TKčko z Novoměstska
Re: TKčko z Novoměstska
Tak jsem chtěl kontrolně nastartovat sekačku, ale nepodařilo se věděl jsem že je slabá baterka tak jsem si vzal startovací kabely, tak to připojím na baterku a nic sotva to otočilo tak připojím kábl přímo na startér a zase to sotva otočilo. tak jsem vydělal startér a uvidíme co dál.
ZETOR je životní styl
ZETOR je životní styl
tak jsem dneska dovezl zase trochu štěpek no potom sem neočekávaně musel jet pro sloupy a večer sem umyl nádrž
sekačka už je spravená nechal sem vyschnout starter
sekačka už je spravená nechal sem vyschnout starter
ZETOR je životní styl
-
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný kousky tos nakládal ručně? přijde mi to dlouhý tak 2m a copak máš za štěpkovač?
- Martin_TDi
Parádní fotečky ! TK-čko využito pořádně !
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
No dílka byla 150 až 200 centimetrů a váha do 50 kg.3těpkovač nemám to byl zbytek po stěpkování do spalovny
ZETOR je životní styl
no dneska sem se povozil ,odvázěl jsem plotový tvárnice. nezdálo se to ale byly toho tři vozy až se dycky mačkali kola tak jsem radši jel. Ale divím se že to autovlek přežil nečekal jsem to .
ZETOR je životní styl
- Martin_TDi
to jsou fůrky !
Martin_TDi
Fůrky jsou pěkné ale naložil bych víc ale nechtěl sem přetěžovat kola
Tak přidávám foto z posledních pár dní. nejpve foto z vožení věcí na oslavu bylo toho moc tak jsem to odvezl malotraktorem najednou.
No a v sobotu odvoz cihlí k bráchovi
A v sobotu odpoledne sem naposledy zvláčel louku. vzal jsem si větší smyk ten líp srovnává a má lepší záběr
A dnes jsem se byl podívat na techagru a velmi mě zaujaly tyto stroje tak možná řešení do budoucna
Tak přidávám foto z posledních pár dní. nejpve foto z vožení věcí na oslavu bylo toho moc tak jsem to odvezl malotraktorem najednou.
No a v sobotu odvoz cihlí k bráchovi
A v sobotu odpoledne sem naposledy zvláčel louku. vzal jsem si větší smyk ten líp srovnává a má lepší záběr
A dnes jsem se byl podívat na techagru a velmi mě zaujaly tyto stroje tak možná řešení do budoucna
ZETOR je životní styl
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem po nich slintal. Muj sen. Stacil by ten balikovac za 255 000
Smyky jsou parádní... Nemá toho TK plné brejle, není to moc široké? Na TechAgru bylo těch věcí na malotraktory letos požehnaně, za jeden den to člověk jen proletí, jdu se tam mrknout ještě v úterý...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
No malotraktor se smykem neměl problém dalo se jezdit 2 na půl plynu. Na techagru sem okoukl nějaké stroje tak sem se hned dal do práce. vyrábím pluh tak snad se to podaří. včera sem vozil haluze stihl sem odvezt dva vleky a potom sme byly s bráchou práškovat. tak sem k večeru chtěl dovezt vodu do skleníka ale nějak se to nepodařilo ,nemohl jsem vyjet protože máme zahradu v prudkým svahu tak mi přijel na pomoc Zetor 7745.
ZETOR je životní styl
Tak jsem se včera dal do pálení navožených větví ještě sem nějaké dovezl a šlo se na to. dneska sem byl v lese.
A doma nemám na čem jezdit tak jsem si dovezl další stroj
A doma nemám na čem jezdit tak jsem si dovezl další stroj
ZETOR je životní styl
- Martin_TDi
U nás se z lesa vozí i haluze na štěpkování nebo zatápění. Pálit haluze v lese je přísně zakázané z důvodu častých požárů. Jinak mám doma stejnou babetu 201. Akorát mi od loňska nejede. Asi zase zasraný karbec
Martin_TDi
Větve pálíme takhle každý rok a na poli je menší riziko požáru
Tak jsem včera složil proorávačku a dneska se sázelo. prvně sem to trochu nakultivátoroval a šlo se na to plánuji že s tím budu proorávat i na velkým poli. A k večeru jsem dovezl desky k záhonům
Tak jsem včera složil proorávačku a dneska se sázelo. prvně sem to trochu nakultivátoroval a šlo se na to plánuji že s tím budu proorávat i na velkým poli. A k večeru jsem dovezl desky k záhonům
ZETOR je životní styl