Zetor 4011
Moderátor: Lukashil
Myslím, že jsem nìkde èetl, že tohle není moc bezpeèná kabina. Ohlednì stavu, jak už jsem nìkde psal, nemám rád opravy lakem. Na èerném motoru nevidíš, jestli z nìho nìco neteèe.octaviaman 1 píše:Jinak, toto je traktor, na který jsem se byl podívat pøed tím než jsem koupil ten mùj. Cenovka 70 000,- bez SPZ.Dvordy píše:najdi, mám rád tyhle staré traktory. Zkusím vyfotit kamarádovu ètyøicítku. S tím HDD, pokud není úplnì mrtvý, tak bych na to mìl jeden dobrý program. Kdyby jsi potøeboval, tak pøes SZ.6911 píše: minuly tyden se mi porouchal HHD a stratil jsem neco kolem 4 000 fotek a zkusim mozna nejkde najit nasi 4011 co jsme meli:)
No tak tahle 4011 vypadá nesrovnatelnì líp - hlavnì bezpeèná kabina.
Jestli šel motor a pøevodovka s pøíslušenstvím tak jak má
Ale jak jsi uvedl výš tak tobì o vzhled nejde a ostatní je asi O.K.
Èasem si to snad taky popravíš (ale ani oprava vzhledu není levná - znám to
Moje 5211 celou dobu vyvážela hnùj z kravína - asi si dovedete pøedastavit jak vypadala než jsme ji pøed 2. roky koupil
U toho mého se na vzhledu bude pracovat asi pøes zimu. Teï musí makat a opravuji mechanické èásti (vèera jsem zrovna repasoval odluèovaè oleje u vzduchu). Mám už koupené nové pøední i zadní blatníky. Teï akorát pøemýšlím, jakou barvou nastøíkat spodek, jestli šedou nebo jsem našel tu zlatožlutou, kterou se døív lakovaly.
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
je bezpecnejsi nez na 3011Dvordy píše:Myslím, že jsem nìkde èetl, že tohle není moc bezpeèná kabina. Ohlednì stavu, jak už jsem nìkde psal, nemám rád opravy lakem. Na èerném motoru nevidíš, jestli z nìho nìco neteèe.octaviaman 1 píše:Jinak, toto je traktor, na který jsem se byl podívat pøed tím než jsem koupil ten mùj. Cenovka 70 000,- bez SPZ.Dvordy píše:najdi, mám rád tyhle staré traktory. Zkusím vyfotit kamarádovu ètyøicítku. S tím HDD, pokud není úplnì mrtvý, tak bych na to mìl jeden dobrý program. Kdyby jsi potøeboval, tak pøes SZ.6911 píše: minuly tyden se mi porouchal HHD a stratil jsem neco kolem 4 000 fotek a zkusim mozna nejkde najit nasi 4011 co jsme meli:)
No tak tahle 4011 vypadá nesrovnatelnì líp - hlavnì bezpeèná kabina.
Jestli šel motor a pøevodovka s pøíslušenstvím tak jak má
Ale jak jsi uvedl výš tak tobì o vzhled nejde a ostatní je asi O.K.
Èasem si to snad taky popravíš (ale ani oprava vzhledu není levná - znám to
Moje 5211 celou dobu vyvážela hnùj z kravína - asi si dovedete pøedastavit jak vypadala než jsme ji pøed 2. roky koupil
U toho mého se na vzhledu bude pracovat asi pøes zimu. Teï musí makat a opravuji mechanické èásti (vèera jsem zrovna repasoval odluèovaè oleje u vzduchu). Mám už koupené nové pøední i zadní blatníky. Teï akorát pøemýšlím, jakou barvou nastøíkat spodek, jestli šedou nebo jsem našel tu zlatožlutou, kterou se døív lakovaly.
ale je fakt ze na 4011 je lepsi ta sikora
- stano 4011
- stano 4011
KUCMAR ,prosim ta odfot mi prednu masku a aj uchitenie na konzole , ja mam est eokruhlu masku a chcel by som dat hranatu ale so 69 pouzita stoji 4000, nova 6000 ale vie ju urobit aj kratsiu ako 69nova lebo s 69 je dlha asi 132 cm a na 40 tku by stacila aj 120 cm aby to nebolo take dlhe pred tov napravov
- stano 4011
- stano 4011
- bastardtraktor
Z továrních traktoru je pro mì 4011 favorit - nic lepšiho si ani nemùžu dovolit. Mam jen domadìly a ty nemaj nikdy takový náhon, aby utáhly vysokotlaký lis na malé hranaté balíky nebo 165ku 2 bubnovku po rovinì - budeu muste dát dopøedu závaží ?? A za další bych chtìl nìco co smí na silnici v limitu do 50 tisíc vèetnì nìjakých dílù navíc.Jaký je rozdíl oproti 4611, která je za stejné peníze, ale bez papírù??
Mužete mi na tyto úèely 4011 ku doporuèit? Poraïte prosím. Mam jednu vyhlídnutou na Dìèínsku- potøeboval bych sebou poradce.
Ta 4011 má dodateènì danou velkou boudu taky.
Mužete mi na tyto úèely 4011 ku doporuèit? Poraïte prosím. Mam jednu vyhlídnutou na Dìèínsku- potøeboval bych sebou poradce.
Ta 4011 má dodateènì danou velkou boudu taky.
- stano 4011