Belarus 320
Moderátor: DYK
Re: Belarus 320
Tak mám nakroucíno 1500 mth a vypadá to, že odešla spojka. Čekají mě pracovní velikonoce
ako sa to prejavilo?? ja som si myslel že odišla spojka pri 500 mth ale spojka bola ok, utrhlo hriadel čo ide do spojky...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Tak na to se ani neodvažuji myslet. Párkrát jsem ji slyšel jak při rozjezdu dělá podezřelej zvuk, tak si říkám že ještě chvilku a půjde a včera jsem valil domu a po ceste najednou traktor přestal ject. Když zařadim tak to tam drhne a při sešlápnutí spojky je klid. Na redukovanou jsem se volně dostal z asfaltu po centimetrech. Vypada to na lamelu. Většinou se poslední dobou ozval takovej podezřelej zvuk při navalování. Do pondělka budu vědět víc a dám fotku.
Už se mi povedlo přeskočit si zadní kolo. To jsem utrhl při tahání z kopce. Měl jsem 2 kuby za sebou a dole v dolíku se traktor houpl a utrhl jsem celou nohavici. Obal stál 2200 takže pohoda. Před týdnem jsem vyrazil boční okýnko o větvě. Ohnutá spojovací tyč na řízení.
Jinak musim říct, že traktor je velice slušněj pracant s malou spotřebou. Docela hodně vydr boční náklon, světlost je taky úžasná. Kompresor k nezaplacení, Dvoučiná hydraulika velice užitečná. Jen bohužel neni čas na vylepšování, neboť jsem se přestěhoval a ještě nemám garáž. Ještě bych chtěl čelní nakladač ale ty prachy za něj - se mi krouti prsty na nohou.
Už se mi povedlo přeskočit si zadní kolo. To jsem utrhl při tahání z kopce. Měl jsem 2 kuby za sebou a dole v dolíku se traktor houpl a utrhl jsem celou nohavici. Obal stál 2200 takže pohoda. Před týdnem jsem vyrazil boční okýnko o větvě. Ohnutá spojovací tyč na řízení.
Jinak musim říct, že traktor je velice slušněj pracant s malou spotřebou. Docela hodně vydr boční náklon, světlost je taky úžasná. Kompresor k nezaplacení, Dvoučiná hydraulika velice užitečná. Jen bohužel neni čas na vylepšování, neboť jsem se přestěhoval a ještě nemám garáž. Ještě bych chtěl čelní nakladač ale ty prachy za něj - se mi krouti prsty na nohou.
A doprdele. Od koho ho máš? Od p. Astapoviče? Co jsem se bavil s jeho servisákem,tak spojku udělat prej není moc složitý. Kolik stojí lamela teda nevim.mata_h píše:Tak mám nakroucíno 1500 mth a vypadá to, že odešla spojka. Čekají mě pracovní velikonoce
Ty máš traktor svázanej? Docela o tom uvažuju,protože toho natahám s navijákem dost a dost.
tal ked to išlo na redukovanej tak to bude lamela.. To nieje nič zložité ... u mna to bolo horšie lebo mam čelak a ten ma rám na rame traktora a je tam strašne zlý pristup ale da sa to... už som to robil 2x tak to mam natrenované.... No a čo sa týka podviazania tak určite to treba urobiť,,, ja to mam zviazane od predu az na zadne portále, to je kôli tomu čeláku... No ten bočný naklon nieje zase až taký užasný... až tak tomu neverím.... na 25ke som si v pohode dovolil ovela viac... ale to bude asi tým že už som par metrov išiel po dvoch kolesach..... takže už ho viem odhadnuť kedy už treba zastaviť,,, Inak na to aký to je malý traktor dokaže toho porobiť vela... Takže ja som z nim spokojný... dokaže to čo som od neho očakával...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Tak odesla lamela. Spis jeji prostredni dil. Jsou tam zanytovany dva kusy jeden ozubeny z venku a druhy zevnitr a na jednom
se komplet sesrotovali zuby a tak se prostredek toci a lamela ne. Rozebrat to slo paradne. Zitra uvidim co bude stat lamela
se komplet sesrotovali zuby a tak se prostredek toci a lamela ne. Rozebrat to slo paradne. Zitra uvidim co bude stat lamela
ak si dobre pamätam tak nejakých 1500mata_h píše:Tak odesla lamela. Spis jeji prostredni dil. Jsou tam zanytovany dva kusy jeden ozubeny z venku a druhy zevnitr a na jednom
Tak nová kárka za rusáka je doma. Přijde mi,že tahleta T-736/2 rusákovi sluší docela dobře. Na Techagru bylo velké dilema,jestli tuto,nebo T735 (kterou tu má Vinco) I tahleta malá má prázdná 700kg,což mi přišlo přiměřené. Hned při první jízdě s károu domů jsem udělal docela ošklivej průraz levýho kola - holt smůla Ale již je opraveno Ještě mám objednaný síťový nástavby- přijdou později.
tak super!!! no ja by som mu doprial tu väčšiu... nech sa neflaka....
Velka parada, tak at slouzi.....
Nova lamela vysla na 2200 bez DPH. Vyymena sla bez problemu. Fotky dodam pozdeji. Dokonce se
Stratili podivne klepaci zvuky takze parada.
Stratili podivne klepaci zvuky takze parada.
Vlečka vypadá fakt pěkně
Tak dnes som si zasa vymlátil zadné sklo ,už druhý krát . Išiel som so sadzačom po slovenskej ceste ,zadné okno otvorené ,sadzač príliš vysoko a v ceste za ďalšou prácou , na jame traktor nadskočil ,okno pozdravilo sadzač a od toľkého šťastia sa rozsypalo. Ešte že je teplo.
Je ťažké byť debilom ,konkurencia je privysoká!
Nazdar pánové,kdo z vás má udělaný podvázání na rusákovi? Bylo by možný dát foto?
Nazdar , skus toto http://m.youtube.com/watch?v=HXkNvtFMRtskůrovec píše:Nazdar pánové,kdo z vás má udělaný podvázání na rusákovi? Bylo by možný dát foto?
Stroj je len taký dobrý, aký dobrý je strojník.