VEB Blechblas und Signalinstrumentenfabrik je bývalá firma DDR co vyráběla saxofonyfilip píše:Dotáhl jsem ze šroťáku jakési DDR elektročerpadlo na 12 V. Nemáte někdo potuchu z čeho to je? Jestli to čerpá vzduch nebo olej či naftu? Ta zelená věc.
Majitel stavebnice značky "ZETOR" - model Z3011 - M1:1 ( viewtopic.php?f=32&t=43465 )
OSEVAN S03-060 (viewtopic.php?f=7&t=57185&p=821538#p821538)
ISEKI TA235
OSEVAN S03-060 (viewtopic.php?f=7&t=57185&p=821538#p821538)
ISEKI TA235
To zelený je kompresor,mívali to hasiči na fanfáry.Jestli to nechceš tak to koupím od tebe.filip píše:Dotáhl jsem ze šroťáku jakési DDR elektročerpadlo na 12 V. Nemáte někdo potuchu z čeho to je? Jestli to čerpá vzduch nebo olej či naftu? Ta zelená věc.
na co je ten rozdělovač s magnetem?