Česnek
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Česnek
Mne to leze zatim jen na jednom polu, tak to mozna nekde zkusim. Resp, ma to smysl pro ty brambory?
- pani-kenybzova
Toníku, já myslel česnek, ne brambory.
Ale mají ho pěkně velikej, u sůsedů
Ale mají ho pěkně velikej, u sůsedů
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Jo ták. Česneku sem to házel po zemi a na ty brambory mi řekneš co?
Napíšu ti, jak to dělám já, ale to vůbec neznamená, že to dělám dobře, dokonale a tak, chápeš. Po zrotavátorovní k přípravě sázení brambor rozhážu granulovaný hnojivo "hnojivo na brambory" a zasázím do toho. Všechno hnojivo stejně skončí v kopci kolem hlíz. Jinak už brambory během vegetace ničím nepřihnojuju. Jeden rok jsem chodil stříkat Lignohumát - hnojení na list a nemůžu říct, že bych poznal efekt. Takže na to co? SERU!!
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Takže škoda celeritu? Já možná zkusím dva řádky pohodit a dva né ať vím co to dělá. Teďka by to asi bylo ideál před nahrnováním, že?
jjjjj Mám taky Karel IV a?? to samé -žloutnou listy vedle v řádku nějaký No Name a zelenej jak brčál takže se taky přikláním k tomu že na to má vliv i odrůdaserpenton píše:To žloutnutí listů je hodně rozšíený, taky to mám. Přihnojil jsem Cereritem na cibuloviny a ještě mu přidám Hořkou sůl v kapalné formě.
Netvrdím, že to vyřeší nažloutlé listy ale myslím že mu to obecně prospěje.
Je to odrůda KarelVI, zasazen někdy v první polovině ledna. Fotka je z minulého týdne, teď už vypadá o něco lépe ( po tom přihnojení ).
Mnj,chemie není nikdy dost,jenom přihhoďte,rodina si šlápne.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
A kde máš nĕjaký plevel?To já,když kopnu vytrhnu dám do kýble,a popojdu dva metry,už vidím že roste nový.A to si myslím že u nás to moc rychle neroste.
Chlapi ja treba sazim kolem 160kg a na to us se chemiji musí. Ale pro svojí potrebu sazet tak kylo dvě tak s ni co nejvíc šetřít bohužel dnešní odrůdy jsou tak zhejckany že to bez ni nejde.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Mně ten česnek krásně zezelenal po deštích. Nestihl sem pohodit celerit a už na to seru
Jako když to nebudeš furt dopovat,tak co se stane?No nic,bude chlup menší,mno ale to zas není ten správný kšeft.