Kovošrot

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Juch
Kontaktovat uživatele:

Re: Kovošrot

#1171 Nový příspěvek od Juch »

kolbenpres píše:
Libor Z25 píše:trošku odbočim :) tohle jsem včera spatřil v Ostratě v kovošrotu :)krásný kousek 8)
Obrázek
To je prostě BOMBA! Moje štěstí je, že nemám takovéto stroje kde skladovat ;-)
Cestáři v BN tohle mají, před pár lety s tím frézovaly u Jezera závěje, tehdy to bylo dva metry vysoký.
Zetor 25K - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=37088
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...

ZETOR 8011

#1172 Nový příspěvek od ZETOR 8011 »

V Malešově v kovošrotě se válí závěs na Supra, dysk na 7t, dysk na 5t a prej tam je taky přední dysk na Zetor 7745 s i hvězdicí ale ten sem tam neviděl v pondělí, to mi řikali dneska kluci že to tam včera viděli.

rourek

#1173 Nový příspěvek od rourek »

SUNEX Temelín,
větší hromady želaza jsem tam ještě neviděl, spousta věcí např Soustruh, motor 6válec ČKD, celý zadek ze supra, nějaká malá ještěrka 2válec, stará kovářská vrtačka, diferák asi z nějakého ursuse a další a další. Je škoda to nechat sešrotovat, tak rozeberte co se dá....
Těžká práce stroji patří, proč se dřít, když dělá za tři..

Juch
Kontaktovat uživatele:

#1174 Nový příspěvek od Juch »

takovej skvělej bufet a k nám nic podobného nedovezou...
Zetor 25K - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=37088
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...

Mirdik

#1175 Nový příspěvek od Mirdik »

rourek píše:SUNEX Temelín,
větší hromady želaza jsem tam ještě neviděl, spousta věcí např Soustruh, motor 6válec ČKD, celý zadek ze supra, nějaká malá ještěrka 2válec, stará kovářská vrtačka, diferák asi z nějakého ursuse a další a další. Je škoda to nechat sešrotovat, tak rozeberte co se dá....

Fotku toho soustruhu mam. Tak pokud to sem nekdo vlozi rad preposlu... Odkud jsi kolego ze chodis na SUNEX jako ja. Byl jsem tam vcera a dneska zase pro par prkotin kolegovi z fora. Ted zrovna resime predani.

pidi

#1176 Nový příspěvek od pidi »

Mirdik píše:

Fotku toho soustruhu mam. Tak pokud to sem nekdo vlozi rad preposlu... Odkud jsi kolego ze chodis na SUNEX jako ja. Byl jsem tam vcera a dneska zase pro par prkotin kolegovi z fora. Ted zrovna resime predani.
Prosím Tě kolego co je to za soustruh?

Mirdik

#1177 Nový příspěvek od Mirdik »

pidi píše:
Mirdik píše:

Apsolutne se v tom nevyznam. Je dost stary ale asi by makal. Dej mejl poslu ti¨¨

Tak sorry...........z telef. jsem ji smazal a do PC ji nemam pretazenou. Az mi to vyjde----coz muze byt uz zitra ---tak se tam stavim.

Malej Peťa

#1178 Nový příspěvek od Malej Peťa »

Zdarec nemohl by ses mi podívat na zadní kolový šrouby na tom zbytku supra? hodili by se mi všechny. Kdyby byli i z nábojem tak by to nebylo špatný, teda pokud sou dobrý závity.
Správnej chlap má umět všechno, i když to zkurví!

pidi

#1179 Nový příspěvek od pidi »

Mirdik píše:
pidi píše:
Mirdik píše:
větší hromady želaza jsem tam ještě neviděl, spousta věcí např Soustruh, motor 6válec ČKD, celý zadek ze supra, nějaká malá

Apsolutne se v tom nevyznam. Je dost stary ale asi by makal. Dej mejl poslu ti¨¨

Tak sorry...........z telef. jsem ji smazal a do PC ji nemam pretazenou. Az mi to vyjde----coz muze byt uz zitra ---tak se tam stavim.
ok. Až budeš mít tak je vlož, díky

rourek

#1180 Nový příspěvek od rourek »

Přidávám fotky vraku supra, soustruhu a dalších pokladů jen dodávám, že se tam do konce týdne nedostanu, tak když tak kontaktujte kolegu z Chvalešovic.

http://rourek.rajce.idnes.cz/nastenka/

sychrovak

#1181 Nový příspěvek od sychrovak »

Moc pěkný,jen to má jednu nevýhodu ,a to že vykoupíš dráž než se dá pořídit,teda kromě toho motoru pokud je v cajku.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

mihi

#1182 Nový příspěvek od mihi »

rourek píše:Přidávám fotky vraku supra, soustruhu a dalších pokladů jen dodávám, že se tam do konce týdne nedostanu, tak když tak kontaktujte kolegu z Chvalešovic.

http://rourek.rajce.idnes.cz/nastenka/

Pod tým suprom na predu pri konzole napojenia na motor je aj konzola a predná náprava na Zetor 25....

Mihi :)
Mihi

rourek

#1183 Nový příspěvek od rourek »

Mihi, já čekal, jestli ji někdo z pětadvacítkářů objeví :D! Neboj mám ji tam zamluvenou a danou stranou. Je to konzola s nápravnicí a jedním pouzdrem osy.

mihi

#1184 Nový příspěvek od mihi »

rourek píše:Mihi, já čekal, jestli ji někdo z pětadvacítkářů objeví :D! Neboj mám ji tam zamluvenou a danou stranou. Je to konzola s nápravnicí a jedním pouzdrem osy.

No tak som nesklamal...hľadač 25-kových pokladov... :D :smich: :vysmech: ;-)
Mastná hlava tam náhodou nie je niekde??....to je môj šrotoviskový sen... :friends: :D

Mihi :)
Mihi

romus145

#1185 Nový příspěvek od romus145 »

rourku bylo by možné odšroubovat ty kola z té desty? Celé komplet i s diskem? :)
Věrný člen agresorů.com

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“