Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
sa ti nechce rucne? a svaly kto bude mat?
ručne neni problém ked robiš 20m ročne ale ked budeš musieť spraviť na olný kamion tak dakujem pekne
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
Trikko, takže pán velkopodnikatel.. to by ma bavilo.. kuželovka na malé špalky asi bude rýchlejšia
Zetor 4011
sa čuduješ, hajzlik jeden ja som chcel požičat lakovačkuJanci píše:rob si srandu z belarusaHonza50 píše:Trikko, moc bych Jancimu nevěřil, bude se ti snažit prodat kužel
kužel mi nezavadzá, vlastne ani som to neotestoval... kedysi som objednal u niekoho 120tku kužel, a potom sa mi neozval asi tyžden, tak som objednal od Fera a v ten istý den mi prišli obidva kužele mať tak doma sústruh (nie jak ten vydrb drummer mi ho nechce požičať) tak by som spravil domec pre hriadel a urobil by som druhú kuželovku
Z5611
Feki, ako si zvladal fyziku v druhom semestri? Mna dneska ten chuj škaredy rapavy dorozny našiel tahak na na započte..
Zetor 4011
takže si ho asi neudělal co?? Já mám zápočty až v červnu, ale snad něco už udělám příští tejden
zetor 5748, Belarus EO 2621
Fyz 2 prenasam tak hadaj : D na prvu skusku som nemal cas sa ucit, druha bola odpici a nedalo sa opisovat nic vobec....Onedlho ma cakaju skusky z nej, dost sa bojim bo ked ju nedam tak letim....
Feki, už tak starej a pořád podvádí a opisuje????
zetor 5748, Belarus EO 2621
ja mam boja, ze z toho bude pruser na skuske... aj tak by som fyziku nedal bo skusajuci je chuj.. mozno tak 1 z 10-20 ludi pusti. asi ma komplexy ale na prednaskach je v pohode. Alebo prenesiem a zapisem sa u niekoho ineho abo co...
Pruser medzinarodny..
Zetor 4011
noo dalo sa to aj lepšie zvariť ale šak hlavne že to drži
Zetor 4011
prdlajc dalo je to jakási liatina som to musel odrezať a vystužiť ak by som to zváral hned k sebe vždy to prasklo v zvare
Tak potom máš asi moc dobrú ručku, ked ti to praská vo zvare, ja vždy polamem ručky
Zetor 4011
už raz bolz zvárané cca 2roky dozadu a už ma to sralo lebo aj ked som to obrusil tak nie a nie to držať stále to pokalu vo zvare proste nič no tak som to vyskužil a fertig srží a hotovo a ručka je z liesky ale keby su to drvenne ruščky slabé daj si gulatinu s priemerom 4cm
to je problém kúpiť nové? šak to stojí 4 eurá