Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
hh, mám len spraveny program na hodiny ale to ti asi nepomože
Zetor 4011
tak riešenie pomocou uPC zrušené už to mám vymyslené inak a lacnejšie a jednoduchšie
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
Chalani súrne, kto má alebo može zmerať rozmery hranatého vyfuku na majori? stačí mi len ten obdlžnik + nejaký jednoduchý nákres, možno by sa mi ho podarilo vyrobiť z antikory
Zetor 4011
Janci, když na to nezapomenu, tak ve čtvrtek ti to ve čtvrtek změřím
zetor 5748, Belarus EO 2621
Dik Honzo za ochotu, ale Lukashil mi to pomeral, rozmery som dal do firmy, tak uvidim, ako to dopadne
Zetor 4011
budeš dávat novej na traktor? Jak si na tom s dokončením 4x4??
chcel by som skusit antikorovy ale neviem aku dat do vnutra prepazku ako to nervalo na celu dolinu. 4x4 zatial stoji, este mam nejake povinnosti okolo baraku a casu stale menej a menej
a ty?
a ty?
Zetor 4011
dej si dovnitř nějakou píšťalu a pak to bude mít zvuk jak turbák a udělej foto, až ho namontuješ
jo s tím časem to je hrozný ale snad se to teď trochu zlepší, od května nastupuju do práce tak budu aspoň po odpolednách něco dělat Konečně začínám pomalu realizovat ovládání navijáku, jsem zvědavej jak to dopadne a kdy
jo s tím časem to je hrozný ale snad se to teď trochu zlepší, od května nastupuju do práce tak budu aspoň po odpolednách něco dělat Konečně začínám pomalu realizovat ovládání navijáku, jsem zvědavej jak to dopadne a kdy
Honzík a čo budeš davať piesty alebo vzfduch valce ??
na navijení půjde brzdič z VSky a na brzdu asi píst(ještě nejsem 100% rozhodnutej)
chalani zajtra mi držte palce mám prakticke z elektriky že já kkt som sa dal na to nahovoriť
trikko mas celkom sympaticku sestru aspon z profilovky to das, sa tam budes nudit, a ucitelia pomozu
chcelo by to viac fotiek
to dáš levou zadní, matura je lehká
Tady mi asi něco uniklo, taky chci foto
Tady mi asi něco uniklo, taky chci foto