Kovošrot
Re: Kovošrot
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
-
sklopka a ne valnikChose11 píše:kovošrot Smékal Avie valník na prodej, zatím ji chtějí prodat v kuse.
A jestipak jste si pánové všimli,že je křížový a o to je vzácnější.shower píše:môj nákup v kovošrote
sínusový elektromagnet 45kg 18EUR
síce nemagnetuje, ale nemohol som ho tam nechať...
takže zháňam niekoho kto previnie elektromagnet ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Praha podbaba kousek od Suchdola, nádrže z kompresorů Orlík, jedna 160l, druhá z dvouválce větší nevim kolik má vzdušník, a jedna myslím 70 vzdušník, cena 10 Kč/kg
naprosto krasnej neznicenej ocel rost 2x0,7 metru za 10,- x 26,5kg = 270 ,- mazec
Tohle jsem koupil za cenu šrotu. Má to smysl to dávat dohromady nebo to tam mám přece jenom odvézt?
minimalne tá vrtačka stojí za zachranu a určite bude ešte dlho a dobre služíť....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Taky nad tim přemýšlim,byla ve stodole všechno se točí hejbe,ale vubec nevim z čeho nahradit ten řemen co chybí.
remen sa da vyrobiť...aj z dopravníkovej gumy...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
alebo chvilku hladať na nete a niečo sa určite najde... http://www.quiris.sk/ploche-hnacie-remene/
Tak to by mě teda nenapadlo že se něco takovýho ještě vůbec vyrábí a používá. Díky za tip asi jí zkusim až bude čas po spoustě let zase oživit.
Hm, ta vrtačka ještě, ale ta pilka? Tady mají v kovošrotě podobnou a už tam chvíli stojí bokem a zatím ji nikdo nekoupil. Ono mám malou pásovku a vždycky si vzpomenu, když jsem to řezal na takové podobné hopsalce v práci, trvalo to věčnost. Dávali jsme na konec rámu závaží ale zase brzo odcházel plátek. U té pásovky když se k ní chovám slušně mi vydrží pás desetkrát tolik co u té hopsalky list. No ale jinak pěknej kousek nábytku do dílny.
Ta vrtačka je krásnej kousek , určitě stojí za záchranu. Řemeny mám odsud http://www.remenarna.prodejce.cz/, skvělá malá firmička, dá se s nimi dobře domluvit, dělají nové kožené řemeny, ale umí i "oživovat" staré.