Vyvážečka
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Vyvážečka
Pěkně udělané . Do takového díla bych se doma neodvážil....
To sláva: Vyvažačka je to fakt pekna
Ale téma sem nepatri tak ti to presunem až tuje poriadok
Vlečky a jiná příslušenství - Dopravní technika
Ale téma sem nepatri tak ti to presunem až tuje poriadok
Vlečky a jiná příslušenství - Dopravní technika
omlouvám se ale já to neovládám a kluci si to spletli. Chtěl jsem poprosit jestli by to nešlo přesunout do lesní techniky jinak dík za pochvalu
- Barty6945
Zdarec, vypadá hodně dobře, pěkná práce. Chci se zeptat na nějaké technické údaje, délka ložné plochy šířka, předpokládaná nosnost. Ta ruka má základ v UNHZ 500??jaký má dosah po úpravě a kolik KG asi zvedne?Ty ramena jsou vlastní výroba?Jaký traktor bude vyvážečku tahat? možná si myslím, že náprava mohla být trošku víc vzadu, ale to se ukáže. Jinak ať slouží bez problémů.
zdravím tě.zatím jsme řešili problém s hydraulikou a byli to čerpadla. pomalu se ukazují nedostatky ale jak říkal kamarád jsou to dětské nemoci.Ruka je doma dělaná a výkresy od ní mám doma schované.Víš tet' jsem přišel z dílny a mám toho plné zuby,nechal by jsem to týden pracovat aby jsem chyby vychytal a není problém nafotit popsat a napsat podrobně jak to funguje.
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
Super prace, cumim.
mel bych dotaz na ruku, otoc jsi z neceho pouzil, nebo take vyrobil? Zajimal by mne take dosah ruky.
mel bych dotaz na ruku, otoc jsi z neceho pouzil, nebo take vyrobil? Zajimal by mne take dosah ruky.
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
tak jsme přijeli z lesa a máme za sebou první den bez technických problémů. neco k popisu vyvážečky. ta ruka má dosah asi 5,2 m a je to napodobenina od farmy která se mi tak nejvíc zamlouvala.ten sloup s nádrží je z 500 nakladače s trochu upravenýma držákama. dnes jsme nakládali a podle očekávání na celé rozložení zvedne asi 300 kg ale je to spíš o tom dál dosáhnout. celá vyvážečka měří asi 5,5m s toho klec má 3,3m a klanice jsou po jeden a půl metrech. naložený jsme měli asi 3 kubíky a na kolech to nebylo znát a to jsou nafoukaný na 2 atmosféry-můžou mít 3,5. jsou to kola z vaničky 10,0-15,3.taháme to za 69-45 a uvidíme jak to půjde, každý říká něco jiného,jede slabé druhý že stačí tak se necháme překvapit. tak tady jsou nějaké fotky z dneška.
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
jen se klanim, nejvci ta ruka, ta je luxus. muzes vyfotit otoc, jak to mas upravene z unhz.
kdyz das ruku uplne nahoru a posledni rameno zlomis k sobe mas kleste ve vysce predniho stitu?
jindrichovice jsou kde?
kdyz das ruku uplne nahoru a posledni rameno zlomis k sobe mas kleste ve vysce predniho stitu?
jindrichovice jsou kde?
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
-
pekna praca klobuk dole chcel bi som robit ties vivosku mam doma haru60 len neviem ci to nebude trska taske kludne bi stacila aj hara40
- Barty6945
mooc pěkná a povedená vyvážečka. Myslím, že za takový traktor uplně akorát. Já jsem dělal vyvážečku před 4 rokama a teď mám v hlavě plány na novou a mužu říct, že hodně podobnou jako ta tvoje. Ruku mám v plánu taky předělat jen použiju sloup s HR2501. A kdyby někdo věděl o podobné nápravě s malýma "balonama" tak bych ji vzal a nemusí být ani tandem, ten bych si udělal. To zdvojené čerpadlo je asi paráda, co?je složité to zapojit?Máš v traktoře otočnou sedačku?A ten rozvaděč je jaký?nejde moc vidět s fotky. Těch 300kg na plné rameno si myslím, že je luxus. Hydraulické zámky na patky neplánuješ? Ještě video by to chtělo, ale nemuže být všecko hned...
to foto je luxusní,to tmavé nebe dá vyniknout vyvážečce
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
zdravím chlapi tak jsem vám udělal nějaký fotky a zkusím na něco odpovědět. měla by uvézt 5 kubíků rozvaděče máme v traktoru ale zatím bez úprav chci předelat celou kabinu aby měla rovnou podlahu a dalo se v ní pohodlně otočit a sedět. ty dvě čerpadla jsou dobré ale mají velkou litráž (40 každé) a podle mě by stačila půlka-je to moc rychlé a traktor jde na volnoběh. no zámky na patky by chtělo-zbytečně to drží rozvaděč,mám je jen je namontovat. jinak vyvážečku a ruku už mám v hlavě další ale udělal bych tandem ze sedmitunových náprav a ruku obohatil o výlož a s tím zvážit jaký sloup použít a nebo udělat. ovšem chtělo by to o mnoho víc času ale to všichni znáte.jo a jindřichovice jsou u želetavy samozřejmě ty naše.zatím se mějte a at' se daří
parádní práce
ale mněl bych obavy s praskání skříně nakladače jak je přidělaná takhle na pevno a zezadu od traktoru jen tak zkrátka
podobně z krátka sem mněl přidělanou skříň na stlacím voze mněl sem tam origo ramna a nakládal sem s tím jenom slámu maximálně balíky a nestačil sem jí vařit
zde je fotka jak sem to mněl uchycený původně
bilo to dá se říct uchyceno v 5ti bodech
a během minulých 14 dní sem tu skříň mněnil a uchytil sem jí jinak udělal sem ten třetí bod pěkně z dlouha v uterý sem s tím už ají nakládal a je to paráda ani se to nehne
a takhle sem to předělal je to uchycený jenom ve 3ch bodech a drží to ohodně líp
ještě jednou říkám nechci tvojí práci nijak hanit nebo tak něco odvedli si parádní práci to se musí nechat
ale mněl bych obavy s praskání skříně nakladače jak je přidělaná takhle na pevno a zezadu od traktoru jen tak zkrátka
podobně z krátka sem mněl přidělanou skříň na stlacím voze mněl sem tam origo ramna a nakládal sem s tím jenom slámu maximálně balíky a nestačil sem jí vařit
zde je fotka jak sem to mněl uchycený původně
bilo to dá se říct uchyceno v 5ti bodech
a během minulých 14 dní sem tu skříň mněnil a uchytil sem jí jinak udělal sem ten třetí bod pěkně z dlouha v uterý sem s tím už ají nakládal a je to paráda ani se to nehne
a takhle sem to předělal je to uchycený jenom ve 3ch bodech a drží to ohodně líp
ještě jednou říkám nechci tvojí práci nijak hanit nebo tak něco odvedli si parádní práci to se musí nechat
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand