Zetor 4011

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
kucmar

#46 Nový příspěvek od kucmar »

Dneska jsem odvážel vleèku, tak jsem vám vyfotil tu moji 4011.
Vleèku jsem dìlal v lété novou( zpevnil rám, dole 3 mm válcovaný plech, boènice použité z avie). Nebyl èas ji poøádnì dodìlat, bo musela makat, tak snad pøíští rok( spravit brzdy, pøetìsnit píst, nová eletrika, lak).

Obrázek

Dvordy

#47 Nový příspěvek od Dvordy »

octaviaman 1 píše:
Dvordy píše:
6911 píše::( minuly tyden se mi porouchal HHD a stratil jsem neco kolem 4 000 fotek a zkusim mozna nejkde najit nasi 4011 co jsme meli:)
najdi, mám rád tyhle staré traktory. Zkusím vyfotit kamarádovu ètyøicítku. S tím HDD, pokud není úplnì mrtvý, tak bych na to mìl jeden dobrý program. Kdyby jsi potøeboval, tak pøes SZ.

Obrázek
Jinak, toto je traktor, na který jsem se byl podívat pøed tím než jsem koupil ten mùj. Cenovka 70 000,- bez SPZ.

No tak tahle 4011 vypadá nesrovnatelnì líp - hlavnì bezpeèná kabina.
Jestli šel motor a pøevodovka s pøíslušenstvím tak jak má :-/ :-/ :-/

Ale jak jsi uvedl výš tak tobì o vzhled nejde a ostatní je asi O.K.
Èasem si to snad taky popravíš (ale ani oprava vzhledu není levná - znám to :obchod: :tyty:
Moje 5211 celou dobu vyvážela hnùj z kravína - asi si dovedete pøedastavit jak vypadala než jsme ji pøed 2. roky koupil
Myslím, že jsem nìkde èetl, že tohle není moc bezpeèná kabina. Ohlednì stavu, jak už jsem nìkde psal, nemám rád opravy lakem. Na èerném motoru nevidíš, jestli z nìho nìco neteèe.

U toho mého se na vzhledu bude pracovat asi pøes zimu. Teï musí makat a opravuji mechanické èásti (vèera jsem zrovna repasoval odluèovaè oleje u vzduchu). Mám už koupené nové pøední i zadní blatníky. Teï akorát pøemýšlím, jakou barvou nastøíkat spodek, jestli šedou nebo jsem našel tu zlatožlutou, kterou se døív lakovaly.

6911
Kontaktovat uživatele:

#48 Nový příspěvek od 6911 »

Dvordy píše:
octaviaman 1 píše:
Dvordy píše:
6911 píše::( minuly tyden se mi porouchal HHD a stratil jsem neco kolem 4 000 fotek a zkusim mozna nejkde najit nasi 4011 co jsme meli:)
najdi, mám rád tyhle staré traktory. Zkusím vyfotit kamarádovu ètyøicítku. S tím HDD, pokud není úplnì mrtvý, tak bych na to mìl jeden dobrý program. Kdyby jsi potøeboval, tak pøes SZ.

Obrázek
Jinak, toto je traktor, na který jsem se byl podívat pøed tím než jsem koupil ten mùj. Cenovka 70 000,- bez SPZ.

No tak tahle 4011 vypadá nesrovnatelnì líp - hlavnì bezpeèná kabina.
Jestli šel motor a pøevodovka s pøíslušenstvím tak jak má :-/ :-/ :-/

Ale jak jsi uvedl výš tak tobì o vzhled nejde a ostatní je asi O.K.
Èasem si to snad taky popravíš (ale ani oprava vzhledu není levná - znám to :obchod: :tyty:
Moje 5211 celou dobu vyvážela hnùj z kravína - asi si dovedete pøedastavit jak vypadala než jsme ji pøed 2. roky koupil
Myslím, že jsem nìkde èetl, že tohle není moc bezpeèná kabina. Ohlednì stavu, jak už jsem nìkde psal, nemám rád opravy lakem. Na èerném motoru nevidíš, jestli z nìho nìco neteèe.

