Nevim, jestli ma reostat. Mrknu na to. Kdyztak spacham nejaky fotky. Jen jsem ho tam zahlid a porad ho nekam popotahoval, aby nezavazel.DYK píše:Ten stabilák je i s reostatem? Taky pěknej exemplář. Omrkni stav toho řemene. Třeba se domluvíme.
Tady ten náš řemenář to taky nějak sřezává po vstvách a šikmo a přeplátovává to přes sebe nebo co. On ví co a jak dělá, já jen čuměl a nechápal.
Kovošrot
Re: Kovošrot
Cim vetsi kladivo, tim vetsi odbornik...
Rozobral som 3 fázové zváracie trafo, ked chcem dať meď do zberu mám tie dráty opáliť ako to robia cigáni aby som viac zaň dostal? cievky odmotať? Bola tam aj tlmivka, objednal som si invertor tak nech mi niečo pokryje tá meď.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Ja kdyz jsem daval do sberu med, tak to opravdu muselo byt opalene.
Cim vetsi kladivo, tim vetsi odbornik...
Nemusí byt opálené je v ceníku.
Jen si to musíš rozmotat s te cívky aby zůstala čista měd s tou speciálni izolaci.
V ceníku to je pod položkou Cu raf. (rafinerie) cca kolem 90 Kč za kilo
Jen si to musíš rozmotat s te cívky aby zůstala čista měd s tou speciálni izolaci.
V ceníku to je pod položkou Cu raf. (rafinerie) cca kolem 90 Kč za kilo
Pracuj usilovně radost se dostaví sama
Včera so v šroťáku našiel 160-tku hlavičku. Volakedy bola pekná vybrúsená, pokiaľ ju nejaký dunčo nenechal nejaký rôčik pod holým nebom
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
takemu hovadu treba do ruk nasrat a tyzden k vode nepustit
Co je ve šroťáku je většinou pod holým nebom. Střechy tam nemívají.jojof píše:takemu hovadu treba do ruk nasrat a tyzden k vode nepustit
u nas na srotovisku taketo veci odkladaju do haly pod strechu.
Zachránil som aspoň tie pastorky, jeden mi chýba do druhej hlavičky a nikde som ho nemohol zohnať, no a aj závit je použitelný. Čelustí mám dosť, ale možno sa niekedy zídu
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
Máš to i s hříbkem a ještě jako bonus tam leží jakejsi svěrák.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Tož jsem dnes dovezl domů motor Nissan suny 1,7D ;) ted na něj jen napasovat převodovku a vrazit to celé do trakturku.
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
A to nemůžeš posbírat a nabídnout?Nebo o to není zájem?j.burys píše:kovošrot Lorenz Sedlčany, závaží do kol...