HORAL 4×4
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
Re: HORAL M1261 4×4
Ahoj,
mám dotaz ohledně převodovky.Otáčel jsi ji vzhledem k motoru diferákem dolů?Dle fotek mi to připadá.Byly nějaké komplikace,úpravy atd?
Díky za radu a ochotu
mám dotaz ohledně převodovky.Otáčel jsi ji vzhledem k motoru diferákem dolů?Dle fotek mi to připadá.Byly nějaké komplikace,úpravy atd?
Díky za radu a ochotu
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
Půjčil jsem si tvoji fotku http://postimg.cc/image/b53zk86x5/ jak jsi zapojil tyhle dvě čidla?.....
Teploměr a ......ventilátor ?
Teploměr a ......ventilátor ?
Palec hore šéfe Veľmi sa mi to páči ale najviac tie gumy.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Akurat su tie predne prehod mas ich opacne, kedze predok taha tiež Ale inak
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Díky za slova chvály . S čidlama ti moc nepomůžu, ještě jsem se k tomu zapojení nedostal , ale asi to bude tak za říkáš, jen nevím které je které. Mám nachystaný chladič z felicie, na kterém je větrák aj termostat .
Je pravda, že s šípákama to vypadá o dost líp jak na těch ventrách a byly celkem za levno. K tomu předku, známý co u nás dělá těžbu má na Zetoru 6945 (myslím ) na předku obrácené kola tak jak je na fotce ze dvou důvodů: 1. údajně se míň sjíždí, 2. když couváš do kopce tak to velice pomáhá. Brzo příjde na řadu motor tak nahodím nějaké foto.
Je pravda, že s šípákama to vypadá o dost líp jak na těch ventrách a byly celkem za levno. K tomu předku, známý co u nás dělá těžbu má na Zetoru 6945 (myslím ) na předku obrácené kola tak jak je na fotce ze dvou důvodů: 1. údajně se míň sjíždí, 2. když couváš do kopce tak to velice pomáhá. Brzo příjde na řadu motor tak nahodím nějaké foto.
Chlapi, chtěl bych vám všem popřát šťastné a veselé Vánoce, bohatého Ježíška a hodně štěstí, zdraví a úspěchů do nového roku 2014 . Sníh je sice ještě pořád na dovolené v Egyptě , u nás je dneska 10°C, ale snad ještě něco napadne, ať konečně začne zima .
A jak to má Ježíšek tady na fóru ve zvyku, tak byl u nás nadělit už v týdnu . Dokončil (skoro) jsem mezikus mezi převodovky a došly řetězové kola na spojení převodovky a nápravy. A včera došel poštou řetěz na spojení, takže pokud bude teď někdy čas, tak budeme pokračovat v .
Víťa
A jak to má Ježíšek tady na fóru ve zvyku, tak byl u nás nadělit už v týdnu . Dokončil (skoro) jsem mezikus mezi převodovky a došly řetězové kola na spojení převodovky a nápravy. A včera došel poštou řetěz na spojení, takže pokud bude teď někdy čas, tak budeme pokračovat v .
Víťa
to je bordel sníh v Egyptě a tady se zelená tráva
Nejaké pokračování přidělaná převodovka + spojení s nápravou duplexem 8B-2 (převodovka už se netřepe ). Motor už je taky na svojem místě, jen tam musí víc silentbloků a silnější , hodně se to třepe, tyto jsou měkké . Řazení na Peugeot převodovce už taky funguje, řadí se s ní pěkně, lehce jako v autě, jenom příjde ještě trochu upravit a dají se tam takovéto kloubky a máme rozdělané řízení, musí se to přepákovat, ale vše už je nachystané, takže asi zitra nebo v pátek na to vlétnem.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Z coho je ten klbok ? kolko stoji ?
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Z čeho je nevím http://zbozi.arkov.cz/i/46683-kloub-uhl ... -levy.html, jeden už mám, musím ještě sehnat druhý . Cena není nijak hrozná..
Nějaké pokračování, sice pozdě, ale přece . Kompletně dodělané řízení + zkrácení volantové tyče, přidělaný držák baterky, nový sedák s lepším bočním vedením a se vzduchovým pružením , chladič (ještě expanzka a natáhnout hadice) a začínáme dělat pedály. Zatím je hotový brzdový (ještě teda přepákování k hlavnímu brzdovému válci, což bude bomba), spojka a plyn budou stejné, ale menší .
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
Prosím tě,vyfoť mi stranu motoru,ale hlavně umístění startéru.
Díky
Díky
Ahoj, včera jsem neměl čas, tak to sem dávám teď, snad ti to bude stačit
Jinak nejaké pokračování- všechny pedály hotové, u brzdy jsou ty páky trošičku šílené, ale sešlápnout jde pěkně a téměř bez vůlí. Dále vysoustružený mezikus na řemenici (díky jawisovi za inspiraci a radu) a výfuk se "struhadlem" ala Pepa . Ještě na něho příjde vzpěra proti motoru, aby se neutřepal.
Jinak nejaké pokračování- všechny pedály hotové, u brzdy jsou ty páky trošičku šílené, ale sešlápnout jde pěkně a téměř bez vůlí. Dále vysoustružený mezikus na řemenici (díky jawisovi za inspiraci a radu) a výfuk se "struhadlem" ala Pepa . Ještě na něho příjde vzpěra proti motoru, aby se neutřepal.
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
Díky za fotky!!!!! Hadice na vodu pod filtr oleja......to nemám,otvor v olejové vaně...... také ne,startér a jeho uložení také jinač.... Máš lepšejší převodovku s vývody níž
Až to sesadím dokopy,uvidím kudy mě povede cesta.Neco vymyslím.....snad
Jinač makáš fest,za chvilu bude
Až to sesadím dokopy,uvidím kudy mě povede cesta.Neco vymyslím.....snad
Jinač makáš fest,za chvilu bude