Zetor 50 Super od Sychrováka
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 50 Super od Sychrováka
nieco sa dá pouzit no sú to stroje nepojazné tak to aj tak vyzerá.Ale komletné súkolie do prevodovky ma potesilo. Má este vela dielov po garázach proste zberatel. Je tam napríklad asi 5kusov nepouzitých cerpadiel na 35ku.úplné fungláce doniesol ich zo závodu jeho dedo dávali tam do honov motory z 35tiek.Dedo spomínal ze za komancov ked rusili výrobu tohto hona tak motory asi 70 kusov zakopali v areali fabriky.pokrok KSČ sa nes....ali .
Ještě něco se dá sehnat na http://zetor25dily.ic.cz/
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- mareko
Tak ten nemá chybu. To těsnění kolem kabiny je jaké original? Ta guma mi tam porad padá ale není origoTom píše:A co toto?
http://svobodatraktorklub.ic.cz/dscn5710.html
diesel to je koncert
- pepa.soused
co to tady řešíte:guma nesedí a td.Mě zajímá motor chodí převodovka se se točí a je to dělník. Nějaké city to je pryč je to stroj.Já sním nemám nějaký větší problem.Přiveze co potřebuju a odveze co potřebuju.A otom to je né?
To máš pravdu,ale někdo si ho rád hýčká.pepa.soused píše:co to tady řešíte:guma nesedí a td.Mě zajímá motor chodí převodovka se se točí a je to dělník. Nějaké city to je pryč je to stroj.Já sním nemám nějaký větší problem.Přiveze co potřebuju a odveze co potřebuju.A otom to je né?
já se třeba snažím zrestaurovat do původní podoby.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
- pepa.soused
Ok to tě plně chápu,Já jsem blázen do starejch motorek,ale i ta motorka je stroj kterej mě musí sloužit když do něj strkam nějaké peníze.Mám supra a dá se říct že je to leštěnka,ale dříví na sezonu priveze.Je pravda že pak je třeba vše splachnout alespoň vodou a dát mu nějakou pécí.Je to prostě mašina ktertá slouží mě+ a né já jí.
To máš pravdu tyhle slova platí pro moje auta-jezdím,neleštím a očekávám službu.Ale traktor to je přítelpepa.soused píše:Ok to tě plně chápu,Já jsem blázen do starejch motorek,ale i ta motorka je stroj kterej mě musí sloužit když do něj strkam nějaké peníze.Mám supra a dá se říct že je to leštěnka,ale dříví na sezonu priveze.Je pravda že pak je třeba vše splachnout alespoň vodou a dát mu nějakou pécí.Je to prostě mašina ktertá slouží mě+ a né já jí.
- pepa.soused
sory ale je to stroj to neni člen rodiny.
Holt každý máme nějaký hobby,někdo leští motorky,někdo sbírá angličáky,někdo chce mít precizně udělaný traktor.Třeba takto:pepa.soused píše:sory ale je to stroj to neni člen rodiny.
- Jonáš
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec pánové,musim souhlasit s Pepanem! Leštěnka je nádherná věc,ale nejkrásnější je když má nasobě pár známek potom že je i užitečná.Mam Kejvačku r.v. 54 a porát nani jezdim,občas poladim,naleštim a je mi to milejší než kráska se kterou se nedá pro lesk vyjet z garáže.A se Supráčkem to bude doufám stejně. Dneska jsem sehnal naviják,takže lesy TŘESTE SE!
Kudy já jel,tam těžko bys šel! http://www.ekologickapaliva.com
,,Parta je dobrá věc,ale dva jsou moc"!
osobní doprava do 14 osob
prodej palivového dřeva a briket
tel:604 411 828
- Jonáš
- Kontaktovat uživatele:
je to po elektrykářích.Leží to v kopřivách,ale jsou natom i pistnice,tak dotoho pujdu a nějak to doděláme doma.
Kudy já jel,tam těžko bys šel! http://www.ekologickapaliva.com