Zdravim chcel by som vedet ako je zavesene alebo nacom je zavesena predna naprava dakujem.lukyjou píše:zdeněk 1 píše:
Čaute o víkendu jsme byli na dřevu tak dám pár foto video dodám o víkendu
lukyho traktor
Re: lukyho traktor
zdravím, na nápravě je přivařený čep a přišroubovaný přes futra k rámu
Ahoj, stavím podobný stroj, ale nemám předek z V3S, ale z Gaze (nazval jsem jej GazMula 4x4) , celá koncepce mi přijde až moc rychlá, podle diskuze tady to je prý ok. Ty píšeš že máš slabý motor a mne to nutí přemýšlet zda i u mě nebude nakonec slabý. Pravdou je že máš celkově těžší stroj díky V3S předku a já všechno zatím udělal bez problémů svým dosavadním benzíňákem (traktor Barča, motor Oktavia). Netuším jak moc traktor zatěžuješ co je pro tebe slabý výkon. Nenapadlo tě někdy jestli nejde převodovka V3S zpomalit?
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
čágo,v některých momentech je slabý,třeba v orbě by pár koníkú bylo přínosem,aby se dalo jet rychleji,s tím mým trojákem má do kopce na dvojku co dělat,při váze traktoru 2,5t,převodovku sem nezpomaloval, zpomaloval sem zadní nápravu,hlavně kvůli velikosti kol na přední a zadní nápravě,do budoucna plánuji motor 52dvojku zetor tří válec,ten už by byl dostačující.
uměl bych zpomalit zadek, ale už by mi to něšlo dohromady s přední, no já troják pluh nemám, jen dvoják a ten utáhl i benzíňák, tak snad to bude ok
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Ak mozem este otazku aka je hrubka toho capu a protikusu ?lukyjou píše:zdravím, na nápravě je přivařený čep a přišroubovaný přes futra k rámu
čágos,hloubka je 70mm,jsou tam bronzová futra.
takze jsem to dobře odhadoval,že ji máš před zadní nápravou(vyrovnavací převodovku)vyrobil by jsi ještě jednu na zakázku,kolik by stála?
okolik ti to prodloužilo traktor-než kdyby jsi dal k přední nápravě?
okolik ti to prodloužilo traktor-než kdyby jsi dal k přední nápravě?
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
lukyne namrskej fotečky se 4 valcem
prosím tě,můžeš mi změřit výšku diferáku nad zemí,jak předního,tak zadního,díky
hojte ogaři,došlo k výměně srdce traktoru tak dávám pár fotek.vzkaz pro qhp-z kladrup,zadní dif je 50cm od zemi a přední 35cm.
...jaký je to rozdíl papírový v Kw a ve skutečnosti?
Hoj,tak to teda nevím tříválec měl nějakých 24 kw a toto je 6901ale nevím kolik to má kw,
ve skutečnosti je to cítit
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
pocítíš to aj na naftě ,při stejné práci za meněj litrů a za kratší čas .měl jsem též prve třívalec .lukyjou píše:Hoj,tak to teda nevím tříválec měl nějakých 24 kw a toto je 6901ale nevím kolik to má kw,
Lukyjou máš super traktor Daj nejake aktuálne foto. Po vymene motora ti traktor asi aj trošku narástol, čo?
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398