U toho mého se na vzhledu bude pracovat asi pøes zimu. Teï musí makat a opravuji mechanické èásti (vèera jsem zrovna repasoval odluèovaè oleje u vzduchu). Mám už koupené nové pøední i zadní blatníky. Teï akorát pøemýšlím, jakou barvou nastøíkat spodek, jestli šedou nebo jsem našel tu zlatožlutou, kterou se døív lakovaly.
:D je bezpecnejsi nez na 3011
ale je fakt ze na 4011 je lepsi ta sikora :)

stano 4011

#49 Nový příspěvek od stano 4011 »

chcem sa spytat ze kolko si dal za tu tvoju a ci mam spz ked ta bola za 70 000 bez spz

stano 4011

#50 Nový příspěvek od stano 4011 »

KUCMAR ,prosim ta odfot mi prednu masku a aj uchitenie na konzole , ja mam est eokruhlu masku a chcel by som dat hranatu ale so 69 pouzita stoji 4000, nova 6000 ale vie ju urobit aj kratsiu ako 69nova lebo s 69 je dlha asi 132 cm a na 40 tku by stacila aj 120 cm aby to nebolo take dlhe pred tov napravov

kucmar

#51 Nový příspěvek od kucmar »

Nevím jak to pøesnì myslíš, ale kapota je chycená tìmi šesti rezavými šrouby co jsou na fotu. Je to vlastnì držák chladièe a pøední rám.
Obrázek

stano 4011

#52 Nový příspěvek od stano 4011 »

tak tomu sa hovori rychlost, dakujem,na spodu mas asi taki liatinovi ram ktori je nasrobovani na kozole ananom je prisrobovana maska

kucmar

#53 Nový příspěvek od kucmar »

Tak, tak. Ale je fakt, že se to špatnì dává dolù, ponìvadž ten chladiè tam fakt zavazí.

Dvordy

#54 Nový příspěvek od Dvordy »

stano 4011 píše:chcem sa spytat ze kolko si dal za tu tvoju a ci mam spz ked ta bola za 70 000 bez spz
já jsem za tu svojí dal 50 000 s papírama a mìl jsem ji od baráku asi 15km, takže po vlastní ose dojel domù.

6911
Kontaktovat uživatele:

#55 Nový příspěvek od 6911 »

mi jsme tu nasi koupili za 50 000 a prodali za 40 000 a byl bez SPZ a bez kabiny

Dvordy

#56 Nový příspěvek od Dvordy »

Tatík tu svoji také koupil za padesát a jel pro ni také asi 10 km.

K té mojí jsem ještì dostal nový zadní protektor a celé pøední kolo (disk i s pneu). Jo a ještì novou baterku.

Peter

#57 Nový příspěvek od Peter »

:-/
Naposledy upravil(a) Peter dne pon zář 24, 2007 7:08 am, celkem upraveno 1 x.

stano 4011

#58 Nový příspěvek od stano 4011 »

to si kupil ten co nevihadzuje z brazdy a ma tazku napravu [pozeral som inzerciu],za kolko bol,chceme fotky

bastardtraktor

#59 Nový příspěvek od bastardtraktor »

Z továrních traktoru je pro mì 4011 favorit - nic lepšiho si ani nemùžu dovolit. Mam jen domadìly a ty nemaj nikdy takový náhon, aby utáhly vysokotlaký lis na malé hranaté balíky nebo 165ku 2 bubnovku po rovinì - budeu muste dát dopøedu závaží ?? A za další bych chtìl nìco co smí na silnici v limitu do 50 tisíc vèetnì nìjakých dílù navíc.Jaký je rozdíl oproti 4611, která je za stejné peníze, ale bez papírù??
Mužete mi na tyto úèely 4011 ku doporuèit? Poraïte prosím. Mam jednu vyhlídnutou na Dìèínsku- potøeboval bych sebou poradce.

Ta 4011 má dodateènì danou velkou boudu taky.

stano 4011

#60 Nový příspěvek od stano 4011 »

ta moja je 4611 je to v skutocnosti 4011 ale po druhej generalke v 86 roku dali nanu velku budu atym bola urobena prestavba na 4611

Odpovědět

Zpět na „Zetor 2011-4011“