Hovado v kamionu

Youtube.com

Moderátor: rezis

Zpráva
Autor
KOŠŤÁL

Hovado v kamionu

#1 Nový příspěvek od KOŠŤÁL »

jirka h

Re: Hovado v kamionu

#2 Nový příspěvek od jirka h »

jako kamionák se ho musím zastat, podívej se, kde jede s traktorem když ho začíná předjíždět a kde potom, rozdíl cca 0,5 m?
není umění udělat nové z nového, ale ze starého

fajlla
Kontaktovat uživatele:

#3 Nový příspěvek od fajlla »

Já bych řekl že to tak není. Když si to půstíte zpomaleně tak je vidět že mu traktorista v okamžiku předjíždění začne uhejbat tím se to rozmetadlo dostane do kontaktu s návěsem a je hotovo. Nicméně si myslím že je to nebezpečné předjíždění a může za to asi náklaďák. Rozhodně nechci profíky hanit sám je pouštím do pruhů atd. a plně respektuji jejich mnohdy nelehké povolání. Tady si ale myslím že měl chvilku počkat až mu traktor udělá víc místa a né ho za každou cenu začít předjíždět.

Britt

#4 Nový příspěvek od Britt »

Ono je to dvousečné. Řidiči jsou nucení honit čas, brždění a následné rozjíždění zblajzne spoustu nafty na kterou mají velmi přísné limity a jejich překročení hradí ze svého...
Ale to, že ten dobytek nezastavil, je neomluvitelné.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

KOŠŤÁL

#5 Nový příspěvek od KOŠŤÁL »

Na takhle úzké silnici jede rychle,při předjíždění toho traktoru měl zpomalit .Řeči o úspoře nafty při rozjíždění jsou blbost.Fakt stojí za to,jet jako debil,někoho přizabít a ušetřit litr nafty?
A když už se to stalo,tak je kreten,že nezastavil.A tohohle si všimnout musel,ten traktor není kolo...

Vlasatej

#6 Nový příspěvek od Vlasatej »

co je dvousečné? zastat? to je vtip?
Tohle je na kriminál.

Chip&Dale

#7 Nový příspěvek od Chip&Dale »

Britt píše:Ono je to dvousečné. Řidiči jsou nucení honit čas, brždění a následné rozjíždění zblajzne spoustu nafty na kterou mají velmi přísné limity a jejich překročení hradí ze svého...
Jasne, cili pokud mate nejaky dobry duvod, pak samozrejme Zakon o provozu na pozemnich komunikacich dodrzovat neni nutne... :shock:
Cim vetsi kladivo, tim vetsi odbornik...

chavier
Site Admin

#8 Nový příspěvek od chavier »

jirka h píše:jako kamionák se ho musím zastat, podívej se, kde jede s traktorem když ho začíná předjíždět a kde potom, rozdíl cca 0,5 m?
zastat i v případě ujetí od nehody?

Chip&Dale

#9 Nový příspěvek od Chip&Dale »

chavier píše:
jirka h píše:jako kamionák se ho musím zastat, podívej se, kde jede s traktorem když ho začíná předjíždět a kde potom, rozdíl cca 0,5 m?
zastat i v případě ujetí od nehody?
Samozrejme. Tady neni co resit. Pokud tam nemel dost mista, mel zatroubit a pockat, az traktorista uhne. Ten, kdo predjizdi, je za situaci zodpovedny do te miry, ze musi predjizdeny o jeho umyslu vedet a predjizdejici teprve pak muze zahajit ukon. Na tomhle videu by ho kazdej policajt rozcupoval. Vubec neni co resit. A jako profesional to musi tuplem vedet. Rad bych vedel, co by delal v Cine, tam je totiz primo zakonem dano, ze predjizdeny se vubec o situaci za sebou nemusi zajimat. Plne zodpovedny je predjizdejici. Vzdy.

padesátka

#10 Nový příspěvek od padesátka »

Mně to připadá že 1--traktorista nevěděl že ho předjíždí 2--věděl,ale nechtěl ho pustit 3--byl nalitej--..Nechápu když mně začne předjíždět kamion tak zpomalím a uhnu ke straně proč to neudělal a nepustil ho??Vždyt ho mněl vedle sebe tak o něm musel vědět mohl uhnout!!Taky jezdím s traktorem i kamionem a stává se tohle i mně(ne stím karambolem) Jedu s návěsem a začnu předjíždět case ve 40km myslíte že spomalí ani prd :vztek: valí ho na plný kule i když ví že jsem rychlejší a potřebuju předjet kluk co je se mnou v práci už sem mu to říkal že by mně mohl pustit a čumí na mně jak trubka :-/ nechápu.Zas když jedu s traktorem a dojede mně nákladák jakej-koli tak zpomalím a uhnu mu proč bych ho nepustil.Ke klukům vedle ve vsi chodil brigádničit o žních se 16045 nějakej studentík to byl taky pěknej v-l na silnici kde se vyhne traktor s kamionem bez zastavení jel uprostřed že jsem ho nemohl předjet na motorce to už jsem byl tak vytočenej že nakřižovatce jsem mu chtěl dát pár výchovnejch :pohlavek: :pohlavek: troubil jsem mával vůbec to s ním nehlo.Asi mu nějakej dobrák nakukal že nesmí jezdit při kraji aby se nepřevrátil jinak to nechápu.

kenybz

#11 Nový příspěvek od kenybz »

no mě to připadá že ten kamioňák ho viděl v poslední chvíli a pak udělal myšku

cont33

#12 Nový příspěvek od cont33 »

tak v tomto prípade je to fakt hovado v kamione... sam mam odjazdených z kamionom 10 rokov, ale toto je čistý magor.... ked si to dobre pozriete viac krát tak si všimnite že zavadil do toho rozmetadla preto že sa mu prehupol naves na nerovnej krajnici... na tak uzkej ceste pokial som si neni istý že ten ktorého predbieham ma zaregistroval a nestiahne sa na bok tak skrátka nepredbieham!!!
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Chip&Dale

#13 Nový příspěvek od Chip&Dale »

padesátka píše:.Nechápu když mně začne předjíždět kamion tak zpomalím a uhnu ke straně proč to neudělal a nepustil ho??Vždyt ho mněl vedle sebe tak o něm musel vědět mohl uhnout!!
Z toho videa ale neni zrejme, jak dlouho ten kamion za traktorem jel. Taky se za nim mohl tahnout kdovi jak dlouho, takze traktorista enmohl vedet, kdy konecne zacne predjizdet, jestli vubec. Traktorista jel pomerne slusne. Samozrejme, pokud mu dal kamionak signal, mohl jeste dale uhnout do krajnice. To ale nevime, jestli kamionak udelal. Na traktoru je videt, ze se pomerne lehce s tim sypacem rozvlnil, takze traktorista s tim nemohl rychle uhnout, kdy ho napadlo.

kenybz

#14 Nový příspěvek od kenybz »

auto s kamerou i kamion jely zhruba stejně rychle mnohem rychlejc jak traktor takže asi za ním nejeli kdoví jak dlouho dvakrát blikl blinkr a už začal předjíždět nevím jestli sa věnoval kamioňák řízení a jestli by stačil zabrzdit před předjížděním...tím ho ale neomlouvám a pak ještě ujede... traktorista jesli vyvázl bez nějakého vetšího zranění tak musel mět minimálně slušný šok

kenybz

#15 Nový příspěvek od kenybz »

podle ubíhajících stromů jeli cca 80-90

Odpovědět

Zpět na „Videa z netu“