Nebude to na škoda 30? Aj by sa podobalwinch píše:Disk 24", škoda že bol jedináčik
Kovošrot
Re: Kovošrot
Výpočet rýchlosti: http://prevody.alm.cz spáchal autor a užívateľ "Jiřin"
Stále tu zbieram inšpiráciu............
Stále tu zbieram inšpiráciu............
Tiež som myslel že bude asi zo Škodofkydrobec píše:Nebude to na škoda 30? Aj by sa podobalwinch píše:Disk 24", škoda že bol jedináčik
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
A neni mu u teba smutno, by som ho pojal ku mne za nejakú protihodnotuJanci píše:Je zo škodovky druhý mám doma
takhle ti to nezrezne za pár dnícreative píše:Co je ve šroťáku je většinou pod holým nebom. Střechy tam nemívají.jojof píše:takemu hovadu treba do ruk nasrat a tyzden k vode nepustit
malej traktorista v malým traktoru
většinou se to válí ve firmě ve vaně na šrot,tam to chytne lišku a ve šrotě se to dokoná.Sadra17 píše:takhle ti to nezrezne za pár dnícreative píše:Co je ve šroťáku je většinou pod holým nebom. Střechy tam nemívají.jojof píše:takemu hovadu treba do ruk nasrat a tyzden k vode nepustit
nedávno jsem dovlekl ještě horší univerzálku bral jsem ju kvůli šneku a ten byl 100%tní
kdybych ju potřeboval tak ju vypucuju celů už jsem to víckrát dělal ale zabere to několik hodin práce...
nejdčív oškrábat radecem a pak brusné rouno bude sice lesklá ale vyžrané důlky budou vidět ale to je vcelku jedno hlavně že nebyla použitá nebo poničená a nemá vůle důležité je to neznásilňovat a nepokůšat sa to rozhýbat klíčem radši hned rozebrat a vyčistit...nejvíc je třeba opatrně oškrábat rez v drážkách kde chodí čelisti a fakt si s tým pohrát a dycky zkůčat vypucovaná čelisti jak tam chodí a až budou chodit voně tak smontovat...je to hnusná práca ale stojí to zato dycky říkám radši rezatú univerzalku v dobrém stavu neš naleštěný vergl ty nemáš opačné čelisti? na 125-ku hlavičku? 3čelisťovku
kdybych ju potřeboval tak ju vypucuju celů už jsem to víckrát dělal ale zabere to několik hodin práce...
nejdčív oškrábat radecem a pak brusné rouno bude sice lesklá ale vyžrané důlky budou vidět ale to je vcelku jedno hlavně že nebyla použitá nebo poničená a nemá vůle důležité je to neznásilňovat a nepokůšat sa to rozhýbat klíčem radši hned rozebrat a vyčistit...nejvíc je třeba opatrně oškrábat rez v drážkách kde chodí čelisti a fakt si s tým pohrát a dycky zkůčat vypucovaná čelisti jak tam chodí a až budou chodit voně tak smontovat...je to hnusná práca ale stojí to zato dycky říkám radši rezatú univerzalku v dobrém stavu neš naleštěný vergl ty nemáš opačné čelisti? na 125-ku hlavičku? 3čelisťovku
Co bych stim dělal, když to nepotřebuji... Proto jsem to se dal, kdyby to někdo chtěl, tak ať o tom vívitex píše:A to nemůžeš posbírat a nabídnout?Nebo o to není zájem?j.burys píše:kovošrot Lorenz Sedlčany, závaží do kol...
Do 125-ky nemám, iba do 160-tkykenybz píše:nedávno jsem dovlekl ještě horší univerzálku bral jsem ju kvůli šneku a ten byl 100%tní
Ve Starém Městě u UH v Metalšrotu jsou dvě stejné pevné nápravy s vzduch brzdama, disky i pěknými gumama, velikostně mi připadají jako z maringotky 80tá léta. ani balon ani žiletka, na jednoosáček tak 4t ideální
dík za odpověď