Terra
Moderátor: DYK
Re: Terra
Přidal jsem ještě unašeč nože a řemenici která je nad ním. Řemenice je kovová tak je v pořádku , ale unašeč je s nějaké slitiny hliníku a omáčkl se při nárazu. Jak je vidět na fotce. http://brendak2.rajce.net/Pojezd
Pasuje ze zahradních traktorů z provenience GGP/Castel Garden
Pokud není roztržený nebo vymáčklá drážka klínku, jen ho srovnej v soustruhu a neřeš to.
Pokud není roztržený nebo vymáčklá drážka klínku, jen ho srovnej v soustruhu a neřeš to.
Sny se nemají plnit. Ty se mají snít. Proto je oblečená žena krásnější než nahá.
Juraj Kukura
Když chceš být moudrý, nauč se rozumně ptát, pozorně poslouchat, klidně odpovídat a když nemáš co říci, přestaň mluvit.
Johann Kaspar Lavater
Juraj Kukura
Když chceš být moudrý, nauč se rozumně ptát, pozorně poslouchat, klidně odpovídat a když nemáš co říci, přestaň mluvit.
Johann Kaspar Lavater
Dyk: Nic se neděje.
Lessa: Unašeč se dá koupit za 120 Kč. Když dám soustružníkovy 50 Kč a 50 Kč dám za benzín , tak to vyjde nastejno. Na internetu jsou stránky kde se dá všechno najednou objednat včetně ložisek. Ale jinak díky.
Lessa: Unašeč se dá koupit za 120 Kč. Když dám soustružníkovy 50 Kč a 50 Kč dám za benzín , tak to vyjde nastejno. Na internetu jsou stránky kde se dá všechno najednou objednat včetně ložisek. Ale jinak díky.
Do Lednice to mám kousek. Mohl bych to u něj objednat přes internet a pak pro to přijet. Uvidím. Pomalu to začnu skládat. Možná se objeví ještě něco co se musí koupit a pak to nějak udělám.
Tak sekačka je opravená: http://brendak2.rajce.net/Pojezd
ahoj,
víte někdo prosím, jak na T20 demontovat spojkový bubínek? Potřebuju vyměnit gufero, tlačí se mi olej a mastí pakny. sundal jsem pérovku, je tam vidět klínek, který se zdá volný, ale vůbec nevím, jak ten bubínek sundat dolů.
díky
víte někdo prosím, jak na T20 demontovat spojkový bubínek? Potřebuju vyměnit gufero, tlačí se mi olej a mastí pakny. sundal jsem pérovku, je tam vidět klínek, který se zdá volný, ale vůbec nevím, jak ten bubínek sundat dolů.
díky
-
V tom bubínku by měli být naspodu díry se závitem. Našroubuj do nich dlouhé šroubky a rovnoměrně je dotahuj. Možná tím sice zničíš to gufero , ale stejně ho chceš měnit.
Dnes jsem dělal řádky na brambory. http://brendak2.rajce.net/Terra
Zahrnoval jsem je hráběma. A až povylezou brambory tak nadělám terou kopečky.
A nechceš natrénovat zahrnování strojem? Je to řádově rychlejší, méně pracné.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Zkoušel jsem udělat takové zahrnovátko , ale dělalo se to tím špatně. A švagr pak přišel s tím , že viděl na dělání hrůbků udělátko z disků. A že se mu to líbilo. Tak jsem to udělal. První dva roky jsem švagra proklínal , protože to šlo s tím špatně dělat. Bylo to tvrdohlavé jak koza. Jak to nabralo směr ven z řádku , tak se to nedalo srovnat. Až teprve loni jsem přišel na to , že se nesmí na ty disky tlačit a pak to jde velice dobře. Prva to projedu úzkou okopávačkou , aby se nadělala hlina. A pak nadělám hrůbky. Večer ty disky možná nafotím.