VARI QUATTRO
Moderátor: DYK
Re: VARI QUATTRO
Nemohl jse udělat první brázdu do tvrdeho tak ji udělám do kraje po rotavádoru.
Čoveče, za volant se asi normální dospělí nevleze, že? Víš že máš motor opačně?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
On tam ani jinak stěma řiditky dýt nejde,používám motor ještě na sekačku,plečku,rotavátor.
Přemýšlím o koupi toho nového 4T co nabízí Vari.
Přemýšlím o koupi toho nového 4T co nabízí Vari.
To je vlastně pravda. Když s řídítky, pak jedině takto. Ovšem pozor!!! Nový motor nebude zatím v nabídce BEZ řídítek!!!
Však já ho chci jen na Quatro! Nemáš nějaký ty fotky? Dík
Četl jsi to správně? Motor koupíš jen a výhradně s řídítky. Byť ho chceš na Quatro.
Bez řídítek to nenabízí ,pošlou ktomu nějaký výměný čepy(nýty) na převodovku.
V Pondělí jedu do Monsty tak se tam optám co stím jde dělat.
V Pondělí jedu do Monsty tak se tam optám co stím jde dělat.
http://www.supa.sk/malotraktory/motorov ... ri-xp-200/
Bavíte sa o tomto motore?
Bavíte sa o tomto motore?
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Libec 77, nýty jsou třeba, aby šel motor upnout, to je jasný. Motor koupíš jen s řídítky to je taky jasný. Leda by prodejce v tom nějak zakouzlil a dal ti ho bez řídítek, ovšem samostatný motor nemá cenovku. No a ke Quatru - Adaptér Q je připojen ze předu převodovky, přitom motor na převodovce je otočený o 180°. Co to znamená? No ten čep musí být vždy u hlavy motoru. Jiná spodní příruba? Jak kde a na čem.
Deane7 ano jde o tento motor a tady vidíš, co je prodejce zač. Motor je jako novinka a už je v odkaze přeškrtlá jakási "původní" cena, která mě vůbec není jasná, kde ji vzal. No hlavně, že to budí dojem slevy. Nebo jinak. ještě nedostal ani kus, hlavně že ho slevnil. Ne, k tomu je škoda slov. Dělá z lidí ovce. Za úspěch považuju už to, že všechny motorové jednotky Vari a sestavy Vari se budou na slovesku prodávat jen s origo řidítkaka.
Deane7 ano jde o tento motor a tady vidíš, co je prodejce zač. Motor je jako novinka a už je v odkaze přeškrtlá jakási "původní" cena, která mě vůbec není jasná, kde ji vzal. No hlavně, že to budí dojem slevy. Nebo jinak. ještě nedostal ani kus, hlavně že ho slevnil. Ne, k tomu je škoda slov. Dělá z lidí ovce. Za úspěch považuju už to, že všechny motorové jednotky Vari a sestavy Vari se budou na slovesku prodávat jen s origo řidítkaka.
DYK-jasný je to že budu muset počkat až bude na skladě nebo koupit hondu.
Jakej rozdíl je mezi 317/Q a S co jsem postřehl tak akorát v uchycení děr na rám Quatra.
Jestli se to bude prodávat s řidítkama tak bohužel mě řídítka zůstanou.
Jinej motor tam asi nenapasuji,jedině sehnat nefunkční nechat tam jen přechod a spojku a napasovat na to motor co seženu.
Jakej rozdíl je mezi 317/Q a S co jsem postřehl tak akorát v uchycení děr na rám Quatra.
Jestli se to bude prodávat s řidítkama tak bohužel mě řídítka zůstanou.
Jinej motor tam asi nenapasuji,jedině sehnat nefunkční nechat tam jen přechod a spojku a napasovat na to motor co seženu.
Dyku, to je dnes bežné že sa takto cenami balamutia ľudia. A aká je cena v ČR? Ja teraz dávam dokopy môj motor a s ním by som chcel pozemok poriadne zkultivovať a viem že ten motor už niečo za sebou má. Neskôr by som kúpil ten nový aj s ridítkami, stejne sa mi tie moje zdajú nejaké poslabšie.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
inspirace z bazosu
Libec 77 žádná převodovka DSK 317/Q neexistuje a neexistovala. Jde o standartní převodovku DSK 317/S nebo DSK 317. Uchycení adapreru Quatro na převodovku bylo řešeno do standartních otvorů pro závěsy. Myslím si, že by tam měl jít i nový doutakt, proč by neměl, ovšem vždy platí zásada - hlava a výfuk "dozadu". Dvoutaktní motor Jikov lze pořídit i bez klečí - řídítek.
Deane7 já si pořád myslím, že není běžné balamutění lidí cenama. Nepopírám však, že se tak neděje. Cena motoru v ČR je 14 600 kč. Může se stát, že na Slovensku bude o něco levnější.
Deane7 já si pořád myslím, že není běžné balamutění lidí cenama. Nepopírám však, že se tak neděje. Cena motoru v ČR je 14 600 kč. Může se stát, že na Slovensku bude o něco levnější.
Chavier-co tam máš za motor?
Dík za foto
Dík za foto